Skip to main content

Përshëndetje, unë jam Daikin Emura.

Daikin Emura kënaq sytë dhe ruan përqasjen me qendër njerëzit – me një fokus të fortë te komoditeti dhe përvoja e përdoruesit – për të përmirësuar mirëqenien tuaj në shtëpi.

bg-image

D O T ’ J U M B A J
F R E S K Ë T
N Ë V E R Ë
D H E N G R O H T Ë
N Ë D I M Ë R __

Daikin Emura, një ikonë e
ajrit të kondicionuar bashkëkohor

Pompa juaj e nxehtësisë ajër-ajër për ftohje dhe ngrohje Daikin Emura përfshin një njësi të brendshme me montim në mur, telekomandë dhe njësi të jashtme. Çdo pjesë e vetme ndjek filozofinë e dizajnit të Daikin.

Kjo gjeneratë e tretë e Daikin Emura ka një dizajn të jashtëzakonshëm me linja të buta, veçori shtesë inteligjente dhe përvojë të përmirësuar për përdoruesin – duke e bërë atë edhe më të përshtatshëm për estetikën arkitekturore evropiane, standardet teknike dhe kërkesat e përdoruesit.

Dizajn i bukur

Zgjidhni dizajnin e jashtëzakonshëm që përshtatet me enterierin tuaj

Komoditet maksimal

Jetoni në një klimë të projektuar për stilin tuaj të jetesës

Kontroll inteligjent

Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend dhe në çdo kohë

Efikasitet energjie

Ulni ndikimin tuaj dhe kurseni në faturën tuaj të energjisë

bg-image

U N Ë J A M P R O J E K T U A R
T Ë K Ë N A Q
S Y R I N __

Po kërkoni një sistem ajri të kondicionuar që bashkon performancën dhe dizajnin më të mirë? Daikin Emura është zgjidhja e kontrollit të klimës që balancon në mënyrë të përsosur formën dhe funksionin. Dizajnuar dhe projektuar plotësisht brenda kompanisë sonë. Dizajn i bukur dhe inteligjent që i përshtatet enterierit tuaj: i fjalës së fundit, por me kosto të përballueshme dhe fitues i iF DESIGN AWARD dhe Red Dot Product Design Award 2022. Daikin Emura madje do t’i bëjë muret tuaja krenare!

Linjat e lakuara

Zakonisht, kondicionerët kanë linja të drejta. Daikin Emura është krenar që është ndryshe. Falë panelit të lakuar të përparmë dhe të pasmë, njësia e brendshme ka një formë unike 3D. Linjat e lakuara i referohen rrjedhës së ajrit të harmonizuar, ndërsa krijojnë edhe një efekt vizual të këndshëm në enterierin tuaj.

Emocioni i lëvizjes

Lëvizja e panelit është unike për njësitë e dizajnit Daikin. Tani, çfarë ka të veçantë lëvizja e panelit të një kondicioneri Daikin Emura? Ai del përpara, pak me kënd, duke krijuar një linja të reja dinamike dhe të ndryshme hije në modalitetin e funksionimit. Qasja me kënd shton emocione të vërteta në lëvizjen e panelit.

Lojë delikate e hijeve

Panelet e lakuara të njësisë së brendshme krijojnë hije që e bëjnë Daikin Emura të vijë në jetë, ndërsa pompa e nxehtësisë e jashtme përdor hijet për të fshehur ventilatorin rrotullues.

Forma ndjek funksionin

Përveç linjave të lakuara dhe efektit tërheqës vizual, lëvizja e panelit të kondicionerit Daikin Emura rrit gjithashtu shpërndarjen e ajrit në të gjithë dhomën. Pra, deklarata e mirënjohur e dizajnit “forma ndjek funksionin” vlen vërtet për Daikin Emura. Çdo detaj i dizajnit është i mirëmenduar.

Dizajn i hollë

Ju dëshironi të shfrytëzoni sa më shumë hapësirën në shtëpinë tuaj dhe nuk dëshironi që njësia juaj e ajrit të kondicionuar të tërheqë gjithë vëmendjen, apo jo? Daikin Emura është vetëm 90 cm i gjerë. Dhe falë dizajnit të tij të lakuar, njësia duket edhe më e hollë se sa është në realitet.

E disponueshme ne 3 ngjyra

DAIKIN EMURA FTXJ-AW E BARDHË MAT
DAIKIN EMURA FTXJ-AS ARGJEND
DAIKIN EMURA FTXJ-AB E ZEZË MAT
bg-image

J A M K Ë T U Q Ë
T ’ J U J A P
K O M O D I T E T G J A T Ë
G J I T H Ë V I T I T__

Forma ndjek funksionin… Kjo nuk është ndryshe për Daikin Emura. Kondicioneri është krijuar për të krijuar klimën e përsosur të brendshme dhe për të rritur ndjenjën tuaj të komoditetit në shtëpi. Daikin Emura ju mban freskët në verë dhe ngrohtë në dimër, dhe shtëpinë tuaj të shëndetshme duke pastruar ajrin e brendshëm. Hyni në zonën e komoditetit të Daikin Emura…

Qarkullim inteligjent i ajrit

SHPËRNDARJE E OPTIMIZUAR E AJRIT

Zakonisht, kondicionerët kanë linja të drejta. Daikin Emura është krenar që është ndryshe. Falë panelit të lakuar të përparmë dhe të pasmë, njësia e brendshme ka një formë unike 3D. Linjat e lakuara i referohen rrjedhës së ajrit të harmonizuar, ndërsa krijojnë edhe një efekt vizual të këndshëm në enterierin tuaj.

