Skip to main content

Ajër i pastër, sepse ne kujdesemi për këtë

Me purifikuesit e ajrit të Daikin, ne ju premtojmë ajër më të pastër, më të shëndetshëm dhe më të freskët.

Efikas për pastrimin e ajrit dhe për të hequr:

Viruset

Alergjenët

Grimcat e pluhurit

Aromat e këqija

Testuar nga

IPL

99,98% e koronavirusit hiqet brenda 2,5 minutash*
Siç është testuar nga Institut Pasteur de Lille

Sipas testeve të kryera në laboratorët e Institut Pasteur de Lille, purifikuesit e ajrit të Daikin heqin më shumë se 99,98% të koronavirusit të njeriut HCoV-229E në 2,5 minuta*. Ky virus është i të njëjtës familje si SARS-CoV-2, koronavirusi që qëndron pas pandemisë së COVID-19.

Njësitë gjithashtu janë vlerësuar si 99,93% efikase kundër virusit H1N1 në 2,5 minuta*.
H1N1 është virusi që shkakton gripin e zakonshëm.
Kjo do të thotë se purifikuesit e ajrit të Daikin janë një masë shtesë në luftën kundër sëmundjeve respiratore. Purifikuesit tanë kompaktë “plug-and-play”, efikasiteti i të cilëve është arritur përmes një kombinimi të filtrit elektrostatik HEPA me performancë të lartë, i cili kap virusin, të ndjekur nga një ekspozim intensiv ndaj teknologjia Flash Streamer të regjistruar me patentë nga Daikin, që heq virusin, mund të kontribuojnë fuqimisht për të reduktuar rrezikun e transmetimit të virusit respirator.

Efikas kundër alergjenëve siç njihet nga BAF (British Alergy Foundation)

Vula e miratimit të Alergy UK garanton se produkti është efikas në reduktimin e grimcave të vogla që mund të përfshijnë alergjenë, baktere dhe viruse.

Cilësia e miratuar miqësore ndaj alergjive e këtij produkti/shërbimi është e certifikuar nga Qendra Evropiane Kërkimore e Alergjive

Një panel i pavarur këshillues prej 15 shkencëtarësh dhe teknikësh kryesorë ndërkombëtarë ka zhvilluar kriteret që përdor ECARF për të vlerësuar grupe të ndryshme produktesh. Ato përfshijnë vlerat e pragut dhe kriteret e përjashtimit që e bëjnë një reaksion alergjik shumë të pamundur. Kriteret përditësohen rregullisht për të pasqyruar gjetjet më të fundit shkencore. Një produkt merr vulën kur mund të vërtetohet nëpërmjet auditimeve ose studimeve se kriteret janë përmbushur. Purifikuesit e ajrit Daikin i kaluan këto teste dhe mund të konsiderohen si miqësorë ndaj alergjive. ​

*Pajisja e Daikin MCK55WVM (emri tregtar MCK55W), e testuar nga Instituti Pasteur de Lille, heq 99,996 % të koronavirusit të njeriut HCoV-229E në 2,5 minuta punë në shpejtësi “turbo” në kushte laboratori (dhomë hermetike me volum të brendshëm 0,47 m3, pa ndërrim të ajrit). Koronavirusi i njeriut HCoV-229E është i ndryshëm nga virusi përgjegjës për COVID-19, SARS-CoV-2, por i përket të njëjtës familje si koronaviruset. | Pajisja e Daikin MC55WVM (emrat tregtarë MC55W/VB), e testuar nga Instituti Pasteur de Lille, heq 99,98 % të koronavirusit të njeriut HCoV-229E në 2,5 minuta punë në shpejtësi “turbo” në kushte laboratori (dhomë hermetike me volum të brendshëm 1,4 m3, pa ndërrim të ajrit). Koronavirusi i njeriut HCoV-229E është i ndryshëm nga virusi përgjegjës për COVID-19, SARS-CoV-2, por i përket të njëjtës familje si koronaviruset. | Pajisja e Daikin MCK55WVM (emri tregtar MCK55W), e testuar nga Instituti Pasteur de Lille, heq 99,986 % të virusit të Gripit A, nëntipi H1N1 në 2,5 minuta punë në shpejtësi “turbo” në kushte laboratori (dhomë hermetike me volum të brendshëm 0,47 m3, pa ndërrim të ajrit). | Pajisja e Daikin MC55WVM (emrat tregtarë MC55W/VB), e testuar nga Instituti Pasteur de Lille, heq 99,93 % të virusit të Gripit A, nëntipi H1N1 në 2,5 minuta punë në shpejtësi “turbo” në kushte laboratori (dhomë hermetike me volum të brendshëm 0,47 m3, pa ndërrim të ajrit).

