Dy persona bisedojnë në një dyqan.

Krijoni klimën e përkryer për klientët tuaj

Përmirësoni biznesin tuaj dhe mirëpritini klientët me një klimë komode, duke mbajtur njëkohësisht nën kontroll kostot përmes mjeteve të menaxhimit të energjisë.

Njësi shitjeje joushqimore

Njësi shitjeje joushqimore

Kontrolloni komoditetin dhe kostot

Klientët qëndrojnë më gjatë dhe blejnë më shumë kur ndihen komodë. Ne e kuptojmë se krijimi i një klime perfekte dhe mbajtja nën kontroll e kostove të energjisë janë thelbësore për suksesin e biznesit tuaj. Me Daikin Cloud dhe kontrolluesit inteligjentë, ju mund ta monitoroni me lehtësi komoditetin dhe të kontrolloni konsumin e energjisë.

Një burrë kujdeset për ushqimin

Njësi shitjeje ushqimore

Mbajini produktet të freskëta

Produktet tuaja ushqimore janë po aq të rëndësishme sa edhe klientët tuaj. Pa njërin apo tjetrin, biznesi juaj nuk do të ekzistonte. Zgjidhjet tona frigoriferike me efikasitet në energji dhe teknologjitë për kontrollim preciz të klimës janë projektuar që të ruajnë komoditetin si të ushqimeve tuaja, ashtu edhe të klientëve tuaj.

Një zgjidhje e plotë për kontrollin e klimës në dyqanin tuaj

Nga ngrohja dhe ftohja me energji efikase, deri te kapacitetet e besueshme frigoriferike, ne kemi zgjidhje për klimën e butikut tuaj, zinxhir dyqanesh apo dyqanin tuaj ushqimor. Mësoni më shumë rreth mundësive të disponueshme për dyqanin tuaj.

7 5 6 4 2 3 1 building.jpg

1. Entrance / doors

 • Minimise hot and cold air loss via the entrance with our Biddle Air Curtains and experience up to 72% in savings by connecting it to our heat pumps instead of electricity.

2. Ceiling

 • Enjoy fresh air with efficient ventilation systems that recover energy from the exhaust air.
 • The unique auto-cleaning cassette collects dust from the indoor heat exchanger to increase operational efficiency by up to 50% and significantly reduce your maintenance costs.

3. Shelves

 • Concealed ceiling units blend in seamlessly with your interior and free up wall space for shelves and displays.

4. Behind the counter

 • The Daikin Cloud Service allows you to manage multiple sites from any location.

5. Refrigerators

 • A reliable back-up system always keeps your freezers and refrigerators running, and your food fresh

6. Storage room where unit is installed

 • The unit's small footprint makes the most of your space and ensures easy installation.
 • Save energy and benefit from reusable energy with our unique heat recovery technology.

7. Counter

 • User-friendly controls and smart programmes make climate control easy throughout your entire store.
Një klient hyn në dyqan

Përfitoni nga efikasiteti në energji

Çdo zgjidhje e Daikin është projektuar me teknologji inovative për kursimin e energjisë.

 • Kaseta unike me vetëpastrim rrit efikasitetin operacional deri në 50%
 • Përdorni energji të rinovueshme me teknologjinë tonë unike të rikuperimit të nxehtësisë
 • Perdet e ajrit Biddle minimizojnë humbjen e ajrit të nxehtë dhe të ftohtë nga dalja e ambientit dhe rrisin kursime në energji deri në 72% krahasuar me zgjidhjet elektrike
 • Daikin Cloud Service ju lejon të kontrolloni dhe monitoroni konsumin tuaj të energjisë nga çdo vendndodhje dhe në çdo kohë
Kontrolloni kostot e energjisë

Siguroni ajër të pastër

Gama e Daikin për njësitë e ajrosjes dhe purifikimit të ajrit ofron ajër të pastër ose duke sjellë brenda ajër të jashtëm të pastër të filtruar ose duke purifikuar ajrin e brendshëm.

Me purifikuesin më të fundit të ajrit Astropure ju keni një njësi të lëvizshme për të përmirësuar cilësinë e ajrit në ambientet e brendshme në një mënyrë të shpejtë dhe të lehtë.

cloud-small-retail.png

Kontrolloni kostot e energjisë

Daikin Cloud Service ju lejon të kontrolloni të gjitha dyqanet që mund të keni nga çdo vendndodhje dhe në çdo kohë Menaxhoni kostot tuaja të energjisë dhe optimizoni konsumin me programet dhe raportet me përdorim të lehtë.

cloud-control-retail.png
Dy persona shijojnë njësinë e tyre të qetë Daikin.

