Daikin VRV, shpikur prej nesh

Daikin VRV, shpikur prej nesh

Standardi i industrisë për kontrollin total të klimës.

Krijojmë një të ardhme ekologjike së bashku

Të vendosur të reduktojmë gjurmën tonë në mjedis, synojmë të jemi neutralë ndaj CO₂ deri në vitin 2050.

Ekonomia cirkulare, inovacioni dhe përdorimi inteligjent, janë hapat që do të ndjekim në rrugën tonë.

Koha për të vepruar është tani. Bashkohuni me ne për të krijuar një të ardhme ekologjike për HVAC-R.

daikin_three_vrv5_logo.png
vrv5icon1.png
RZ_80-71-3_LOOP-by_Daikin_-_Logo_Update_v2b.png

Mbyllja e ciklit: drejt një ekonomie cirkulare

Ripërdorni agjentin ftohës ekzistues, dhe shmangni prodhimin e më shumë se 150 000 kg gaz të virgjër në vit.

Njësitë e rikuperimit të nxehtësisë VRV IV+ dhe VRV IV S-series tani disponohen me shpërndarjen e agjentit ftohës të ricikluar të certifikuar. Bëni një zgjedhje pozitive për mjedisin duke zgjedhur një produkt VRV L∞P nga Daikin!

Teknologjitë inovative që ofrojnë efikasitete që janë lider në treg

Funksionim vërtet ekologjik gjatë gjithë ciklit të jetës falë pozicionit lider në treg për efikasitetin sezonal në jetë reale

Ekuivalente të reduktuara të CO2 falë përdorimit të agjentit ftohës me GWP më të ulët R-32

Filtra unikë me vetëpastrim për të maksimizuar komoditetin dhe efikasitetin, 24 orë në ditë, 7 ditë në javë

vrv5icon3.png
Daikin Cloud Service_Logo.tif

Përdorimi inteligjent siguron menaxhim efikas dhe efektiv të ndërtesës

 • Ndjekje e konsumit të energjisë përmes Daikin Cloud Service
 • Parandaloni humbjet e energjisë me kartat e çelësave inteligjentë dhe sensorët
 • Merrni këshilla nga ekspertët për të optimizuar efikasitetin e sistemit
 • Mirëmbajtje parandaluese për të siguruar funksionim dhe kohë produktive optimale
vrt_long.png

Projektuar për të ofruar komoditet

Me kontrollin për shumë zona, ju mund të menaxhoni me saktësi klimën e kateve dhe dhomave të ndryshme. Sensorët e dyshemesë dhe të pranisë e drejtojnë ajrin larg nga ju për të krijuar një qarkullim të përkryer të ajrit, ndërsa Variable Refrigerant Temperature parandalon korrentet e ftohta. Projektuar me teknologjinë me qetësi si pëshpërimë, VRV punon aq qetë sa ju madje harroni që ndodhet aty.

Produktet cilësore dhe njerëzit

Politika jonë për zero-defekte nënkupton se ne testojmë në mënyrë të përsëritur çdo njësi gjatë prodhimit për t'u siguruar që ajo të funksionojë në mënyrë të përkryer për vitet në vazhdim. Ne kemi gjithashtu edhe rrjetin më të madh të mbështetjes në dispozicion, në mënyrë që një teknik i certifikuar nga Daikin të jetë gjithmonë gati për t'ju ndihmuar.

Kontroll lider në treg

Pajisur me kontrollin e Variable Refrigerant Volume të Daikin, ju mund të ruani kontrollin individual të zonave të ndryshme, dhomave dhe kateve me Daikin VRV.

Lidhni Daikin VRV me Building Management System, i cili integrohet në mënyrë të përkryer me pajisjet e palëve të treta, në mënyrë që të mund të kontrolloni klimën tuaj, ndriçimin, alarmet, etj. me një ndërfaqe të vetme.

vrv-logo-vrv.jpg

Një zgjidhje e plotë për kontrollin e klimës në ndërtesën tuaj

Nga ngrohja dhe ajri i kondicionuar me efikasitet energjie, deri te ajrosja dhe menaxhimi i ndërtesës, ne kemi zgjidhje klime për zyrat dhe ndërtesat tuaja.

