Skip to main content

International Key Accounts (IKA)

Mbështet biznesin tuaj, në çdo hap të tij

Bota e biznesit ndërkombëtar ka tendencën të jetë shumë komplekse për shumicën e kompanive. Dhe te Daikin, ne dëshirojmë t'i bëjmë këto operacione të përditshme biznesi pak më të lehta. Kjo është arsyeja pse kemi krijuar Ekipin e International Key Account (IKA): një ekip i dedikuar ekspertësh lider në fushën e biznesit dhe të shitjeve me pakicë, që janë të gatshëm të ndihmojnë kompaninë tuaj të navigojë në industrinë e sistemeve HVAC-R dhe të arrijë komoditet optimal gjatë të gjithë vitit dhe cilësi të ajrit për klientët tuaj.

Partneri juaj ndërkombëtar i biznesit

Duke operuar nga selia jonë evropiane, ekipi ynë IKA shërben si pika juaj kryesore e kontaktit për të zhvilluar të gjitha mundësitë e biznesit ndërkombëtar. Duke u mbështetur në një rrjet të gjerë kolegësh dhe partnerësh nga sektorë të ndryshëm, ekipi ynë e ndihmon kompaninë tuaj të fitojë një avantazh konkurrues duke u ofruar strategjive tuaja të biznesit efikasitet, transparencë dhe fleksibilitet.

Instalues me efikasitet
Instalues me efikasitet

Kurseni kohë dhe para për të rritur fitimin tuaj operacional.

  • Komunikim i shkurtër dhe i thjeshtë gjatë gjithë ciklit të projektit
  • Ne ofrojmë një përzgjedhje zgjidhjesh tejet efikase për sistemet HVAC-R
Biznes transparent
Biznes transparent

Merrni informacionet më të mira për të marrë vendime inteligjente për biznesin dhe për të plotësuar nevojat e kompanisë suaj.

  • Merrni mbështetje se si të optimizoni koston e ciklit të jetës të sistemit tuaj HVAC
  • Udhëzime për rregulloret më të fundit lokale dhe qeveritare
Partneritet fleksibël
Partneritet fleksibël

Ju do të gjeni fleksibilitet në partneritetin tonë, sepse ne ofrojmë strategji të përshtatura për të plotësuar nevojat tuaja.

  • Nga projektimi deri te mbështetja pas shitjes, biznesi juaj do të marrë mbështetjen më të gjerë për të plotësuar të gjitha nevojat tuaja në një nivel ndërkombëtar
  • Planet e prokurimit me vlerën më të mirë, duke përfshirë njohjen e volumeve
Biznes me uniformitet
Biznes me uniformitet

Harmonizoni mënyrën tuaj të punës në të gjitha tregjet duke standardizuar kriteret tuaja të projektimit të sistemit HVAC-R dhe flukset e blerjes.

  • Aksesoni një rrjet të gjerë me instalues të besueshëm dhe të certifikuar nga Daikin dhe partnerë të besueshëm të shërbimit
Biznesi ekologjik

Vlera e shtuar e ekologjisë

Krijimi i një biznesi ekologjik do të thotë të fokusoheni në planin afatgjatë dhe nuk janë vetëm klientët tanë që mendojnë gjithnjë e më shumë për planin afatgjatë, por edhe ne.

Ekipi ynë IKA aktualisht monitoron më shumë se 800 pika në mbarë Evropën. Kjo do të thotë se ka një shumicë të dhënash reale rreth konsumit të energjisë, kostove të riparimit dhe tarifave të mirëmbajtjes për një numër aplikimesh të ndryshme. Me këto të dhëna, ne jemi në gjendje të japim një analizë reale dhe gjithëpërfshirëse të kostove të pajisjeve tona gjatë ciklit të tyre të jetës, duke u dhënë mundësinë klientëve tanë të krahasojnë kostot dhe të marrin vendime inteligjente për biznesin.

Rastet studimore të IKA

Nga dyqanet në qendrën e qytetit deri te supermarketet, stacionet e shërbimit, restorantet dhe hotelet, ekipi ynë IKA është i përgatitur të ndihmojë kompanitë nga një gamë e gjerë sektorësh të biznesit. Eksploroni rastet studimore nga ekipi ynë për të parë se si t'i përshtatim shërbimet tona për të ndihmuar që kompania juaj të ketë sukses.

Dyqan në qendrën e qytetit

Te Daikin, ne e kuptojmë ndikimin pozitiv të krijimit të një klime komode gjatë të gjithë vitit në dyqanin tuaj për klientët tuaj. Kjo është arsyeja pse ne ofrojmë një kombinim produktesh dhe shërbimesh për të forcuar performancën operacionale dhe nivelin e komoditetit të dyqanit tuaj, duke minimizuar kostot e energjisë.

Supermarket

Supermarketet dhe dyqanet me pakicë të ushqimeve kanë nevoja shumë specifike në lidhje me ngrohjen, ftohjen, ajrosjen dhe ftohjen frigoriferike. Pa përmendur edhe kostot e energjisë të cilat luajnë edhe ato një rol shumë të rëndësishëm. IKA mund të shërbejë si partneri ku ju mund të shkoni për të monitoruar të gjitha instalimet dhe konsumin e përgjithshëm të energjisë të dyqanit.

Rast studimor i IKA, supermarket

Rast studimore i IKA, Supermarket
Rast studimor i IKA, stacione shërbimi

Stacione shërbimi dhe dyqane ushqimore

Hapësirat e vogla deri të mesme me trafik të lartë vizitorësh dhe orare të gjata pune zakonisht nënkuptojnë nevoja të shumta për pajisjet HVAC-R. Sa më e vogël të jetë hapësira e shitjes, aq më i vogël është qarkullimi dhe aq më të rëndësishme janë kostot operacionale. Mësoni se si ne i përshtatim produktet tona të ftohjes frigoriferike dhe të rikuperimit të nxehtësisë për t'iu përshtatur stacioneve të shërbimit dhe dyqaneve ushqimore.

Rast studimor, stacion shërbimi

Rast studimor, dyqan ushqimor

Restorant

Uji i ngrohtë mund të prodhohet në shumë mënyra, por jo në çdo rast ai ujë i ngrohtë konsiderohet si i prodhuar në mënyrë ekologjike. Një pompë nxehtësie jo vetëm që mund të prodhojë ujë të ngrohtë në mënyrë ekologjike, por gjithashtu mund të kujdeset për ngarkesën tuaj të ngrohjes dhe ftohjes. Zbuloni se si e kemi ndihmuar një rrjet restorantesh të njohura në botë të optimizojnë praktikat e tyre të biznesit.

Rast studimor i IKA, restorant

Rast studimor i IKA, restorant

Hotele

Daikin ofron zgjidhje inovative dhe me cilësi premium për menaxhimin e klimës, ngrohje dhe ftohje frigoriferike për të plotësuar nevojat në ndryshim të profesionistëve të sektorit të hotelerisë, duke siguruar njëkohësisht komoditetin ideal për klientët.

Rast studimor i IKA, hotele

Mësoni më shumë

Më shumë informacion

Për më shumë informacion ose për pyetje rreth ekipit IKA, kontaktoni me:

Daikin Europe N.V. - Brussels Office

Chaussée de Mons 1424
1070 Anderlecht - Belgjikë

Tel.: +32 2 529 61 24
keyaccounts@daikineurope.com