Skip to main content

VRV me ftohje me ujë

Duke përdorur ujin si burim nxehtësie, ajo arrin potencialin maksimal të rikuperimit të nxehtësisë dhe është ideale për ndërtesat e larta.

bg-image

Funksionimi gjeotermik

Reduktoni në mënyrë të konsiderueshme emetimet e CO2 dhe përfitoni nga energjia e rinovueshme nga toka. VRV-ja jonë me ftohje me ujë shfrytëzon energjinë gjeotermike për të ngrohur dhe ftohur ndërtesën tuaj, duke e bërë atë ideale për certifikim BREEAM. Temperatura e tokës qëndron e pandryshueshme gjatë të gjithë vitit, prandaj është një zgjidhje e besueshme për zonat me kushte ekstreme moti.

Rikuperim nxehtësie në 2 faza

Me një sistem me ftohje me ujë ju arrini potencialin maksimal të rikuperimit të nxehtësisë, sepse të gjitha sistemet janë të ndërlidhura me një cikël të vetëm uji.

bg-image

E padukshme nga rruga

Me gjurmën më të vogël dhe e projektuar për instalime të brendshme, pajisja juaj VRV me ftohje me ujë integrohet në mënyrë të përkryer me arkitekturën tuaj dhe nuk është e padukshme nga rruga. Kjo është njësia me peshë më të lehtë në treg dhe ideale për stivim për të rritur kapacitetin e saj për kursim hapësire.

Daikin | Water-cooled VRV zero-heat dissipation principle

Minimum space required for technical rooms

The most compact units in the market feature a unique zero-heat dissipation principle that obviates the need for ventilation or cooling in the technical room. The room size can be reduced and no additional cooling sources are needed, giving maximum flexibility to the placement of the technical room.

Complete HVAC solution for your building

They may be discreet, but the VRV IV W+ series stand out when it comes to the benefits they deliver.
Easily connectable to a selection of stylish indoor units, hot water hydro-boxes, Biddle air curtains and ventilation units, the VRV IV W+ series offers a complete solution for your building. It will create the perfect indoor climate with comfort thanks to the Daikin VRV IV features, such as the Variable Refrigerant Temperature.

bg-image

Van der Valk case

Read more about how we developed an integrated system to meet the needs of every space in the Van der Valk Hotel and lower the total enironmental impact.

  bg-image

  C&A case

  Learn how our water-cooled VRV system delivered energy-efficient air conditioning, hot water and ventilation for fashion retail store, C&A.

   bg-image

   Venetian Arsenal case

   Once the centre of Venice's naval power, the Venetian Arsenale is a cultural landmark covering 15% of the city. Learn how our water-cooled system uses the Venetian lagoon to help these historic buildings achieve higher energy efficiency without disrupting the existing architecture.

   Installed system:

   • 8 x water-cooled VRV outdoor units
   • 22 x concealed ceiling units
   • 9 x concealed floor standing units 
   • 1 x VAM unit (ventilation) 
   • 2 x low temperature hydrobox for underfloor heating 
   • Intelligent Touch Controller

   Learn more