E heshtur, si brenda dhe jashtë

Njësitë e brendshme dhe të jashtme janë projektuar për të ofruar komoditet maksimal, edhe kur bëhet fjalë për zhurmën.​

 • Njësitë e brendshme kanë qetësi si pëshpërimë me nivele zhurme deri në 25,5 ose edhe 19 dB(A)​
 • Nivelet e zhurmës së njësive të jashtme mund të reduktohen automatikisht për zona me kufizime të forta kundër zhurmave
 • Mbyllja hermetike për zhurmat redukton zhurmën e njësisë së jashtme me 10 dB(A), duke e bërë aplikacionin e pompës së nxehtësisë jashtëzakonisht fleksibël
Krahasim i ciklit total të jetës

Reduktoni kostot tuaja totale të përdorimit

Zgjidhjet tona në ngrohje dhe ftohje janë projektuar për të maksimizuar kthimin e investimit të bërë. Me teknologjitë me efikasitet në energji, ju kurseni në planin afatgjatë. Duke prodhuar, instaluar dhe duke servisuar sistemin tuaj, ne jemi në gjendje të optimizojmë dhe shtojmë jetëgjatësinë e tij.

Nga butiqet e vogla të veshjeve deri te shitoret e mëdha ushqimore

Sado i vogël apo i madh të jetë projekti juaj, ne kemi zgjidhje për ngrohje dhe ftohje që i përshtaten dyqanit tuaj. Gjeni zgjidhjen e duhur që i përshtatet madhësisë apo nevojës së dyqanit tuaj.

Roundflow_cassette_white_panels_Retail_Sky_air.jpg

Sky Air

 • Butiqet dhe dyqanet e vogla
 • Për nevojat tuaja thelbësore të klimës
 • Ideale për ambientet e vogla
 • Kontrolle të ndara për secilën njësi
header_vrv.png

VRV

 • Tregtuesit e mesëm
 • Instalimi fleksibël plotëson të gjitha nevojat tuaja të klimës
 • Ideale për ambientet e vogla deri të mesme
 • Kontrolloni njësitë tuaja në mënyrë të centralizuar ose individuale
air-handling-units-header.jpg

Njësitë e ajrosjes dhe trajtimit të ajrit

 • Ajër i freskët për të gjitha vendndodhjet tregtare
 • Ideale për ambientet e mesme dhe shumë të mëdha
 • Sjell brenda ajër të freskët dhe të shëndetshëm
 • E përshtatshme me të gjitha zgjidhjet e Daikin duke përdorur sistemin tonë të kondicionimit të ajrit
refrigeration_commercial.jpg

Ftohja frigoriferike

 • Shitore për ushqim dhe produkte ushqimore
 • Zgjidhje për aplikime të vogla dhe të mëdha në ftohjen e produkteve ushqimore
 • Dizajnet fleksibël u përshtaten të gjitha llojeve të ndërtesave
 • Teknologjitë e inverterit dhe të rikuperimit të nxehtësisë rrisin kursimet tuaja
tablet_control_header.jpg

Kontrollet

 • Kontrolle inteligjente për të gjithë tregtuesit
 • Kontrollojeni klimën tuaj nga çdo vend dhe në çdo kohë
 • Zgjidhni mes kontrolleve me menaxhim në mënyrë të centralizuar ose lokale -Vendosni programet e kohëmatësve
 • Optimizoni konsumin e energjisë me mjetet e menaxhimit të energjisë
 • Integrim i lehtë me pajisjet e palëve të treta
biddle_air_curtains.png

Perdet e ajrit Biddle

 • Tregtimi me dyer të hapura
 • -Redukton humbjen e nxehtësisë dhe ajrit të kondicionuar -Rrit efikasitetin e energjisë deri në 72%
 • Përmirëson qëndrueshmërinë e klimës së brendshme
Rooftop_header.jpg

Pajisjet për tarracë

 • Koncept i paketuar i lehtë për t’u instaluar
 • Ideale për hapësirat e mesme
 • Ideale për hapësirat me një zonë

Rasti i ACTION

ACTION bashkëpunon me Daikin për kontrollin e klimës dhe ajrosje në dyqanet e tij në mbarë Evropën.

Dyqani i ACTION
Një dyqan për vetëpastrim

Zinxhiri i dyqaneve dm-drogerie markt krijoi partneritet me L∞P by Daikin, në përpjekjet e veta për më shumë qëndrueshmëri

Rasti i C&A

Mësoni se si sistemi ynë VRV me ftohje me ujë ofroi kondicionim ajri me efikasitet në energji, ujë të ngrohtë dhe ajrosje për dyqanin e veshjeve të modës, C&A.

Një person hyn brenda në dyqan
Një dyqan për vetëpastrim

Rasti i zyrës së basteve Coral

Zbuloni se si kasetat tona me qarkullim rrethor me vetëpastrim arritën 50% më shumë kursime në energji për zyrat e basteve Coral.

Një specialist i shërbimit të Daikin gati për të ndihmuar
 

Ne jemi gjithmonë pranë

Një sistem HVAC i mirëmbajtur shton vlerë dhe vazhdimësi. Duke marrë hapa për të zgjatur jetëgjatësinë funksionale të instalimit tuaj, ju siguroni që shitjet tuaja të mos rrezikohen asnjëherë.

Mësoni më shumë