Zgjidhje për çdo nevojë klime

Te Daikin, ne ofrojmë gamën më të gjerë të zgjidhjeve për ngrohje dhe ftohje që u përshtaten të gjitha mjediseve dhe preferencave personale. Mësoni më shumë rreth mundësive të disponueshme për ju duke zgjedhur përdorimin përkatës.

DA-21-370-Banner-No-Text-1269x315.png

Po kërkoni një sistem për ngrohje, ftohje, ajrosje dhe ujë të ngrohtë për shtëpinë tuaj?

Zbuloni të gjitha zgjidhjet e Daikin për shtëpi ose ndërtesa të vogla afariste në Qendrën Virtuale të Daikin.

Gama e produkteve tona

LowTemperature_500x330.png

Pompat e nxehtësisë ajër-ujë me temperaturë të ulët

Njësitë e Daikin Altherma me temperaturë të ulët përdorin teknologjinë e pompës së nxehtësisë ajër-ujë për të ngrohur, ftohur dhe për të siguruar ujë të ngrohtë me efikasitet të lartë energjie.

HighTemperature_500x330.png

Pompat e nxehtësisë ajër-ujë me temperaturë të lartë

Zëvendësoni me lehtësi sistemin tuaj të vjetër të ngrohjes dhe të ujit të ngrohtë me pompën tonë të nxehtësisë me temperaturë të lartë Daikin Altherma efikase në energji.

Hybrid_500x330.png

Pompë nxehtësie hibride

Kombinoni me efikasitet burimet e energjisë së rinovueshme dhe tradicionale me një pompë hibride nxehtësie Daikin Altherma për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë.

AirtoAir_500x330.png

Pompat e nxehtësisë ajër-ajër

Pompat e nxehtësisë ajër-ajër të Daikin përdorin burimin e energjisë së rinovueshme të ajrit të jashtëm për të ngrohur dhe ftohur shtëpinë tuaj me efikasitet.

GroundSource_500x330.png

Pompat e nxehtësisë me burim tokësor

Pompat e nxehtësisë me burim tokësor të Daikin nxjerrin nxehtësinë nga toka për të siguruar me efikasitet ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë.

DomesticHotWaterHP_500x330.png

Pompat e nxehtësisë së ujit të ngrohtë në shtëpi

Zgjidhni sistemin më efikas në energji në treg për ngrohjen e ujit të ngrohtë me pompat tona për ngrohjen e ujit të ngrohtë në shtëpi.

OilBoilers_500x330.png

Bojlerët e kondensimit me gazolinë

Daikin ofron bojlerin më efikas me gazolinë, duke përdorur teknologji inovative kondensimi për të ngrohur shtëpinë tuaj dhe për të furnizuar ujë të ngrohtë.

GasBoilers_500x330.png

Bojlerë me kondensim me gaz

Bojlerët e Daikin me kondensim me gaz janë me efikasitet në energji dhe të lehtë për t'u instaluar, duke i bërë ata idealë për rinovime dhe zëvendësim të bojlerëve tradicionalë me gaz.

HPConvector_500x330.png

Konvektori i pompës së nxehtësisë

Daikin Altherma HPC është një konvektor i pompës së nxehtësisë që kombinon nxehjen dhe ftohjen në një produkt.

HotWaterTank_500x330.png

Depozita të ujit të ngrohtë në shtëpi

Bojlerët dhe pompat e nxehtësisë për ujë të ngrohtë të Daikin ofrojnë ujë të ngrohtë sipas kërkesës, në çdo moment; optimizoni efikasitetin tuaj në energji duke shtuar panele diellore.

SkyAir_500x330.png

Sky Air

Daikin Sky Air është një sistem ajri i kondicionuar me zgjidhje totale, që ofron ngrohje, ftohje, ajrosje dhe purifikim ajri për ndërtesa të vogla ose të mesme.

AHU_500x330.png

Njësitë për trajtimin e ajrit dhe sistemet e ajrosjes

Daikin ofron njësi për trajtimin e ajrit me efikasitet shumë të lartë, për ajrosje në shkallë të ulët dhe të lartë, duke qarkulluar ajër të pastër nëpër çdo ndërtesë.

ControlSystems_500x330.png

Sistemet e kontrollit

Nga kontrolli i centralizuar në linjë i klimës në shtëpi, deri te sistemet e menaxhimit me shumë zona të ndërtesës, Daikin ju vë në kontroll total në çdo moment.

VRV_500x330.png

VRV

Sistemet Daikin VRV ofrojnë një zgjidhje totale për çdo ndërtesë të madhe ose të vogël. Një produkt origjinal, inovativ dhe me efikasitet në energji nga Daikin.

Chiller_500x330.png

Çillerët dhe pajisjet me ajër

Daikin ofron çiller me ftohje me ajër dhe ftohje me ujë efikasë dhe të besueshëm, si edhe njësi për trajtimin e ajrit dhe njësi ventilkonvektorësh për çdo nevojë të madhe apo të vogël.

Refrigeration_500x330.png

Ftohja frigoriferike

Sistemet frigoriferike të Daikin janë projektuar për ftohje frigoriferike të besueshme dhe efikase industriale dhe komerciale

AirCurtains_500x330.png

Perdet e ajrit Biddle

Parandalon humbjen e nxehtësisë dhe ruani një temperaturë komode në ndërtesë me perdet tona të ajrit Biddle.

Icoon Rooftop 2_16x9.png

Njësitë për tarracë

Pajisjet për tarracë të Daikin janë një zgjidhje paketë “plug & play” ku ana e brendshme dhe e jashtme janë të lidhura paraprakisht.​