Ekonomia cirkulare e industrisë së HVAC-R

L∞P nga Daikin

Krijimi ekonominë tuaj cirkulare të agjentëve ftohës

Pema e ekologjisë

L∞p by Daikin është programi ynë revolucionar i agjentëve ftohës dhe pjesë thelbësore e angazhimit tonë për të krijuar një të ardhme ekologjike.

Rikuperim, Riciklim, Ripërdorim, janë fjalët magjike dhe një parim bazë i shërbimit tonë të ri “all-in-one”.

Mësoni se si riciklimi i agjentit ftohës ndihmon në shmangien e prodhimit të më shumë se 250 000 kg gaz të virgjër në vit!

Koha për të vepruar është tani. Bashkohuni me ne për të krijuar një të ardhme ekologjike për HVAC-R.

Si funksionon L∞p by Daikin

dyqan pakice dhe ikona e kamionit të rikuperimit të agjentit ftohës

Rikuperimi

Ne rikuperojmë agjentin tuaj ftohës të vjetër për
ju nga çdo njësi apo çdo markë.

ikona e impiantit të prodhimit

Riciklimi

Agjenti ftohës riciklohet në Evropë, që do të thotë se rigjenerohet në një mënyrë me cilësi të lartë, në përputhje me përkufizimin e rregullores së gazit F.

Ikona e riciklimit

Ripërdorimi

Agjenti ftohës i ricikluar përdoret për prodhimin e njësive të reja L∞p by Daikin. Cilësia e agjentit ftohës të ricikluar certifikohet nga një laborator i pavarur, prandaj ai përputhet me standardet e certifikuara të AHRI 700.

Bëhuni pjesë e L∞p by Daikin dhe përfitoni nga efekti L∞p!

peizazh me liqene dhe fotografi pylli me mjegull dhe reflektime

Për biznesin tuaj

  • Tërhiqni klientë të rinj si një anëtar i programit L∞p by Daikin i certifikuar dhe ekologjik.
  • Përpunim pa shqetësime i agjentit tuaj ftohës të vjetër – ne kujdesemi për të!
  • Kurseni kostot për hedhjen dhe dekompozimin e agjentit ftohës të vjetër.

Për planetin tonë

  • Bëni një kontribut të çmuar duke zgjedhur njësi me agjent ftohës të ricikluar.
  • Sillni një ndryshim duke u bërë pjesë e një nisme që kursen prodhimin e më shumë se 250 000 kg gaz të virgjër çdo vit.
  • Bëni një përkushtim për të krijuar një të ardhme ekologjike.

Si e ndjek ciklin agjenti juaj ftohës

Parimi i shpërndarjes së agjentit ftohës të ricikluar të certifikuar

1. Agjenti ftohës rikuperohet nga ndërtesa jonë përmes rrjetit të instaluesve

2. Agjenti ftohës riciklohet = rigjenerim në mënyrë shumë cilësore që është i barabartë me cilësi të virgjër

3. Në fabrikën tonë përdoret një miks agjenti ftohës të ricikluar dhe të virgjër për të mbushur produktet tona

4. Agjenti ftohës i ricikluar u shpërndahet në mënyrë administrative njësive VRV që prodhohen dhe shiten në Evropë*

5. Agjenti ftohës i ricikluar ripërdoret në ndërtesën tuaj, duke mbyllur ciklin

6. Agjenti ftohës i ricikluar për mbushje dhe servis

*Shtetet Anëtare të BE-së, Mbretëria e Bashkuar, Bosnjë e Hercegovina, Kosova, Shqipëria, Maqedonia e Veriut, Islanda, Norvegjia, Zvicra

Ekosistemi ynë cirkular në një të ardhme më të gjelbër është duke u rritur

Produktet që ripërdorin agjentët ftohës të ricikluar

Kjo nismë shënon fillimin që në vitin 2019 të ekonomisë sonë cirkulare të L∞p by Daikin. Të gjitha njësitë VRV të prodhuara dhe të shitura në Evropë kanë agjent ftohës të ricikluar. Që do të thotë se duke zgjedhur një njësi VRV, ju mbështesni në mënyrë aktive ripërdorimin e agjentit ftohës.

VRV-IV_02_001_installation-picture_loop_by_daikin.jpg
Loop by daikin recover reclaim reuse logo.png

Shërbimi Rikuperim-Riciklim-Ripërdorim i agjentit ftohës

Nisma jonë më e fundit, shërbimi i agjentit ftohës, kursen burime dhe kosto. Synimi ynë është të grumbullojmë sasi më të mëdha agjenti ftohës dhe të certifikojmë projektet ku agjenti ftohës i vjetër rikuperohet dhe ripërdoret për projektet e reja. Ky shërbim është i disponueshëm për partnerët dhe investitorët kyçë.

Njësia e rikuperimit R-cycle

Njësia e lëvizshme e rikuperimit të agjentit ftohës përmirëson papastërtitë e tilla si vaji, acidi dhe lagështira nga gazi. Ajo mund të përdoret në mënyrë të pavarur nga nismat e tjera të ekonomisë cirkulare të Daikin.

Partnerët e Retradables

Si partner në konsorcium, Daikin mbështet Retradeables, një treg dixhital në tendencë që mundëson tregtimin e agjentëve ftohës të ricikluar mes kompanive të shërbimit dhe distributorëve të agjentit ftohës.

Anëtarët më të fundit të L∞p by Daikin

Action bëhet më ekologjik me Programin e Daikin të Riciklimit të Agjentit Ftohës

Action e intensifikon partneritetin e vet me Daikin për këtë projekt të ri inovativ: riciklimin e agjentit ftohës nga dyqanet e rikonstruktuara dhe ripërdorimin e tij.

Dyqani i ACTION
First-LOOP-by-Daikin-store-in-Germany---dm-Bad-Nauheim.jpg

Zinxhiri i dyqaneve dm-drogerie markt krijoi partneritet me L∞P by Daikin, në përpjekjet e veta për më shumë qëndrueshmëri

Perial Asset Management

Rinovim etapë i sistemit HVAC përmes L∞P by Daikin, duke ripërdorur agjentin ftohës të ricikluar si për mbushje në fabrikë ashtu edhe për mbushje shtesë

Façades-Perial-RueduDome-BoulogneBillancourt-Janv21---09.jpg

Bëhuni anëtar

Mësoni më shumë

Artikujt përkatës