Nuk ka kosto mirëmbajtjeje për të paktën 10 vjet

Nuk ka nevojë t’i ndërroni filtrat në 10 vitet e para pas blerjes së njësisë, duke shmangur kostot shtesë për ndërrimet e rregullta të filtrave.

Një prej gamave më të qeta të purifikuesve të ajrit në tregun evropian

Purifikuesit tanë të ajrit janë të qetë gjatë funksionimit të qetë (niveli i presionit të zhurmës: 19 dBA), duke ju siguruar ajër të pastër pa e vënë re.

Kompakt dhe performues

Përmasa të vogla, por edhe perfekte për sipërfaqe shumë të mëdha.

Çift me fëmijë

Thithni ajër të pastër dhe të shëndetshëm

Purifikuesit e ajrit të Daikin minimizojnë simptomat e astmës dhe alergjisë duke larguar grimcat e pluhurit dhe polenin nga ajri dhe ju mbajnë të shëndetshëm duke filtruar bakteret dhe viruset që ndodhen në ajër.

Nëna me vajzën duke fjetur

Lagështia është thelbësore për një lëkurë të shëndetshme

Depozita e hollë e ujit e purifikuesit të ajrit mbush ajrin me lagështirë kur ai është tepër i thatë dhe ju ruan që të mos keni duar të thata ose fyt të thatë kur zgjoheni.

Babai me fëmijën në divan

Mbajtja e ajrit të freskët të brendshëm është jetike për shëndetin tuaj

Sipas Allergy Uk, njerëzit sot kalojnë mesatarisht 90% të kohës së tyre brenda. Pra, cilësia e mirë e ajrit të brendshëm është jetike për shëndetin tonë.

Ajri i pastër i brendshëm është veçanërisht i rëndësishëm për grupet vulnerabël, siç janë të vegjlit dhe shumë të moshuarit, si dhe personat që jetojnë me sëmundje të rrugëve të frymëmarrjes dhe alergjitë.

bg-image

Mbajeni ajrin me erë të freskët

Purifikuesit tanë të ajrit kontrollojnë aromat, në mënyrë që shtëpia juaj të mbajë erë të freskët dhe të pastër. Purifikuesi i ajrit të Daikin është projektuar për të trajtuar grimcat e dëmshme, si dhe pluhurin, aromat, bakteret, qimet e kafshëve shtëpiake, mykun, polenin, grimcat dhe alergjenët e tjerë, duke e lënë ajrin e brendshëm të pastër dhe të shëndetshëm.

Eksploroni purifikuesit tanë të ajrit

 • Purifikuesi i ajrit me teknologji Streamer MC30Y

  Purifikuesi i ajrit MC30Y filtron grimcat që ndodhen në ajër të cilat shpesh mund të sjellin rreziqe serioze shëndetësore. Kompakt dhe performues, deri në 46 m².

 • Purifikuesi i ajrit me teknologji Streamer MC55W

  Teknologjia jonë Streamer filtron grimcat që ndodhen në ajër të cilat shpesh mund të sjellin rreziqe serioze shëndetësore.

 • Purifikuesi i ajrit Ururu me Streamer MCK55W

  Purifikuesi i ajrit Daikin Ururu MCK55W purifikon dhe lagështon ajrin brenda shtëpisë suaj. Thjesht mbushni herë pas here rezervuarin me 2,7 litra dhe kështu do të mund të krijoni lagështi në dhomë me vëllim maksimal prej 500 ml/h.

 • Purifikuesi i ajrit Ururu me Streamer MCK70YV

  Purifikuesi i ajrit Daikin Ururu MCK70YV purifikon dhe lagështon ajrin brenda shtëpisë suaj. Ai do ta lagështojë dhomën tuaj me një shpejtësi maksimale prej 650 ml/orë, e përkryer për një sipërfaqe të zgjeruar.

