Daikin Bluevolution

Bluevolution nga Daikin

Zbuloni gamën tonë të gjeneratës së ardhshme që përdorin agjentin e ri ftohës R-32 dhe reduktoni në mënyrë drastike ndikimin tuaj në mjedis.

Ndikim i ulët në mjedis

Daikin është kompania e parë në botë që prezantoi pompat e nxehtësisë dhe kondicionerët e pajisur me R-32. Me një potencial të ulët të ngrohjes globale (GWP), R-32 është ekuivalenti në fuqi i agjentëve ftohës standardë, por arrin efikasitet më të lartë energjie dhe emetime më të ulëta CO2. Kjo për faktin se R-32 përdor më pak agjent ftohës për të furnizuar një njësi në krahasim me R-410A. I lehtë për t'u rikuperuar dhe ripërdorur, R-32 është zgjidhja e përkryer për të arritur objektivat e rregullores së re evropiane të gazeve F.

bluevolution_energyefficient_710x460.jpg

Një zgjidhje inovative për klimën për nevojat tuaja për ngrohje dhe ftohje

A+++-small.png

Efikasitet energjie

Me agjentin ftohës R-32, ju arrini efikasitet sezonal deri në A+++ si në ngrohje ashtu edhe ftohje.

bluevolution_tab2_responsive.jpg

Komoditet maksimal

Përjetoni komoditet me funksionimin pa zhurmë, pa korrente dhe inteligjent të qarkullimit të ajrit.

bluevolution_tab3_responsive.jpg

Kontroll inteligjent

Kontrolloni sistemin e klimës nga çdo vend me aplikacionin tonë Daikin ose me intelligent Tablet Controller.

Efikasiteti më i lartë i energjisë

 • Agjenti ftohës me efikasitet më të lartë energjie me ndikim të ulët në mjedis
 • Njësi të furnizuara me 80% energji të rinovueshme nga ajri dhe 20% nga energjia elektrike
 • Teknologjia me inverter rrit kursimet shtesë të energjisë deri në 30%
 • Sensorët inteligjentë dhe cilësimet efikase në energji reduktojnë konsumin e tepërt

Zgjidhjet tona më të pëlqyera të Bluevolution

bluevolution_ururusarara_710x460.jpg

Ururu Sarara

 • Ideale për hapësira rezidenciale
 • Ofron ngrohje, ftohje, lagështim, heqje lagështire, ajrosje dhe purifikim të ajrit
 • Njësi me montim në mur
 • Etiketa e efikasitetit të energjisë A+++
 • Zgjidhje premium për kontrollin e klimës
bluevolution_emura_710x460.jpg

Stylish

 • Dizajn i vlerësuar me çmime i disponueshëm në 3 ngjyra: një dizajn kompakt dhe funksional i përshtatshëm për çdo enterier
 • Mund ta menaxhoni njësinë Stylish duke përdorur smartfonin tuaj ose telekomandën me rreze infra të kuqe
 • Përdorim i teknologjive brenda kompanisë për të garantuar performancë maksimale dhe funksionim të sigurt
bluevolution_FTXMM_710x460.jpg

Daikin Emura

 • Ideale për hapësira rezidenciale
 • Ofron ngrohje, ftohje dhe purifikim të ajrit
 • Njësi me montim në mur
 • Etiketa e efikasitetit të energjisë A+++
 • Njohur në mbarë botën për dizajnin e vet
bluevolution_R32_710x460.psd

Perfera

 • Ideale për hapësira rezidenciale
 • Ofron ngrohje, ftohje dhe purifikim të ajrit
 • Me montim në mur
 • -Etiketë efikasiteti energjie A+++ -Projektuar në Evropë për Evropën
FTXA-AS_right_product-pictures.jpg

Sensira

 • Efikasitet deri në A++
 • Agjent ftohës revolucionar R-32
 • Kursime në energji, rrezik më i ulët i prishjes së njësisë dhe funksionim më i qetë
 • Mund të menaxhohet duke përdorur Daikin Online Controller
headeroptimizedheating.jpg

Optimised Heating 4

 • Kapacitete të larta ngrohjeje të projektuara për klima të ftohta
 • Vlerësim efikasiteti energjie deri në A+++
 • E sigurt dhe e lehtë për t’u kontrolluar
 • Logjikë e re e oxhakut
 • Proces i shpejtë dhe i lehtë instalimi
sensira-product-shot.jpg

Sky Air A-series

 • Ideale për hapësira të lehta komerciale
 • Ofron ndikimin më të ulët në mjedis
 • Etiketa e efikasitetit të energjisë A++
RXYSA-AV1_AY1-1.jpg

VRV 5 S-series

 • Ekuivalent më i ulët i CO2 dhe fleksibilitet lider në treg
 • Qëndrueshmëri maksimale gjatë gjithë ciklit të jetës falë pozicionit lider në treg për efikasitetin sezonal në jetë reale
 • Gamë me lartësi të ulët me një ventilator
 • Njësi të brendshme të projektuara posaçërisht për R32, që sigurojnë zhurmë të ulët dhe efikasitet maksimal
EWAT-B_header.jpg

Seria e çillerëve EWAT-B

 • Çilleri i parë me ftohje me ajër me agjentin R-32 miqësor për mjedisin
 • Efikasitet i klasit të lartë
 • Gamë e gjerë kapaciteti
 • Lista të gjera opsionesh

Ideale për aktualizime të sistemeve

Gama jonë Bluevolution është një zgjidhje efikase nga ana e kostos për ndërtesat e reja dhe një zëvendësim ideal për sistemet e vjetra dhe më pak efikase, sepse shfrytëzon tubacionet dhe lidhjet elektrike ekzistuese dhe eliminon shqetësimet që krijohen nga hapja e mureve.

Bluevolution për çdo lloj ndërtese

Qoftë kur posedoni një shtëpi, jeni pronar dyqani apo menaxher hoteli, gama Daikin Bluevolution do të plotësojë kërkesat tuaja për ngrohje dhe ftohje. Fillojeni projektin tuaj me ne duke zgjedhur llojin e ndërtesës.

Mësoni më shumë