Skip to main content

Servisi i "Daikin"

Ne ofrojmë një gamë shërbimesh për mbështetje profesionale për t’u siguruar që sistemi juaj të vazhdojë të ketë performancën më të mirë në kategori gjatë gjithë jetëgjatësisë së vet.

Krijimi i klimës ideale për ambiente të mbyllura shkon përtej blerjes dhe instalimit të një njësie. Synimi është të arrihet komoditet gjatë gjithë vitit, efikasitet energjetik, qëndrueshmëri dhe kontroll. Ne te Daikin ofrojmë një numër shërbimesh suporti dhe mirëmbajtjeje për të garantuar që sistemi juaj të punojë në mënyrë optimale gjatë gjithë ciklit jetik.

Performancë optimale me kosto minimale

Falë shërbimeve tona të suportit, instalimi i mirëmbajtur ofron:

Efikasitet më të lartë të energjisë

Cikël më të gjatë jetik

Pajtueshmëri me kërkesat më të fundit ligjore dhe rregullatore

Çfarë ju ofrojmë

bg-image

Furnitor dhe ofrues shërbimi

Nga zgjedhja e zgjidhjes së duhur për klimën deri te ndezja, monitorimi dhe mirëmbajtja e tij: Daikin është gati t’ju mbështesë në çdo hap të procesit. Nuk keni një instalim të Daikin? Kontaktoni: mund të mbështeteni ende në shërbimet e Daikin të ofruara nga helpdesku dhe ekipi ynë i inxhinierëve të shërbimit.

bg-image

Furnitor dhe ofrues shërbimi

Nga përzgjedhja e zgjidhjes së duhur klimatike deri te ndezja, monitorimi dhe mirëmbajtja e saj, "Daikin" është i gatshëm t'ju mbështesë në çdo hapë të procesit. Edhe nëse nuk keni instalime të "Daikin", mund të përfitoni nga shërbimet e "Daikin" të ofruara nga personeli ynë i asistencës dhe ekipi ynë i specialistëve dhe teknikëve të kualifikuar të servisit.