Mikpritje me efikasitet në energji, tek e cila mund të keni besim

Mikpritje me efikasitet në energji, tek e cila mund të keni besim

Zgjidhjet e klimës nga Daikin garantojnë një qëndrim komod të klientëve tuaj dhe reduktojnë kostot tuaja operacionale.

Dizajni i mirë nuk bie shumë në sy

Dizajni i mirë nuk bie shumë në sy

Prandaj me kaq shumë opsione dizajni, ne punojmë me ju për të krijuar një klimë të brendshme që ndërthuret në mënyrë të përkryer me enterierin tuaj dhe ofron komoditet që nuk bie shumë në sy për klientët tuaj.

Kontrolle inteligjente

Kontroll i plotë për ju dhe klientët tuaj

Me integrimin e BMS (Sistemi Menaxhues i Ndërtesave) dhe Fidelio, ne ju japim kontroll të plotë të përdorimit të energjisë së hotelit dhe klientët tuaj e kontrollojnë në mënyrë individuale komoditetin e tyre.

Reduktoni kostot e tepërta

Reduktoni kostot e tepërta

Me përdorimin e energjisë së rinovueshme dhe teknologjisë efikase të rikuperimit të nxehtësisë, ju ulni në mënyrë të konsiderueshme kostot tuaja operacionale dhe maksimizoni kthimin e investimit të bërë.

BRC1H climate control for hotels

Madoka wired remote controller

madoka_logo_final_left.png

A complete redesigned controller focussed to enhance user experience. Hotel application functions include:

 • Energy saving through key card, window contact integration and set point limitation
 • Flexible setback function ensures room temperature remains within comfortable limits to ensure guest comfort
 • Easy to use interface
iF DESIGN AWARD
Reddot-design-award-710x460.png

Karta çelës inteligjente për lidhjet

Sistemi ynë unik i menaxhimit me karta çelës inteligjente për lidhjet redukton kostot e energjisë pa kompromentuar komoditetin e klientëve tuaj. Kur klientët hyjnë dhe dalin nga dhoma e hotelit, ose hapin dhe mbyllin dritaret, kartat çelës inteligjente komunikojnë automatikisht me njësitë tuaja Daikin për të fikur ajrin e kondicionuar ose ngrohjen.

Karta çelës inteligjente për lidhjet

Unique auto cleaning technology

Our round flow and concealed ceiling units have optional auto cleaning filters that increase efficiency, comfort and reliability for your guests maximizing customer satisfaction.

Hotel interface connecting Daikin HVAC with Oracle Opera PMS system

Hotel case PMS
 • Automated push of indoor unit settings based on the Opera PMS Check-In and Check-Out commands
  • Increased hotel customer experience by pre-heating / cooling of booked rooms
  • Energy saving thanks to the possibility to limit temperature setpoint
 • User-friendly interface for easy front desk support in hotels, conference centers, …

Një zgjidhje e plotë për kontrollin e klimës në hotelin tuaj

Nga zgjidhjet e personalizuara për ngrohje dhe ajër të kondicionuar, deri te sistemet e menaxhimit të energjisë, ne kemi zgjidhjet e klimës për dhomat e klientëve tuaj, sallat e konferencave, restorantet dhe qendrat e relaksit. Mësoni më shumë rreth mundësive të disponueshme për hotelin tuaj.

1 2 3 4 5 6 7 Daikin Hotel

1. Lobi

 • Minimizoni humbjen e ajrit të ngrohtë dhe të ftohtë nga hyrja e ambientit me perdet tona të ajrit Biddle dhe kurseni deri në 72% në kosto duke i lidhur me pompat e ngrohjes në vend të energjisë elektrike.

2. Recepsioni dhe Dhomat e Konferencave

 • Thithni ajër të pastër dhe të shëndetshëm pa myk dhe substanca alergjike.
 • Merrni ajër të pastër me sistemet tona të shpejta të ajrosjes që u përshtaten hapësirave të mëdha.

3. Restoranti / Kuzhina

 • Mbajeni ushqimin tuaj të freskët duke ftohur me efikasitet dhomat e ngrirjes dhe frigoriferike.
 • Kapaciteti frigoriferik, ngrohja dhe ftohja e integruar maksimizojnë rikuperimin e nxehtësisë dhe kursimet e energjisë.

4. Njësitë e jashtme

 • Njësitë rezistuese të jashtme performojnë në të gjitha kushtet klimatike në temperatura deri në -25°C.
 • Përdorni një kombinim energjie të rinovueshme nga ajri ose toka.

5. Dhomat

 • Kontrollet individuale u lejojnë klientëve tuaj të menaxhojnë komoditetin e tyre.
 • Lidhjet me karta çelës inteligjente kursejnë energji.
 • Prodhim i ujit të ngrohtë me efikasitet në energji me teknologjinë e pompës së nxehtësisë.
 • Njësitë elegante me montim në mur dhe njësitë e fshehura në tavan nuk vihen re me dizajnin e tyre minimal dhe funksionimin pa zhurmë.