 • Minimizoni humbjet e ajrit të ngrohtë dhe të ftohtë përmes hyrjes me një perde ajri Biddle
 • Kaseta unike plotësisht e sheshtë integrohet në mënyrë të përkryer në tavanet e varura dhe me funksionimin e vet pa zhurmë nuk ju shqetëson
 • Mundësoni tavane të larta duke instaluar ngrohje nën dysheme për të ngrohur ajrin pranë tokës
 • Thithni ajër të freskët dhe të pastër pa myk dhe substanca alergjike me HRV-në tonë Plug-and-Play ose me njësitë e trajtimit të ajrit për ajrosje
 • Integroni me lehtësi ujin e ngrohtë nëpër kuzhinat dhe tualetet tuaja
 • Ftohje e sigurt e infrastrukturës deri në -20°C për dhomat e serverëve
Një zgjidhje e plotë për kontrollin e klimës në ndërtesën tuaj
 • Sensorët inteligjentë e drejtojnë qarkullimin e ajrit larg njerëzve dhe e kalojnë automatikisht njësinë në regjimin me kursim energjie ose e fikin kur zbulojnë se dhoma është bosh
 • Programet inteligjente e bëjnë kontrollin e klimës të lehtë në të gjithë ndërtesën dhe BMS (Sistemi Menaxhues i Ndërtesave) ju lejon të integroni dhe kontrolloni të gjitha aspektet e ndërtesës suaj (ngrohje, ftohje, energji elektrike, ndriçim, ashensorë, etj.)

Njësitë tona të jashtme lider për VRV

VRV 5 Heat Recovery.png

Rikuperimi i nxehtësisë VRV 5

 • Heroi ynë i qëndrueshmërisë mjedisore
 • Dizajnë tepër efikas për rikuperimin e nxehtësisë me 3 tuba
 • Ftohje dhe ngrohje e njëkohshme për komoditet maksimal
 • Gama më e gjerë e njësive të brendshme të dedikuara R-32 në treg
 • Kuti BSSV krejtësisht të riprojektuara
VRV 5 S-series.png

VRV 5 S-series

 • Ekuivalent më i ulët i CO2 dhe fleksibilitet lider në treg
 • Qëndrueshmëri maksimale gjatë gjithë ciklit të jetës falë pozicionit lider në treg për efikasitetin sezonal në jetë reale
 • Gamë me lartësi të ulët me një ventilator
 • Njësi të brendshme të projektuara posaçërisht për R32, që sigurojnë zhurmë të ulët dhe efikasitet maksimal
VRV IV + Heat pump.png

Pompa e nxehtësisë VRV IV⁺

 • Zgjidhje optimale për komoditet të shkëlqyer
 • E përputhshme me një shumëllojshmëri njësish të brendshme elegante
VRV IV C+ series.png

VRV IV C+ series

 • Dizajnuar edhe për rajonet më të ftohta
 • Ngrohje e sigurt deri në -25°C pa komprometuar efikasitetin
 • E përputhshme me një shumëllojshmëri njësish të brendshme elegante
Water-cooled VRV + series.png

VRV⁺ series me ftohje me ujë

 • Ideale për ndërtesat e larta dhe
 • Emetime të reduktuara të CO2 falë përdorimit të ujit si burim ngrohjeje
 • Parim unik i largimit zero të nxehtësisë, duke maksimizuar fleksibilitetin në instalim
 • Efikasitet i lartë në energji për të arritur vlerësimet më të larta të BREEAM ose LEED
VRV IV i-series.png

VRV IV i-series

 • Instalimi i padukshëm i mban njësitë tuaja jashtë shikimit
 • Pompë nxehtësie unike VRV për instalim të brendshëm
 • Instalim fleksibël dhe i thjeshtë për të gjitha ndërtesat falë njësisë së jashtme me 2 pjesë

Projektuar për enterierin tuaj

Disponohet gama më e gjerë e njësive të brendshme. Zgjidhni emetuesin më të mirë për hapësirën tuaj.

Kaseta me montim në tavan

Kaseta me montim në tavan

Nuk është nevoja të sakrifikoni hapësirën e çmuar të dyshemesë apo hapësirën e murit.

