Skip to main content

Perdet e ajrit Biddle

Reduktoni humbjen e nxehtësisë përmes derës së hyrjes dhe stabilizoni klimën tuaj të brendshme duke kombinuar sistemin e kondicionimit të ajrit nga Daikin me një perde ajri Biddle me montim të lehtë dhe efikase në energji.

bg-image

Luftoni humbjen e energjisë

Mirëpritini vizitorët me dyer të hapura dhe kufizoni humbjen e nxehtësisë me perdet tona të ajrit Biddle. Duke eliminuar luhatjet e temperaturës së brendshme, perdet tona të ajrit ju ndihmojnë të ruani një klimë të qëndrueshme, ndërkohë që reduktoni kostot tuaja të energjisë në mënyrë të konsiderueshme krahasuar me modelet standarde elektrike.

Perdet e ajrit biddle, një investim inteligjent

Një investim inteligjent

Në më pak se 18 muaj, ju do të rikuperoni investimin tuaj fillestar në perden e ajrit Biddle, kur ajo lidhet me kondicionerin tuaj Daikin. Integrimi është i lehtë dhe nuk kërkon kosto instalimi shtesë, të tilla si sistemet shtesë të ujit, sisteme tubash apo bojlerë. Duke qenë se ato janë 72% më efikasë se modelet standarde elektrike, investimi në një perde ajri Biddle do të ulë në mënyrë të konsiderueshme konsumin tuaj të energjisë dhe kostot e punës dhe do të reduktojë humbjet e nxehtësisë me 80-85%.

bg-image

Teknologji e regjistruar me patentë për perdet e ajrit

Perdet e ajrit Daikin Biddle arrijnë nivele ndarjeje të ajrit prej 80-85% dhe rrisin në mënyrë të konsiderueshme komoditetin dhe efikasitetin tuaj të energjisë. Dizajni ynë rregullues siguron qarkullimin Laminar të ajrit, aty ku ajri lëviz me të njëjtën shpejtësi dhe në të njëjtin drejtim poshtë në dysheme. Ky qarkullim ajri vepron si perde që redukton humbjet e nxehtësisë dhe eliminon turbulencën.

Modeli me varje të lirë

 • Njësi me montim në mur
 • Instalim i thjeshtë
 • Kthim i shkurtër i investimit prej më pak se 18 muajsh
 • E disponueshme në modele të vogla, të mesme dhe të mëdha

Modeli kasetë

 • Montuar në tavane të varura
 • Lihet i dukshëm vetëm paneli dekorativ
 • Kthim i shkurtër i investimit prej më pak se 18 muajsh
 • E disponueshme në modele të vogla, të mesme dhe të mëdha

Modeli me fshehje

 • Njësi e fshehur plotësisht në tavan
 • Kthim i shkurtër i investimit prej më pak se 18 muajsh
 • E disponueshme në modele të vogla, të mesme dhe të mëdha

Produkte të ngjashme