6. Menaxhimi

 • Programet inteligjente e bëjnë kontrollin e klimës të lehtë në të gjithë ndërtesën dhe BMS (Sistemi Menaxhues i Ndërtesave) ju lejon të integroni dhe kontrolloni të gjitha aspektet e ndërtesës suaj (ngrohje, ftohje, energji elektrike, ndriçim, ashensorë, etj.)
 • Reduktoni kostot e energjisë duke menaxhuar dhe optimizuar konsumin tuaj të energjisë me Intelligent Touch Manager.

7. Palestër/ pishinë/ qendër relaksi

 • Prodhoni volume të mëdha të ujit të ngrohtë me deri në 17% më shumë efikasitet krahasuar me bojlerët me gaz.
 • Kontrolloni nivelet e lagështisë me teknologjitë tona të përparuara të lagështimit dhe heqjes së lagështisë.

Nga hotelet e vogla B&B që ofrojnë vetëm fjetje dhe mëngjes, deri te rezortet e mëdha

Sado i vogël apo i madh të jetë projekti juaj, ne kemi zgjidhje për ngrohje dhe ftohje që i përshtaten hotelit tuaj. Gjeni zgjidhjen e duhur që i përshtatet madhësisë apo nevojës së hotelit tuaj.

small-hotel.jpg

B&B dhe hotele të vogla

Sky Air

 • Për nevojat tuaja thelbësore të klimës
 • Ideale për ambientet e vogla
 • Kontrolle të ndara për secilën njësi
medium-hotel.jpg

Hotele të mesme

VRV

 • Instalimi fleksibël plotëson të gjitha nevojat tuaja të klimës
 • Ideale për ambientet e vogla deri të mesme
 • Kontrolloni njësitë tuaja në mënyrë të centralizuar ose individuale
large-hotel.jpg

Hotele dhe rezorte të mëdha

Çillerë dhe pajisje me ajër

 • Plotëson të gjitha nevojat tuaja të klimës
 • Ideale për ambientet e mesme dhe të mëdha
 • Sistem me menaxhim të centralizuar
kitchen-hotel.jpg

Kapacitet frigoriferik për restorantet dhe kuzhinat

Ftohja frigoriferike

 • Zgjidhje për aplikime të vogla dhe të mëdha në ftohjen e produkteve ushqimore
 • Dizajnet fleksibël u përshtaten të gjitha llojeve të ndërtesave
 • Teknologjitë e inverterit dhe të rikuperimit të nxehtësisë rrisin kursimet tuaja
fitness-hotel.jpg

Ujë i ngrohtë për qendrat e relaksit dhe palestrat në hotele

Daikin Altherma Flex Type

 • Siguron me efikasitet volume të mëdha uji të ngrohtë
 • Prodhimi i ujit të ngrohtë duke përdorur rikuperimin e nxehtësisë
conference-hotel.jpg

Ajër i pastër për sallat e konferencave dhe sallat e ballove

Njësitë e ajrosjes dhe trajtimit të ajrit

 • Ideale për ambientet e mesme dhe shumë të mëdha
 • Sjell brenda ajër të freskët dhe të shëndetshëm
 • E përshtatshme me të gjitha zgjidhjet e Daikin duke përdorur sistemin tonë të kondicionimit të ajrit

Kurseni energji

 • Kontrolloni deri në 70% të përdorimit të energjisë në të gjithë hotelin
 • Përdorni energji të rinovueshme për të prodhuar nxehtësi dhe ujë të ngrohtë
 • Karta çelës inteligjente fik automatikisht ngrohjen dhe kondicionerin kur një mysafir largohet nga dhoma ose hap dritaren
 • Intelligent Touch Manager ju jep kontroll të plotë të konsumit të energjisë duke ju ndihmuar të menaxhoni dhe optimizoni përdorimin tuaj
Kurseni energji
Porta Fira

Porta Fira case

Discover how we delivered a custom solution to this skyscraper hotel that uses a mix of air-to-air heat pumps and air-to-water chillers.

The Bloomsbury Hotel case

Learn how we helped The Bloomsbury Hotel lower their building's energy usage, cut CO2 emissions by 30% and improve comfort levels for guests by optimising climate control.

The Bloomsbury Hotel
Van der Valk Hotel

Van der Valk case

Read more about how we developed an integrated system to meet the needs of every space in the Van der Valk Hotel and lower the total enironmental impact.

The Post Hotel case

Discover how our VRV system provides The Post Hotel with energy efficient technology and comfort without disrupting the authentic atmosphere of the building.

The Post Hotel
City Centre Hotel case

City Centre Hotel case

Learn how our high efficiency, reduced sound chillers provide the basis for comfort cooling throughout this London hotel.

Samrya 44 Hotel Suites case

Find out how Daikin optimised the residential tower's partially installed Chilled Water System into a workable one without compromising as-built site conditions.

Samrya 44
supplier_serviceprovider1200x340.jpg
 

We are there for you

A well-maintained HVAC system adds value and continuity. Taking steps to prolong your installation's working life assures your customer’s experience is satisfying and memorable.

Mësoni më shumë