Daikin | Teknologji inovative dhe lider

Teknologji inovative dhe lider

Te Daikin, ne kemi një pasion për ndjekjen e zgjidhjeve që lidhen me ajrin ku jetojmë. Zbuloni teknologjitë që përdorim ne për të përmirësuar jetën e klientëve tanë.

replacementtechnology-710x460.png

Teknologjia e zëvendësimit

Përditësojeni sistemin tuaj për të përmirësuar efikasitetin e tij të energjisë, për të ulur kostot e energjisë dhe për të parandaluar avaritë e papritura për komoditet gjatë të gjithë vitit.

header_bluevolution_710x460.jpg

Bluevolution

Gama e produkteve të gjeneratës së ardhshme që përdorin agjentin ftohës R-32 për të ofruar efikasitet me energji të lartë dhe ndikim të ulët në mjedis.

header-vrv-v2.png

Variable Refrigerant Volume

Variable Refrigerant Volume (VRV) është kondicioneri i parë në botë Multi-Split për ndërtesat komerciale

header-heating-domestic-hot-water.png

Daikin Altherma

Me më shumë se 55 vjet përvojë në zhvillimin e teknologjisë së pompës së nxehtësisë, Daikin ofron një gamë pompash nxehtësie për të reduktuar kostot e përdorimit dhe për të ofruar efikasitet të lartë energjie.

seasonal_efficiency.jpg

Efikasiteti sezonal

Një metodë inovative për të zhvilluar dhe prezantuar teknologji me më shumë efikasitet energjie për produktet HVAC-R për të përmbushur dhe tejkaluar legjislacionin.

inverter_technology.jpg

Teknologjia e inverterit

Një teknologji inovative që maksimizon efikasitetin e energjisë për të ofruar temperatura komode gjatë gjithë vitit.

EDC-header.png

Qendra Evropiane e Zhvillimit (EDC)

Ne kryejmë kërkime dhe zhvillojmë teknologjitë më të fundit kundër ndryshimit të klimës për tregun evropian.

compressor.jpg

Kompresorët e Daikin

Daikin ka qenë në pararojë të zhvillimit të teknologjisë së kompresorëve dhe tani ofron një gamë gjithëpërfshirëse kompresorësh me rrotullim, me spirale dhe me vidë.