Skip to main content

Zgjidhjet për ftohjen e infrastrukturës dhe ftohjen e qendrave të të dhënave

Zgjidhje ftohjeje teknike të sigurta dhe efikase në energji që plotësojnë kërkesat e kabinave të telekomunikacionit, dhomave të serverëve dhe laboratorët, të shkallës së lartë dhe të ulët.

Ftohje konstante infografikë

Ftohje konstante

Ftohja teknike nuk është punë normale që fillon në 9:00 dhe mbaron në 17:00. Qendrat e të dhënave dhe dhomat e serverëve kanë nevojë për kontroll klime 24 orë në ditë/7 ditë në javë në të gjitha kushtet. Sistemet tona janë projektuar për të maksimizuar kohën e punës në një gamë të gjerë kushtesh, nga temperatura të ulëta deri -15°C deri në ato të larta deri 50°C.

Maksimizimi i kohës së punës së pajisjeve

Në rastin e rrallë të ndonjë defekti në punë, njësia rezervë është e gatshme të vazhdojë punën. Vazhdimi i punës është automatik dhe dërgohet menjëherë një sinjalizim riparimi emergjence. Asnjëherë nuk duhet që të shqetësoheni se sistemi mund të fiket.

Maksimizimi i kohës së punës së pajisjeve

Përdorim i burimeve të rinovueshme

Ftohja e një qendre të dhënash kërkon nivele shumë më të larta konsumi të energjisë sesa ftohja e çdo lloji tjetër ambienti. Zgjidhjet tona të ftohjes së infrastrukturës janë projektuar për të ofruar efikasitet gjatë gjithë vitit dhe ulje të kostove vjetore të përdorimit.

Regjimi i ftohjes falas

Regjimi i ftohjes falas

Regjimi i ftohjes falas redukton konsumin e energjisë duke përdorur ajrin e ftohtë jashtë gjatë muajve të dimrit. Ai lejon që kompresorët me bazë agjenti ftohës të fiken ose të funksionojnë me kapacitet shumë më të ulët, që si rezultat ju kursen paratë.

Teknologjia unike e rikuperimit të nxehtësisë

Teknologjia jonë unike e rikuperimit të nxehtësisë ripërdor nxehtësinë e krijuar gjatë ftohjes së proceseve për të ofruar ngrohje komode ose ujë të ngrohtë për zyrat, tualetet dhe pjesët e tjera të ndërtesës.

Rotacioni i punës

Rotacioni i punës

Rotacioni i punës është standard me telekomandën tonë Sky Air. Pas periudhave të caktuara kohore, njësia e përdorimit kalon në regjimin e gatishmërisë dhe punën e vazhdon njësia që është aktualisht në gatishmëri. Kjo veçori maksimizon kohëzgjatjen e secilit sistem, ndërsa rrit efikasitetin.

Ftohje infrastrukture për çdo lloj ndërtese dhe nevoje

Qendra e të dhënave Sky Air

Sky Air

 • Sistem ftohjeje me kosto efikase dhe performancë të lartë
 • Ideale për qendra të vogla të dhënash ose kabina telekomunikacioni
 • Rotacioni i punës dhe funksionimi rezervë përfshihet në kontrollin standard
 • Kontrolle të ndara për secilën njësi
 • Kapacitet unik i përforcuar i njësisë së brendshme
 • Teknologji me bazë agjenti ftohës
Çillerët për qendra të dhënash

Çillerët

 • Plotëson të gjitha nevojat tuaja të klimës
 • Ideale për qendrat e të dhënave të mesme dhe të mëdha
 • Sistem me menaxhim qendror për të kontrolluar me precizion lagështinë dhe temperaturën
 • Regjimi i ftohjes falas
 • Funksioni unik i rinisjes së shpejtë
 • Teknologji me bazë uji

Kontrolli i centralizuar

Integroni njësinë tuaj të ftohjes së proceseve me sistemin tuaj të menaxhimit të ndërtesës (BMS). Ne ofrojmë integrime të ndryshme ndërfaqeje për katër protokollet kryesore BMS, në mënyrë që ju të mund ta menaxhoni të gjithë ndërtesën nga një kontroll i centralizuar.

ndërfaqja modbus

Ndërfaqe Modbus

Integroni të gjitha njësitë Daikin me sistemin e menaxhimit të ndërtesës përmes protokollit Modbus.

ndërfaqja knx

Ndërfaqe KNX

Integroni njësitë Split, Sky Air dhe VRV me sistemin tuaj të automatizimit të shtëpive ose të menaxhimit të ndërtesës përmes protokollit KNX.

Ndërfaqe BACnet

Integroni njësitë VRV, çillerët dhe njësitë e trajtimit të ajrit me sistemin e menaxhimit të ndërtesës përmes protokollit BACnet.

Ndërfaqe LonWorks

Integroni njësitë Daikin dhe çillerët me sistemin e menaxhimit të ndërtesës përmes protokollit LonWorks.

bg-image

We are there for you

A well-maintained HVAC system adds value and continuity. Taking steps to prolong your installation's working life ensures a 24/7 optimal climate operation.

Mësoni më shumë