Komoditet akustik

Ju pëlqen qetësia në shtëpi?
Daikin Emura funksionon kaq pa zhurmë sa pothuajse do të harroni se ndodhet aty. Një ventilator i projektuar posaçërisht optimizon qarkullimin e ajrit për nivele të larta të performancës në nivele të ulëta zhurme, duke e bërë Daikin Emura praktikisht të padëgjueshëm në modalitetin e funksionimit.

Purifikimi i ajrit

90% të jetës sonë ne e kalojmë në ambientet e brendshme. Me filtrat e integruar të pastrimit të ajrit dhe teknologjinë Flash Streamer, Daikin Emura kap grimcat e pluhurit, zbërthen alergjenët dhe largon aromat bezdisëse, duke ju ofruar ajër më të mirë dhe më të pastër. Kështu njësia e kondicionimit Daikin Emura e mban shtëpinë tuaj të shëndetshme.

U N Ë J A M G J I T H M O N Ë
N Ë K O N T R O L L,
P Ë R V E Ç S E K U R M Ë
T H O N I T Ë B Ë J
N D R Y S H E __

Daikin Emura është krijuar për të ofruar komoditet optimal kur jeni rrotull. Sigurisht, ju mund ta merrni lehtësisht në kontroll me një të shtypur butoni ose një trokitjeje në ekran: menaxhoni Daikin Emura me telekomandën e lehtë për përdorim ose nga kudo në çdo kohë me aplikacionin intuitiv Onecta në pajisjet tuaja inteligjente.

Dizajn minimalist

Telekomanda Daikin Emura ka një dizajn minimalist me linja të lakuara, ekran piksel dhe syrin blu Daikin. Është kompakte dhe i përshtatet në mënyrë të përkryer dorës. Thjesht mund ta lidhni telekomandën në mur me magnet.

Kontroll i lehtë në përdorim

Kontrolloni klimën e brendshme me lehtësi: telekomanda fokusohet në funksionalitetet më të rëndësishme. Të gjitha veçoritë e tjera mund të aksesohen lehtësisht përmes menysë vetë-shpjeguese ose aplikacionit intuitiv Onecta

Aplikacioni Onecta

Nuk jeni në shtëpi? Me aplikacionin Onecta, ky nuk është problem. Aplikacioni ju jep akses të menjëhershëm në të gjitha veçoritë. Kështu, ju mund t'i rregulloni lehtësisht cilësimet e Daikin Emura me telefonin tuaj inteligjent, kudo dhe në çdo kohë.

  • Kontrolloni të gjitha funksionet e kondicionerit tuaj Daikin Emura
  • Krijoni programe dhe mënyra të ndryshme funksionimi
  • Monitoroni konsumin tuaj të energjisë në baza ditore, javore ose vjetore
  • Identifikoni dhomën në shtëpinë tuaj për të kontrolluar lehtësisht njësi të ndryshme

Thjesht lidheni me WLAN dhe shkarkoni aplikacionin Onecta që të filloni të krijoni klimën tuaj perfekte në shtëpi.

bg-image

U N Ë E P Ë R D O R
E N E R G J I N Ë M E E F I K A S I T E T __

Pavarësisht nëse është jashtëzakonisht nxehtë apo ftohtë jashtë, ju prisni që kondicioneri juaj të funksionojë gjatë gjithë vitit në të njëjtën mënyrë të qëndrueshme. Daikin Emura është projektuar për të performuar në çdo stinë dhe për të ofruar rehati gjatë gjithë vitit në mënyrën më efikase në energji: Teknologjia Bluevolution garanton performancën më të mirë në kategori me një ndikim të ulët mjedisor dhe faturë të ulët të energjisë

Njësia e jashtme

POMPA E NXEHTËSISË AJËR-AJËR

Daikin Emura vjen me një njësi të jashtme të ridizajnuar që përdor teknologjinë më të fundit për të mbajtur sa më të ulët ndikimin mjedisor dhe faturën tuaj të energjisë. Shumica e energjisë së përdorur vjen nga ajri i jashtëm, një burim i lirë dhe pafundësisht i rinovueshëm.

Bluevolution

Falë agjentit ftohës të gjeneratës së ardhshme R-32, Daikin Emura është gjithashtu në gjendje të zvogëlojë ndikimin e tij në planet. Me një GWP (potencial të ngrohjes globale) më të ulët, R-32 është ekuivalenti në fuqi i agjentëve ftohës standardë, por arrin efikasitet më të lartë energjie dhe emetime më të ulëta CO2. Kjo është ajo që ne e quajmë teknologjia Bluevolution.

Çift apo multi?

Daikin Emura lidhet me një çift kompakt ose njësi multi të jashtme. Tani, cila është zgjidhja më e mirë për ju? Një instalues i licencuar i Daikin do t'ju ndihmojë të zgjidhni njësinë e jashtme që i përshtatet më mirë nevojave tuaja.

Produkte të ngjashme