Skip to main content

Teknologjia unike e vetëpastrimit

Pastrimi i rregullt automatik i filtrit siguron kosto më të ulëta funksionimi dhe cilësi të përmirësuar të ajrit në ambientet e brendshme.

punonjëse dyqani që zbraz kutinë e pluhurit të filtrit të kondicionerit me një fshesë me korrent në dyqan

Filtrat e bllokuar që rezultojnë nga akumulimi i pluhurit nënkuptojnë se sistemi ka nevojë të punojë më shumë, duke shkaktuar:

  • Mungesë komoditeti për banorët e ndërtesës, duke qenë se në ajër shpërndahet më pak nxehtësi, dhe mund të përhapen aroma të pakëndshme
  • Humbje graduale e efikasitetit të sistemit me kalimin e kohës
  • Reduktimi i ajrit të qarkulluar dhe sipërfaqes së shkëmbyesit të nxehtësisë, pra kapacitet i reduktuar
  • Ulet besueshmëria e sistemit, pra më shumë telefonata për mirëmbajtje në terren

Kaseta jonë me qarkullim nga të gjitha anët dhe njësitë e fshehura në tavan kanë filtra opsionalë me pastrim automatik. Ato janë projektuar për të ofruar më shumë besueshmëri dhe kursime energjie deri në 20% krahasuar me pastrimin manual, për të ofruar më shumë komoditet dhe cilësi më të mirë ajri për banorët.

bg-image
Ilustrim i kompletit të filtrit me pastrim automatik të Daikin për njësi kondicioneri të fshehur në tavan

Si funksionon?

Opsioni i filtrit me pastrim automatik integron një furçë, e cila kap dhe grumbullon pluhurin në kutinë e pluhurit gjatë ciklit të pastrimit të programuar paraprakisht.

Pasi të mbushet plot kutia e pluhurit, ju thjesht mund ta zbrazni përmes një lidhjeje me fshesë me korrent, shpejt dhe lehtë, duke kursyer në mirëmbajtje dhe pa shqetësuar vizitorët ose banorët.

Filtri me pastrim automatik për
njësitë e fshehura në tavan

Projektuar për të ofruar gjithanshmëri maksimale për të plotësuar nevojat e aplikimeve të ndryshme, kompleti i filtrit me pastrim automatik përfshin një tub lidhës ekstra të gjatë 1,7 m për të lejuar pozicionimin fleksibël të portës së thithjes në tavan, në dollapë, ose vende të tjera të fshehura për të pasur një paraqitje të fshehur.

Pastrimi automatik për kasetën me qarkullim nga të gjitha anët:

Panelet me vetëpastrim të Daikin janë të disponueshme në të bardhë dhe të zezë.

  • Kasetë unike me vetëpastrim me fletë të gjera dhe sensorë opsionalë inteligjentë
  • Panele me rrjetë më të imët për zonat me pluhur (p.sh. dyqanet e rrobave dhe libraritë)