Skip to main content

Pastroni ajrin nga ndotësit, duke siguruar një mjedis të brendshëm të shëndetshëm dhe higjienik

Zgjidhjet tona të filtrimit për kasetat tona me qarkullim në të gjitha anët përmirësojnë menjëherë cilësinë e ajrit tuaj të brendshëm, pa qenë nevoja për pajisje shtesë.

filtri

Filtri me efikasitet të lartë

  • Filtri ePM10 65% kap 97% të grimcave 1,0 – 3,0 μm dhe 99% të grimcave 3,0 – 10 μm pas 10 kalimesh të ajrit
  • Instalim në njësi të reja dhe ekzistuese
  • Nuk nevojiten pjesë shtesë, vetëm zëvendësoni parafiltrin ekzistues
Kompleti UV Streamer

Kompleti UV Streamer

  • Metoda unike e kapjes dhe pastrimit përfshin një filtër ISO ePM1 60% (F7), dritë UV-C dhe teknologjinë Streamer
  • Hiqni 99,9% të viruseve në 30 minuta
  • Falë nivelit të lartë të qarkullimit të ajrit, mund të dërgohet ajër i pastër me shpejtësi në çdo qoshe të hapësirës suaj
  • Mund të pajiset si retrofit në instalimet ekzistuese