Pyetjet e shpeshta

Ajri që thithim në shtëpi ose në ambiente të mbyllura është deri në 5 herë më i ndotur se ajri jashtë. Falë qasjes së tij unike “kap dhe pastro”, purifikuesi i ajrit Daikin kap dhe largon ndotësit, duke reduktuar ndotjen e ambienteve të brendshme dhe duke përmirësuar cilësinë e ajrit në shtëpinë, zyrën, dyqanin tuaj etj.

Purifikuesi i ajrit Daikin na ndihmon të thithim ajër të pastër duke reduktuar rrënjësisht viruset, pluhurin e imët dhe alergjenët. Sipas testeve të kryera në laboratorët e Institutit Pasteur de Lille, purifikuesit e ajrit të Daikin heqin të paktën 99,98% të koronavirusit të njeriut HCoV-229E në 2,5 minuta. Ky virus është i të njëjtës familje si SARS-CoV-2, koronavirusi që qëndron pas pandemisë së COVID-19. Purifikuesit e ajrit të Daikin gjithashtu na ndihmojnë të parandalojmë alergjitë siç njihet për shembull nga fondacioni me reputacion British Allergy Foundation. Filtri i heqjes së aromave i purifikuesve të ajrit Daikin kap dhe thith me sukses aromat kudo që të nevojitet.

Purifikuesi i ajrit Daikin është i pajisur me një sistem filtrash të avancuar që kap viruset, bakteret dhe alergjenët ndërkohë që teknologjia e tij e patentuar Streamer kujdeset për t’i hequr ato dhe për të mbajtur të pastër si filtrat e ajrit të brendshëm ashtu edhe filtrat e purifikuesit të ajrit. Parafiltri kap grimca më të mëdha, duke i bllokuar ato brenda. Falë kapacitetit të tij elektrostatik, filtri HEPA i Daikin kap ndotësit pa e bllokuar rrjetën, që do të thotë se nuk ka nevojë të zëvendësohet për 10 vjet. Filtri i heqjes së aromave kap dhe thith aromat pa u mbingopur siç ndodh me filtrat tradicionalë me karbon të aktivizuar. Së fundi, filtri i lagështuesit (ekskluziv i modelit të purifikuesit të ajrit Daikin të pajisur me lagështues) eliminon bakteret në rezervuarin e ujit falë filtrit me dy shtresa me fishekun e joneve me argjend. ​

Po, purifikuesi i ajrit Daikin është testuar dhe certifikuar nga instituti prestigjioz ECARF si një produkt ideal për njerëzit me alergji. Mbi të gjitha, purifikuesi i ajrit Daikin njihet si efikas edhe nga BAF (British Alergy Foundation). Kjo vulë garanton se produkti është efikas në reduktimin e grimcave të vogla që mund të përfshijnë alergjenë, baktere dhe viruse.

Jo, gama e purifikuesve të ajrit Daikin njihet si një nga më të qetët në treg. Ata kanë funksionim të qetë si pëshpërimë: gjatë regjimit të funksionimit pa zhurmë, duke ju siguruar ajër të pastër pa e vënë re. ​

Në kundërshtim me markat e tjera, nuk është e nevojshme të ndërrohet filtri i purifikuesit të ajrit Daikin në 10 vitet e para pas blerjes. Duke ju dhuruar kështu vite me ajër të pastër me qetësi për mendjen tuaj.

Falë dizajnit të tij kompakt, ju mund ta merrni me lehtësi dhe ta lëvizni purifikuesin tuaj të ajrit në një vend tjetër. Keni erë të keqe në kuzhinë? Lëvizeni purifikuesin tuaj të ajrit atje dhe lëreni të veprojë si me magji. E keni lënë dritaren hapur gjatë sezonit të polenit? Lëvizni purifikuesin tuaj të ajrit dhe largojini këta ndotës në pak minuta.

Sigurisht që ka. Hidhini një sy gamës së ndryshme të purifikuesve të ajrit, të gjithë me një zonë të ndryshme të aplikueshme të dhomës.

Si i ofrojnë këto përfitime purifikuesit tanë të ajrit?

