Skip to main content

Krijoni klimën e përkryer me Daikin

Me mbi 60 vjet kërkime dhe inovacione në zgjidhjet e ajrit të kondicionuar dhe të kontrollit të klimës, ne jemi të sigurt se klima e përkryer kërkon më shumë sesa thjesht ngrohje dhe ftohje.

Komoditet maksimal

Projektoni një klimë që i përshtatet stilit të jetesës së klientëve tuaj

Cilësi e lartë

Shijoni sigurinë që sjellin zgjidhjet e besueshme

Efikasitet energjie

Garantoni kursime në energji me zgjidhjet tona të rinovueshme

Kontroll inteligjent

Jepuni përdoruesve kontroll me aplikacionin e Daikin dhe programimin inteligjent

bg-image

Takohuni me superheroin tonë: Rikuperimi i nxehtësisë VRV 5

Zgjidhja e kontrollit të klimës e gjeneratës së ardhshme, e ndërtuar posaçërisht për të mbështetur dekarbonizimin e ndërtesave.

Sistemi i ri i Rikuperimit të nxehtësisë VRV 5 ka superfuqi dinamike që garantojnë komoditet dhe fleksibilitet maksimal duke reduktuar njëkohësisht në mënyrë të konsiderueshme gjurmën mjedisore të ndërtesës.

Portali i Daikin për biznesin

Portali ynë në linjë për biznesin ju jep akses të menjëhershëm në të gjitha informacionet që ju nevojiten. Nga skicat BIM dhe CAD, deri te mjetet që do t'ju ndihmojnë të krijoni zgjidhjet me performancë më të lartë, përdoreni këtë motor të fuqishëm kërkimi për t'iu përgjigjur pyetjeve dhe për të mbështetur biznesin tuaj.

Modelimi i informacionit të ndërtesës

Biblioteka e re BIM Objects e Daikin u jep mundësinë arkitektëve, konsulentëve dhe instaluesve të planifikojnë instalimin HVAC dhe të reduktojnë problemet në kohën e instalimit, duke reduktuar potencialin për gabime në dizajn dhe instalim, duke kursyer kohë dhe para.

Nga shtëpitë e vogla deri tek ambientet e mëdha të zyrave

Qoftë kur ndërtoni një shtëpi, po projektoni një dyqan apo po rinovoni një hotel, ne kemi zgjidhjet për ngrohje dhe ftohje që u përshtaten nevojave tuaja. Fillojeni projektin tuaj me ne duke zgjedhur llojin e ndërtesës.

bg-image

Ne ju ndihmojmë të realizoni vizionin tuaj

Inxhinierët tanë të shitjeve për klientët janë të trajnuar për t'ju mbështetur në çdo hap të projektit tuaj. Ne ju ofrojmë një gamë të gjerë trajnimesh dhe seminaresh rreth gamës sonë dhe softuerëve simulues, si dhe kemi specialistë të brendshëm të BREEAM të disponueshëm që t'ju ndihmojnë të projektoni ndërtesa "të gjelbra". Duke u fokusuar tek inovacioni dhe produktet me efikasitet në energji, ne po krijojmë zgjidhje për klimën në Evropë për Evropën.

bg-image

Mbyllja hermetike për zhurmat e Daikin

Plotësoni kërkesat strikte të zhurmave, ndërkohë që rrisni fleksibilitetin për të aplikuar pompat e nxehtësisë Sky Air dhe VRV falë reduktimit të fuqisë së zhurmës deri në 10 dB(A)​

  • Projektuar posaçërisht për pompat e nxehtësisë Sky Air dhe VRV
  • Të dhënat e testuara në fabrikë për zhurmën, kapacitetin dhe efikasitetin
  • Nuk ka nevojë për llogaritje shtesë

Qëndroni në kontakt me të rejat nga industria

Zgjidhje për çdo nevojë klime

Te Daikin, ne ofrojmë një gamë të gjerë zgjidhjesh për ngrohje dhe ftohje që u përshtaten të gjitha mjediseve dhe preferencave personale. Mësoni më shumë rreth mundësive të disponueshme për ju duke zgjedhur përdorimin përkatës.