Skip to main content

ACTION

Cloppenburg, Gjermani

bg-image

Me seli në Holandë, Action është një rrjet dyqanesh joushqimore me skonto me mbi 1200 dyqane nëpër Holandë, Luksemburg, Belgjikë, Francë, Austri dhe Poloni.

Marka e Action prezantohet si një mjedis i ndritshëm, i bollshëm dhe mikpritës për blerësit, duke u ofruar një gamë të gjerë dhe surprizuese produktesh me çmimet më të ulëta.

Krenar për etosin e vet, dyqani i kompanisë në Cloppenburg në Germany paraqet dizajnin e vet minimalist dhe etikën mjedisore që qëndron në zemër të tërheqjes së saj për klientët. Kjo plotësohet nga një klimë komode brenda dyqanit që krijon atmosferën e përkryer.

Si shitës artikujsh me skonto, kostoja ka qenë një faktor kryesor në zgjedhjen e sistemeve të HVAC për Action, që kërkonte një furnitor për HVAC që mund të ofronte projektim dhe mbështetje për HVAC, si edhe koordinim lokal në secilin vend ku zgjerohej.

“Së bashku me ekipin teknik të Daikin kemi optimizuar dizajnin e sistemit tonë HVAC, duke reduktuar nivelet e investimeve dhe kostot operacionale. Daikin na ka ofruar akses në teknologjinë më të përditësuar.”

- Michiel Coolen, Menaxher i Ndërtimeve të Grupit, ACTION

Zgjidhje me një shikim

bg-image

Në dyshemenë e dyqanit, kasetat me montim në mur të Daikin ofrojnë një zgjidhje kondicionerësh me profil të ulët dhe që nuk bie në sy të cilët sigurojnë qarkullim efikas të ajrit dhe ruajnë një temperaturë komode gjatë gjithë vitit.

Opsioni unik i pastrimit të kasetës me qarkullim rrethor ofron pastrim automatik të filtrit, duke ulur në mënyrë të konsiderueshme kostot e përdorimit dhe të shërbimit dhe duke përmirësuar komoditetin përmes furnizimit të ajrit të pastër.

bg-image

Njësitë e brendshme me montim në mur lidhen me njësitë e jashtme mbi çati për të ofruar kontroll të klimës në zonat e pjesës së pasme të zyrave dhe në kantinë. Kontrollet me reagim inteligjent mundësojnë kontroll me precizion të temperaturave për të plotësuar kërkesa të ndryshme brenda ndërtesës. Për ta shtuar më tej komoditetin e blerësve, një perde ajri mbi derë e ruan klimën e brendshme komode kur dyert janë të hapura.

Njësia e ajrosjes Modular L, e shpallur nga Team IM Duurzaam si "shumë e qetë nga ana akustike, me teknologjinë e thjeshtë plug and play", siguron ajër të pastër për dyqanin, duke rikuperuar energjinë nga ajri dalës për të maksimizuar efikasitetin.

bg-image

Action bëhet më ekologjik me Programin e Daikin të Riciklimit të Agjentit Ftohës

Action e intensifikon partneritetin e vet me Daikin për këtë projekt të ri inovativ: riciklimin e agjentit ftohës nga dyqanet e rikonstruktuara dhe ripërdorimin e tij.

Duke ngritur këtë ekonomi cirkulare agjentësh ftohës brenda rrjetit tonë të dyqaneve do të reduktojmë më tej ndikimin tonë në mjedis. Në vend të prodhimit të më shumë mbetjeve duke hedhur agjentët ftohës të vjetër dhe duke prodhuar diçka të re, ne përdorim atë që kemi në dispozicion.”, thotë Michiel Coolen, Menaxher i Ndërtimeve të Grupit, ACTION. “Në këtë mënyrë, ne krijojmë një rreth të mbyllur përdorimi për agjentin ftohës brenda rrjetit të Action”

  Mësoni më shumë

  Rastet tona të tjera

  • Providing cooling for the High-Luminosity LHC project at CERN

   Daikin recently supplied 8 water-cooled chiller units to CERN to provide cooling for the High-Luminosity LHC (Large Hadron Collider) project. The High-Luminosity LHC project aims to boost the performance of the LHC to increase the potential for discoveries after 2029. The goal of the project is to increase the integrated luminosity by a factor of 10 beyond the LHC’s design value. That will allow the gathering of a higher quantity of data and observations of rare processes as the increase in luminosity will make the LHC more powerful.
  • UAE Police

   Providing a cooling solution for an office building in the UAE

   Daikin recently supplied four chillers for the Headquarters of the Emirates police force, in the UAE. The chillers will be used to provide cooling through air handling units through the large building and ensure the maximum level of comfort for occupants.
  • Hotel in Las Arenas, Valencia

   Las Arenas

   When it came to upgrading existing VRV systems to reduce maintenance costs and further improve comfort control, choosing a replacement solution with lower CO2 footprint was top of the agenda.
  • Hotel in Las Arenas, Valencia

   VRV 5 decarbonises Lincoln University

   The University of Lincoln is setting new standards in sustainable building management with the installation of a new R32-based VRV5 Heat Recovery heat pump, underlining the university’s commitment to environmental improvement and a significant move towards its net zero targets.
  • Hotel in Las Arenas, Valencia

   Supplying a temperature control solution for a railway control system

   Daikin has recently supplied a total solution to maintain temperature in the train switching system control room of a French intercity high-speed rail service.
  • Hotel in Las Arenas, Valencia

   Supplying a complete HVAC system for an office building

   Daikin has recently supplied a complete solution for an office building of a Dutch company in the flower import/export business.