Skip to main content

Çillerët

Çillerët tanë janë projektuar me teknologji lider për t'ju dhënë ftohje dhe ngrohje efikase në energji për komoditet dhe për procese, ku ju mund të keni besim.

bg-image

Efikasitet në energji

Çillerët e Daikin përdorin teknologjitë e përparuara të pompës së nxehtësisë dhe inverterit si dhe rikuperimin opsional të nxehtësisë për të optimizuar performancën e njësisë dhe për të menaxhuar konsumin e energjisë, kostot e punës dhe për të reduktuar emetimet e karbonit.

Teknologjia e pompës së nxehtësisë përdor burime energjie të rinovueshme për të kursyer energjinë dhe për të ulur kostot. Teknologjia e inverterit bën të mundur që njësia të funksionojë me kapacitet të pjesshëm, që redukton konsumin tuaj të energjisë, kostot e punës dhe emetimet e CO2 me deri në 25%.

bg-image

Krijuar për ju

Me më shumë se 150 opsione të ndryshme, të tilla si pompa nxehtësie shtesë, sistemet e izolimit të zhurmës, opsionet për transport, rikuperimin e nxehtësisë, rinisjen e shpejtë, etj. është e lehtë ta personalizoni çillerin tuaj sipas përdorimit, mjedisit dhe nevojave tuaja. Ne gjithmonë punojmë me ju për t'ju dhënë një zgjidhje që i plotëson kërkesat tuaja.

bg-image

Besueshmëri e plotë

Me politikën tonë për zero defekte, të gjitha njësitë tona janë të testuara në fabrikë për t'ju siguruar funksionimin me cilësinë më të lartë. Secili komponent i njësive është i strukturuar me kujdes për t'u rezistuar edhe situatave më kërkuese.

bg-image

Teknologji unike

Secila njësi Daikin është projektuar me teknologjitë më të fundit. Duke qenë se ne e zhvillojmë gjithçka brenda kompanisë, jemi në gjendje t'i përmirësojmë vazhdimisht produktet dhe teknologjitë tona, të tilla si kompresori Daikin me vidë me inverter dhe teknikat e shkëmbyesit të nxehtësisë dhe të serpentinës me kondensim.

Çillerët me ajër

Çiller me ftohje me ajër
 • Idealë për përdorime të vogla, të mesme dhe të mëdha
 • Instalimi i jashtëm
 • Efikasitet në energji
 • Zgjidhni vetëm ftohje ose pompë nxehtësie
 • Zgjidhni njësitë e pajisura me teknologjinë me inverter
 • Zgjidhni mes një kompresori me lëkundje, rrotullim ose vidë

Çillerët me ftohje me ujë

Çillerët me ftohje me ujë
 • Idealë për përdorime të mesme dhe të mëdha
 • Instalimi i brendshëm
 • Efikasitet i lartë i energjisë
 • Zgjidhni vetëm ftohje ose vetëm ftohje/ngrohje
 • Zgjidhni njësitë e pajisura me teknologjinë me inverter
 • Zgjidhni mes një kompresori me rrotullim, me vidë ose centrifugal
bg-image

Seria çiller dhe pompë nxehtësie

Një gjeneratë e re çillerësh me spirale, me ftohje me ajër
me agjent ftohës R-32 të padëmshëm për mjedisin. ​

bg-image

EWYD-4Z Njësi për shumë përdorime ajër-ujë

Zgjidhje me sistem me 4 tuba me teknologji me inverter të plotë për ftohje dhe ngrohje njëkohësisht gjatë gjithë vitit

bg-image

Çillerët e DZ Series

Gamë çillerësh centrifugalë me ftohje me ajër, me inverter, pa vaj, që përfshin një sërë funksionesh të avancuara teknologjike që janë unike në treg.

Softueri i përzgjedhjes së çillerit

Përfitoni nga softueri ynë i përzgjedhjes së çillerit për të vizualizuar zgjidhjen tuaj të personalizuar të çillerit që u përshtatet nevojave dhe vendndodhjes suaj.

 • Krijoni me shpejtësi projekte të reja, hapni dhe ndryshoni projektet ekzistuese ose thjesht përdorni përzgjedhjen e shpejtë
 • Printoni ose shkarkoni raportet e përzgjedhjes teknike në formate të ndryshme
 • Aksesojeni veglën nga çdo vendndodhje përmes çdo pajisjeje
Softueri i përzgjedhjes së çillerit
bg-image

Monitorim dhe kontroll në distancë nga Daikin për impiantet me çiller dhe njësitë e trajtimit të ajrit

Përdorimi i kontrollit në distancë të Daikin rezulton në përdorim dhe kosto optimale gjatë jetëgjatësisë së sistemit ndërkohë që rrit efikasitetin dhe besueshmërinë.

bg-image

iCM intelligent Chiller Manager për dhomat me impiante me çiller

Optimizoni performancën dhe rrisni besueshmërinë e dhomës suaj me impiant me çiller me kontrollin tonë të sistemit të projektuar në fabrikë.

iCM ju ndihmon të reduktoni kostot dhe të rrisni jetëgjatësinë e pajisjes suaj.

bg-image

Shërbimet e qiramarrjes së "Daikin" – çillerët

 • Zgjidhjet për emergjencat e ftohjes
 • Ftohje gjatë pritjes për procese dhe përdorime kritike
 • Mundësi ftohjeje gjatë fikjeve dhe ndërprerjeve të planifikuara
 • Zgjidhje për luhatjet në fluksin e ftohjes dhe raste të posaçme

Mësoni më shumë