Zbuloni kasetën me qarkullim rrethor

-Sensorët inovativë inteligjentë krijojnë komoditet të përkryer
-Funksioni i vetëpastrimit e bën mirëmbajtjen të thjeshtë dhe rrit efikasitetin e energjisë 50%
-Funksionimi 360° garanton një shpërndarje të përkryer të qarkullimit të ajrit

Zbuloni kasetën tonë plotësisht të sheshtë

-Dizajn unik i Daikin
-Integrohet plotësisht rrafsh në pllakat standarde arkitekturore të tavanit

Njësi e fshehur në tavan

Njësitë e fshehura në tavan

Integrim i përkryer në enterierin tuaj.

Ideale për ndërtesat me tavane të varura, njësitë e fshehura në tavan integrohen në mënyrë të përkryer me enterierin tuaj dhe janë praktikisht të padukshme. Duke ofruar gamën më të gjerë të njësive të disponueshme në treg, ne kemi zgjidhjet që plotësojnë çdo nevojë të çdo ndërtese.

 • Nivelet më të ulëta të lartësisë dhe zhurmës të disponueshme në treg
 • Gamë e gjerë ESP-je nga 10 Pa deri 270 Pa
 • Filtër unik me vetëpastrim për besueshmëri dhe efikasitet maksimal

Modelet e tjera

Modelet e tjera

Zgjidhje fleksibël aty ku integrimi në tavan është i pamundur.

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri zgjidhjesh për ndërtesat ku është e pamundur të integrohet njësia direkt brenda tavanit.

Me montim në mur:

 • Ideale për rinovimet dhe ristrukturimet
 • I lehtë për t'u instaluar
 • Gamë e gjerë njësish moderne, duke përfshirë Daikin Emura

Me varje në tavan:

 • Me varje nga tavani
 • Qarkullimi unik në 4 drejtime eliminon zonat e vdekura

Me qëndrim në dysheme:

 • Ideale për situatat ku nxehtësia është nevoja juaj kryesore

Plotësojnë zgjidhjen

Zgjidhje të ajrosjes të integruar

ventilation-485x200.jpg

Ne jemi krenarë të ofrojmë gamën më të gjerë të ajrosjes DX të disponueshme në treg. Nga njësitë e vogla të ajrosjes për rikuperimin e nxehtësisë deri te njësitë e mëdha për trajtimin e ajrit, ne krijojmë mjedise të freskëta, të shëndetshme dhe komode për të gjitha situatat. Çdo njësi ajrosjeje integrohet me sistemet tona VRV si zgjidhje Plug-and-Play.

Menaxhimi Inteligjent i Ndërtesës

smart-building-mgt-485x200.jpg

Me Daikin, menaxhimi i ndërtesës nuk ka qenë asnjëherë më i lehtë. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri sistemesh kontrolli që integrohen me sistemin tuaj VRV për t'ju ndihmuar të menaxhoni konsumin e energjisë së ndërtesës suaj me efikasitet dhe efektivitet.

 • Ndërfaqja intuitive e ekranit me prekje e bën të lehtë kontrollin e klimës suaj
 • Lidhuni me Daikin Cloud Service dhe kontrolloni sistemin tuaj nga çdo vendndodhje, në çdo kohë
 • Integroni pajisje të palëve të treta për të krijuar një mini-Building Management System me efikasitet në kosto
Replacement_tcm135-147678_standard.png

Zëvendësime me efikasitet në kosto

VRV zëvendësuese është një zgjidhje me efikasitet në kosto ideale për zëvendësimin e sistemeve më të vjetra dhe më pak efikase. Duke ripërdorur tubat dhe lidhjet elektrike ekzistuese, eliminon ndërprerjet në operacionet tuaja të përditshme.

Teknologjia unike e vetëpastrimit

Njësitë tona me qarkullim rrethor dhe njësitë e fshehura në tavan kanë filtra opsionalë me vetëpastrim që rrisin efikasitetin, komoditetin dhe besueshmërinë për klientët ose mysafirët tuaj duke maksimizuar kënaqësinë e tyre.

breeam-logo-nobackground.png
 • Kontrolli i saktë për shumë zona ju lejon të kontrolloni kate dhe dhoma të ndryshme individualisht për të reduktuar konsumin e përgjithshëm të energjisë
 • Ngroheni dhe ftoheni ndërtesën tuaj duke përdorur energjinë e rinovueshme nga toka
 • Duke zgjedhur Daikin ju keni partnerin më të mirë për certifikimet tuaja të ndërtesave "të gjelbra", të tilla si BREEAM, LEED, etj.

Mësoni më shumë

Shqyrtoni të gjitha produktet tona