Skip to main content

Përjetoni klimën e përkryer me Daikin

Me mbi 90 vjet përvojë në zgjidhjet e kondicionimit të ajrit dhe të kontrollit të klimës, ne e dimë se klima e përkryer kërkon më shumë sesa thjesht ngrohje dhe ftohje.

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

Cilësi e lartë

Relaksohuni dhe shijoni përfitimet e zgjidhjeve të besueshme

Efikasitet energjie

Kurseni në faturat e energjisë me zgjidhjet tona me efikasitet në energji

Kontroll inteligjent

Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend me teknologjitë tona inteligjente të programimit

bg-image

 

 

Ne kujdesemi për sistemin tuaj Daikin!


Mirëmbajtja e rregullt është çelësi për jetëgjatësinë e pajisjes suaj. Zbuloni se si mund ta zgjasni garancinë e pajisjes tuaj.

bg-image

Familja Bluevolution po rritet

Ju prezantojmë pjesëtarin më të ri të familjes Daikin, Çiller i vogël me inverter me R-32.
I disponueshëm në gjendje për dërgesë të shpejtë | Versionet vetëm ftohje dhe me pompë nxehtësie | Gama e kapacitetit: 16-90 kW

bg-image

LAJMI I FUNDIT: Institut Pasteur de Lille vlerësoi efikasitetin e purifikuesve të ajrit të Daikin kundër viruseve respiratore

Purifikuesit e ajrit të Daikin janë një masë shtesë në luftën kundër sëmundjeve respiratore.
Zbuloni rezultatet e testeve të kryera mbi koronavirusin e njeriut HCoV-229E dhe gripin H1N1 nga Institut Pasteur de Lille.

Daikin Streamer
bg-image

Po kërkoni një sistem për ngrohje, ftohje, ajrosje dhe ujë të ngrohtë për shtëpinë tuaj?

Zbuloni të gjitha zgjidhjet e Daikin për shtëpi ose ndërtesa të vogla afariste në Qendrën Virtuale të Daikin.

bg-image

Na vlerësoni!

Na vlerësoni përmes anketës on-line – mendimi juaj ka rëndësi! 

Ne përpiqemi vazhdimisht të ofrojmë produktet dhe shërbimet më të mira, dhe na nevojiten komentet tuaja që të përmirësohemi vazhdimisht.

Ndani përvojën tuaj me Daikin dhe mund të fitoni një nga 2 Apple Ipad!

Merrni pjesë tani!

E re në gamën e produkteve tona

Dizajn që flet për vete

>> Lexoni më shumë

Më pak është më shumë.

>> Lexoni më shumë

Daikin Altherma 3 R është pompa e parë e nxehtësisë split në botë me agjent ftohës R-32 me kapacitet të lartë, me ftohje!​

>> Lexoni më shumë

Nga shtëpitë e vogla deri tek ambientet e mëdha të zyrave

Qoftë kur posedoni një shtëpi, jeni pronar dyqani apo menaxher hoteli, zgjidhjet e Daikin për ngrohje dhe ftohje do t'i plotësojnë nevojat tuaja. Fillojeni projektin tuaj me ne duke zgjedhur llojin e ndërtesës.

bg-image

Inovacion do të thotë përmirësim i vazhdueshëm

Ne kemi bindjen se ka gjithmonë vend për përmirësim. Dhe kjo bindje është forca shtytëse pas gjithçkaje që bëjmë te Daikin. Nga përmirësimet e vogla në procesin e prodhimit, deri tek inovacionet e mëdha që rezultojnë në 70% kursim energjie, objektivi ynë është të frymëzojmë ndryshime teknologjike. Me Qendrën tonë Evropiane të Zhvillimit dhe duke u fokusuar në produktet me efikasitet në energji, ne po krijojmë zgjidhje për klimën në Evropë për Evropën.

Zgjidhje për çdo nevojë klime

Te Daikin, ne ofrojmë gamën më të gjerë të zgjidhjeve për ngrohje dhe ftohje që u përshtaten të gjitha mjediseve dhe preferencave personale. Mësoni më shumë rreth mundësive të disponueshme për ju duke zgjedhur përdorimin përkatës.