Qasja unike “Kap dhe pastro” e Daikin me 3 hapa për të dekompozuar substancat e dëmshme

1 Thithja e fuqishme

Merr ajër nga një zonë e gjerë nga 3 drejtime.

Ilustrim i thithjes së fuqishme

2 Kapja efikase e ndotësve

Kap me efikasitet pluhurin dhe ndotësit me një filtër elektrostatik HEPA.

Filtri elektrostatik HEPA

3 Dekompozimi

Përdor teknologjinë Streamer të Daikin për të dekompozuar, përmes oksidimit, substancat e dëmshme që kapen në filtër.*

Streamer

* Substancat përfshijnë viruse1, baktere2, polen3, spore myku4

Ilustrimi i funksionit të heqjes së lagështirës

Lagështim i fuqishëm për të mbrojtur kundër tharjes së ajrit dhe viruseve

 • Mbron lëkurën, fytin dhe vrimat e hundës nga tharja.
 • Mbron kundër viruseve duke ruajtur lagështinë e duhur të dhomës.
 • Ruan nivele komode të lagështisë së dhomës (40 deri 60% RH)
 • Teknologjia Streamer eliminon bakteret në filtrin e heqjes së lagështirës.

Filtri HEPA me performancë të lartë për të kapur grimcat e imëta të pluhurit

Heq 99% të grimcave me madhësi mes 0,1μm dhe 2,5μm

Filtri grumbullon pluhurin me efikasitet me forca elektrostatike. Nuk bllokohet lehtë në krahasim me filtrat jo-elektrostatikë HEPA që mbledhin grimca vetëm përmes imtësisë së rrjetës.

Me ngarkesë elektrostatike

Filtri elektrostatik HEPA

Heq 99,97% të grimcave të imëta prej 0,3μm. Vetë fibra e filtrit është e karikuar me elektricitet statik dhe i mbledh grimcat me efikasitet. Nuk bllokohet lehtë, prandaj humbja e presionit është e ulët.

Prandaj, përmes filtrit mund të kalojë një sasi e madhe ajri.

VS

Filtri mund të pastrojë një sasi të madhe ajri!

Neutral nga ana elektrostatike

Filtri jo-elektrostatik

Duke qenë se kap vetëm grimcat sipas madhësisë së rrjetës, është e nevojshme që filtri të bëhet më i imët, duke bërë që të bllokohet lehtë dhe të shkaktojë humbje të lartë të presionit.

Shënim:
1 Organizata testuese: Kitasato Research Center for Environmental Science; Certifikata e rezultatit të testit 21_0026 (lëshuar nga e njëjta organizatë); Rezultati i eksperimentit: 99,9% heqje e virusit A-H1N1 pas 1 ore.
2 Organizata testuese: Japan Food Research Laboratories. Numri i testit: 15044988001-0201. Metoda e testimit: Një pjesë testimi me lëng me baktere vendoset në pjesën e sipërme të filtrit të mbledhjes së pluhurit të instaluar në një purifikues ajri dhe përdoret në një zonë testimi prej 25 m³. Numërohet numri i baktereve të gjalla pas pesë orësh. Rezultati i testimit: Të reduktuara me më shumë se 99% në pesë orë. Njësia e testit: Testuar me MCK55S (modeli japonez), një model ekuivalent me serinë MCK55W (funksionim turbo).
3 alergjenë të ndryshëm u irriduan me njësinë e shkarkimit të pastruesit të ajrit dhe u verifikua shpërbërja e proteinave në alergjenë duke përdorur metodën ELISA, kataforezë, ose një mikroskop me elektrone (studim i përbashkët me Wakayama Medical University). Shembull testimi: ‘Polen kedriu japonez Cryj-1’; Rezultati i testimit: 99,6% ose më shumë të dekompozuara dhe të hequra në 2 orë.
4 Organizata testuese: Japan Food Research Laboratories. Numri i testit: 204041635-001. Rezultati i testimit: 99,9% ose më shumë spore myku (Cladosporium) të dekompozuara dhe të hequra në 24 orë.

Kompakt, efikas dhe i qetë falë strukturës së re dhe inovative

Ilustrimi i strukturës së purifikuesit të ajrit

Purifikuesit e ajrit Daikin janë të pajisur me teknologjinë Streamer

bg-image

Cilësia e ajrit të brendshëm, një përvojë e Daikin