Skip to main content

Ururu Sarara

Shijoni ajrin e kondicionuar A+++, lagështimin, heqjen e lagështirës dhe ajrosjen në ajër të pastër

Klima juaj perfekte

Shijoni klimën tuaj të përsosur me performancën e jashtëzakonshme dhe funksionimin e qetë të njësisë me montim në mur Ururu Sarara.

Performanca optimale

Ftohni ose ngrohni çdo dhomë me shpejtësi dhe efikasitet.

Kontroll inteligjent i lagështisë

Sistemet e lagështimit me Ururu dhe heqjes së lagështisë me Sarara sigurojnë sasinë e duhur të lagështirës në ajër.

Ajrosje me ajër të freskët

Falë ajrosjes së fuqishme të Ururu Sarara, ju mund të shijoni ajër të pastër në shtëpinë tuaj - edhe me dritaret e mbyllura.

Purifikim inteligjent i ajrit

Shijoni ajër më të mirë dhe më të pastër. Daikin Flash Streamer zbërthen alergjenët si pjalmi dhe alergjenët e kërpudhave dhe largon aromat. Plus, funksioni i pastrimit automatik të sistemit e mban performancën të lartë duke siguruar një jetëgjatësi më të gjatë.

Rreth Ururu Sarara

Ndikimi i reduktuar në mjedis në kg CO2 në grafik.

Efikasitet në energji A+++

Ururu Sarara e nxjerr 80% të fuqisë së saj nga ajri dhe vetëm 20% nga energjia elektrike. Përveç kësaj, njësia e redukton më tej konsumin e saj të energjisë me një sërë teknologjish inteligjente dhe cilësime për efikasitet në energji.

Komoditet i pakrahasueshëm

Shijoni komoditet shtesë me sensorin e zbulimit të lëvizjes me 3 zona të Ururu Sarara. Sensori e drejton ajrin larg njerëzve dhe e kalon automatikisht sistemin në regjimin e kursimit të energjisë kur zbulon një dhomë bosh.

Ndikimi i reduktuar në mjedis në kg CO2 në grafik.

Dizajn inteligjent

Me filtrin e tij me pastrim automatik dhe funksionimin jashtëzakonisht të qetë, Ururu Sarara përshtatet në mënyrë të përkryer në enterierin dhe stilin tuaj të jetesës. Dizajni i vlerësuar me çmime i njësisë u frymëzua nga ventilatori japonez Ogi.

bg-image

Kontroll inteligjent i klimës

Ururu Sarara ofron mënyra të ndryshme për të menaxhuar mjedisin tuaj të shtëpisë. Kontrolloni njësinë duke përdorur telekomandën infra të kuqe, aplikacionin Daikin Residential Controller në smartfonin tuaj ose kontrollet zanore nëpërmjet Alexa ose Google Home.

Krijuar për enterierin tuaj

Produkte të ngjashme

Mësoni më shumë