Skip to main content

Ka më shumë në një ditë të Daikin

Më shumë inovacion, më shumë rritje, më shumë përgjegjësi, më shumë diversitet, më shumë respekt dhe më shumë argëtim.
Te Daikin ne besojmë se çdo ditë duhet ta shijoni plotësisht.

Inovacion frymëzues

Inovacion frymëzues

A jeni po aq i përkushtuar sa ne për të gjetur zgjidhje? Duke qenë liderë në treg për efikasitetin e energjisë, ne besojmë se përqasja jonë progresive ndaj zhvillimit të produktit sjell një cilësi dhe gjithanshmëri të pashoqe në zgjidhjet tona të integruara.

Karrierat në zhvillim

Zhvillimi personal

Ne besojmë se produktet dhe shërbimet e cilësisë së lartë mund t’i ofrojnë vetëm individë të talentuar. Kjo është arsyeja pse ne zgjedhim të investojmë në zhvillimin personal dhe ofrojmë mundësi për rritje gjatë gjithë karrierës suaj.

Karrierat në komunitet

Komuniteti i Daikin

Është e rëndësishme që puna të jetë edhe argëtuese.
Atmosfera e gëzuar dhe puna në ekip krijojnë lidhje të forta mes kolegëve.
Bëhuni pjesë e disa aktiviteteve argëtuese të organizuara nga Ekipi i Argëtimit i Daikin dhe do të ndiheni menjëherë si në shtëpinë tuaj.

bg-image

Trajnimi Ndërkombëtar

Sapo jeni diplomuar dhe keni ambicie për të punuar në nivel ndërkombëtar? Trajnimi Ndërkombëtar i Daikin Europe u ofron pjesëmarrësve të përzgjedhur mundësinë të fitojnë përvojë ndërkombëtare bashkë me trajnim të gjerë për të filluar karrierën e tyre te Daikin.

Flisni me talentet tona

 • Veerle

  “Te Shërbimi teknik, puna jonë është të zgjidhim problemet dhe t’u përgjigjemi pyetjeve teknike të klientëve jashtë vendit. Departamenti ynë mishëron tri vlera kyçe: shpejtësinë, besueshmërinë dhe trajtimin miqësor. Ne punojmë shumë që të garantojmë vënien në praktikë të këtyre vlerave çdo ditë. Për ne, është e rëndësishme që të jemi një sistem i sigurt mbështetjeje për klientët tanë.”

 • Bert

  “Ruajtja e komunikimit të hapur me shtetet e tjera është thelbësore për një kompani multinacionale. Si pjesëtar i Ekipit të Marketingut Dixhital të EMEA të Daikin, shpesh udhëtoj në zyrat partnere jashtë vendit për të ndarë me to materialet tona të komunikimit. Gjatë këtyre vizitave, më vjen ndërmend kultura e fortë e kompanisë e Daikin, sepse punoj me persona që janë jo vetëm më të mirët në fushën tonë të punës, por kanë edhe një shpirt ekipi të shkëlqyer.”

 • Bas

  “Daikin është një kompani progresive, jo vetëm në teknologji por edhe në Burimet Njerëzore. Unë fillova punën si praktikant dhe pas dy vjetësh u bëra punonjës me kohë të plotë si supervizor në prodhim. Mundësia për të zhvilluar përvojën time në një rol administrativ dhe për të fituar një pozicion në Ekipin e Supervizimit të Produkteve, më dha diversitetin dhe fleksibilitetin që po kërkoja në karrierën time.”

 • Jonas

  “Duke u bërë pjesë e Trajnimit Ndërkombëtar pranë Daikin, pata një fillim të shkëlqyer në gjetjen e rolit më të mirë për mua brenda kompanisë. Duke qenë pjesë e Trajnimit Ndërkombëtar, ofrohet avantazhi i mundësisë për të punuar me departamente të ndryshme, duke përfshirë edhe selinë tonë në Ostend, Belgjikë, dhe në zyra partnere në botë. Si Inxhinier Këshillues Shitjesh për tregun e Evropës dhe Afrikës, unë vë në zbatim aftësitë dhe përvojën e fituar nga trajnimi për të marrë përsipër çdo ditë sfida të reja dhe ngacmuese.”

 • Lynn

  “Në vitin 2011 fillova punën në Qendrën e Furnizimit, por shumë shpejt fitova më shumë interes në anën teknike të punës. Daikin e inkurajon rrotacionin e brendshëm, prandaj mora vendimin të kaloj në departamentin e teknologjisë së informacionit. Ky rezultoi një veprim i shkëlqyer, sepse më lejoi të fokusohesha në rritjen personale dhe të zhvilloja pozicionin tim brenda kompanisë.”

Shtoni talentin tuaj

Ne kërkojmë individë unikë që të japin kontribut me talentin e tyre në rritjen dhe lidershipin tonë.

Talenti juaj

 • Të përkushtuar për të gjetur zgjidhje
 • Kërkoni mundësi për të nxitur rritjen tuaj personale
 • Respektoni veten dhe të tjerët
 • Dëshirë për të promovuar zhvillimin ekologjik

Pikat tona të forta

 • Ne jemi ndërkombëtarë. Si seli e EMEA, ne jemi një vend ku përzihen persona me prejardhje kulturore dhe kombëtare të ndryshme, me një lidhje të fortë me trashëgiminë tonë japoneze.
 • Ne jemi pragmatikë. Ne nxisim shpirtin e sipërmarrjes dhe i frymëzojmë punonjësit tanë të zhvillojnë karrierën e tyre.
 • Ne respektojmë. Ne ju ofrojmë juve mundësi të zhvilloheni dhe të rriteni falë programit tonë të gjerë të trajnimit, të trajnimit në vendin e punës dhe të fleksibilitetit për të bërë rotacion mes pozicioneve për të plotësuar ambiciet tuaja.
 • Ne jemi liderë në treg. Si inovatorët numër një në industrinë tonë, ne ju ofrojmë stabilitet dhe një fushë të gjerë mundësish pune.

Aplikoni për një vend të lirë pune dhe shtoni talentin tuaj

Ne gjithmonë kërkojmë kolegë të rinj që të shtojnë talentin e tyre. Eksploroni vendet aktuale të lira të punës dhe aplikoni online.

Po kërkoni mundësi karriere?

Sapo jeni diplomuar dhe keni ambicie për të punuar në nivel ndërkombëtar?

Jeni student që po kërkoni një trajnim sfidues?

Jeni punonjësi ideal i Daikin, por nuk shikoni një vend pune që reflekton ekspertizën tuaj?

Dërgoni rezymenë tuaj si aplikim të hapur, sepse gjithmonë rekrutojmë punonjës inovativë!