Skip to main content

VRV IV C+ series

Dizajnuar edhe për rajonet më të ftohta

Kapacitet i lartë ngrohës

Kapacitet i lartë ngrohës

Kjo pompë nxehtësie VRV do ta mbajë ngrohtë ndërtesën tuaj dhe banorët e saj edhe në klimat më ekstreme.

Një valvul devijimi e gazit të nxehtë nuk lejon akumulimin e akullit dhe redukton numrin e cikleve të shkrirjes.

Kompresori i injektimit të avullit me valvulën unike të kontrollit siguron kapacitet maksimal në çdo moment edhe në ngarkesë të ulët.

Efikasitet i lartë stinor

Për të ofruar efikasitet të lartë sezonal, edhe në ngarkesë të pjesshme, kompresori ka një portë unike të kontrollit të presionit të kthimit. Kjo siguron që, në ngarkesë të ulët, spiralja e lëvizshme të ketë presion të mjaftueshëm për të parandaluar rrjedhjet e agjentit ftohës në kompresor, duke rritur efikasitetin edhe në ngarkesë të ulët.

Përveç kësaj, Variable Refrigerant Temperature e krijuar prej nesh përshtat temperaturën e agjentit ftohës për të parandaluar humbjet e energjisë.

Efikasitet i lartë stinor
Pajtueshmëria me Erp

Vërtet efikas

Testuar dhe matur me njësitë tona të brendshme më solide, mund të keni garancinë se VRV do të ketë një performancë në realitet njësoj si në letër. Zbuloni më shumë rreth njësive tona efikase në uebsajtin tonë me akses falas.

Zgjidhje e plotë HVAC për ndërtesën tuaj

Duke u lidhur lehtë me një sërë njësish të brendshme elegante, kuti uji për ujë të nxehtë, perde ajri Biddle dhe njësi ajrosjeje, VRV IV C+ series ofron një zgjidhje të plotë për ndërtesën tuaj. Ajo do të krijojë klimën e përkryer të brendshme me komoditet, falë funksioneve të Daikin VRV IV, si p.sh. Variable Refrigerant Temperature.

Mësoni më shumë