Skip to main content

VRV 5

E ndërtuar qëllimisht për të mbështetur dekarbonizimin e ndërtesave komerciale

Ne jemi në mision

VRV 5 - Dekarbonizimi i ndërtesave, i thjeshtuar

Është në ADN-në tonë të ofrojmë hapësira të sigurta, të shëndetshme dhe komode në të gjithë ciklin e jetëgjatësisë së ndërtesës me teknologjitë lider në botë.

Të nxitur nga dedikimi ynë për të arritur emetimet net-zero CO2 deri në vitin 2050, ne punojmë së bashku me partnerët dhe klientët tanë për të ndihmuar në krijimin e një bote me ajër të brendshëm më të shëndetshëm dhe ndikim minimal në mjedis.

Bashkohuni me ne për të ndërtuar një trashëgimi ekologjike.

Ndikim më i ulët, performancë më e mirë dhe fleksibilitet maksimal

Hero i fleksibilitetit

Teknologji fleksibël e pompave të nxehtësisë për t’iu përshtatur çdo ndërtese, në çdo vend

 • Kapacitet i pakrahasueshëm për njësitë e jashtme nga 12,1 deri në 87,5 kW
 • Gjatësi e zgjeruar e tubacioneve dhe lartësi me gjatësi totale deri në 1000 m
 • Funksionim i heshtur përmes 5 hapave me zhurmë të ulët, që e sjell presionin e zhurmës deri në 39 dB(A)

Redukton në mënyrë të konsiderueshme gjurmën e CO2 të ndërtesës suaj

 • Maksimizim i efikasitetit të funksionimit në kushte të jetës reale me ηs,c deri në 298,3%
 • Ndërtuar specifikisht për agjent ftohës R-32 me GWP më të ulët, duke reduktuar ndikimin e ngrohjes globale të agjentit ftohës me 71% krahasuar me R-410A
 • Agjent ftohës me një komponent, i lehtë për t’u ripërdorur dhe ricikluar
Ekologjia
Shirudo hero

Teknologjia Shîrudo ofron qetësi për mendjen tuaj

 • Projektim dhe instalim i lehtë i sistemeve VRV me R-32 pa studime shtesë apo pajisje të ofruara në terren
 • Përfshin të gjitha masat e kontrollit të agjentit ftohës, duke e bërë atë më fleksibëlin për ta projektuar dhe më të shpejtin për ta instaluar
 • Certifikim CB i palës së tretë sipas standardit më të fundit të produkteve: IEC60335-2-40

Portofoli më i gjerë R-32 për t’iu përshtatur çdo aplikimi

 • 11 modele njësish të brendshme në 96 variacione për të përballuar çdo lloj dhome
 • Zgjidhje ajrosjeje Plug & Play nga 150 deri në 140 000 m³/h për të garantuar një mjedis të shëndetshëm
 • Gamë e gjerë kontrollesh intuitive të bazuara në re kompjuterike të cilat garantojnë monitorim dhe informacione të përparuara për konsumin e energjisë
Ne jemi në mision
Logoja Breeam

Rrjet i gjerë ekspertësh, me këshilla të specializuara

 • Maksimizoni pikët tuaja BREAAM/LEAD me mbështetje nga ekspertë nga dizajni deri tek ekzekutimi Mësoni më shumë
 • Softueri ynë i mbështetjes në internet me ndërfaqe vizuale për planimetrinë e bën dizajnin të lehtë dhe garanton pajtueshmëri me standardet e produkteve Hap tani Xpress

Kthehu në krye

Gama jonë e njësive të jashtme VRV 5

 • VRV 5

  Rikuperimi i nxehtësisë VRV 5

  • Redukton në mënyrë të konsiderueshme gjurmën e CO2 të ndërtesës suaj
  • Dizajnë tepër efikas për rikuperimin e nxehtësisë me 3 tuba
  • Ftohje dhe ngrohje e njëkohshme për komoditet maksimal
  • Gama më e gjerë e njësive të brendshme të dedikuara R-32 në treg
  • Kuti BSSV krejtësisht të riprojektuara
 • Pompa e nxehtësisë VRV 5

  • Redukton në mënyrë të konsiderueshme gjurmën e CO2 të ndërtesës suaj
  • Teknologji fleksibël e pompave të nxehtësisë për t’iu përshtatur çdo ndërtese, në çdo vend
  • Gama më e gjerë e njësive të brendshme të dedikuara R-32 në treg
 • VRV 5 S series

  VRV 5 S-series

  • Redukton në mënyrë të konsiderueshme gjurmën e CO2 të ndërtesës suaj
  • Qëndrueshmëri maksimale gjatë gjithë ciklit të jetës falë pozicionit lider në treg për efikasitetin sezonal në jetë reale
  • Gamë me lartësi të ulët me një ventilator
  • Njësi të brendshme të projektuara posaçërisht për R32, që sigurojnë zhurmë të ulët dhe efikasitet maksimal

Pse kanë zgjedhur klientët tanë VRV 5?

bg-image

Arteparc

Përdorimi i VRV 5 për të reduktuar gjurmën e karbonit të kompleksit të zyrave Arteparc, vlerësuar me etiketën e ekselencës HQE.

bg-image

Për shumë qëllime

“Zgjedhja e VRV 5 ishte një zgjedhje e lehtë: superiore nga ana teknologjike, efikasitet energjie më i lartë dhe qëndrueshmëri mjedisore” Zbuloni pse VRV 5 ishte zgjedhja e preferuar për klientin dhe instaluesin!

Burimet

Ndikimi potencial në ngrohjen globale

Avantazhet e R-32

Agjenti ftohës R-32 ka potencial më të ulët të ngrohjes globale dhe efikasitet më të lartë krahasuar me R-410A, duke e bërë atë zgjidhjen ekologjike më efikase për sistemet VRF sot.

 • Potencial më i ulët i ngrohjes globale (GWP): vetëm 1/3 e R-410A
 • Më pak mbushje me agjent ftohës: 15% më pak krahasuar me R-410A
 • Efikasitet energjie më i lartë, duke reduktuar shumë ndikimin e tërthortë të CO2 eq.
 • Agjent ftohës me një komponent, i lehtë për t’u trajtuar dhe ricikluar.
 • Reduktim 71% në ndikimin potencial në ngrohjen globale nga agjenti ftohës
Avantazhet e VRV

Avantazhet e VRV

Sistemet VRV u ofrojnë ndërtesave komerciale fleksibilitet maksimal dhe qetësi për mendjen falë përfitimeve që ofrojnë sistemet me zgjerim të drejtpërdrejtë (DX):

 • Më shumë reagim: Reagimi i menjëhershëm sipas kushteve në ndryshim ndihmon në shmangien e mbinxehjes
 • Efikasitet i lartë: Nevojiten vetëm 2 hapa transferimi energjie (nga ajri tek agjenti ftohës dhe nga agjenti ftohës tek ajri)
 • Instalim i shpejtë dhe i thjeshtë: Zgjidhje që i përfshin të gjitha pa kërkesë për pajisje të furnizuara në vend (matës, pompa, valvula etj.)
 • Kërkesa të kufizuara për hapësirë: Të gjithë komponentët janë të integruar, dhe tubacionet e agjentit ftohës janë kompakte.