Njësia Stylish me montim në mur në një dhomë elegante.

Njësi me montim në mur Stylish

Aty ku inovacioni takon kreativitetin.

Stylish për shtëpinë tuaj

Përfitoni kombinimin e përsosur të dizajnit të shkëlqyeshëm dhe teknologjisë së avancuar të klimës me njësinë tonë të montuar në mur, të vlerësuar çmime Stylish.

Projektuar për të plotësuar nevojat tuaja

Zbuloni një zgjidhje klimatike Stylish të vlerësuar me çmime në katër opsione ngjyrash.

Ftohje dhe ngrohje premium

Shijoni klimën tuaj perfekte gjatë gjithë vitit.

Performanca më e mirë në kategorinë e vet

Teknologjia jonë inovative ofron performancë të nivelit të lartë dhe funksionim të sigurt.

Kontroll inteligjent i klimës

Menaxhoni me lehtësi Stylish me telekomandën infra të kuqe ose nëpërmjet aplikacionit, Alexa ose Google Home.


Rreth Stylish

Njësia Daikin Stylish.

Dizajni i vlerësuar me çmim

Stylish është i përkryer në shtëpi në enterierin tuaj falë katër opsioneve elegante të ngjyrave (i bardhë, argjend, i zi dhe dru i zi) dhe një dizajn elegant. Me qoshet e lakuara dhe dimensionet e holla, Stylish është njësia e dizajnit më kompakte e disponueshme në treg.

Good Design Award 2017 me logon.
'iF' Design Award 2018.
Fituesi i Reddot award 2018 me logon
Stylish_coanda_PT_ci2019.png

Komoditet i rritur

Përfitoni më të mirën në komoditet dhe efikasitet energjetik falë teknologjive inovative si ventilatori me zhurmë të ulët, sensorët termikë inteligjentë dhe shpërndarjen inteligjente të temperaturës së dhomës.

Ajër i pastër, i shëndetshëm

Provoni ajër të pastër dhe të shëndetshëm me teknologjitë e ndryshme të filtrave të Daikin që heqin grimcat, alergjenët dhe aromat.

FTXA-BS_2_03.2_Installation-pictures_v2.jpg
Pronarja e shtëpisë që përdor aplikacionin Daikin Residential Controller në smartfonin e saj.

Kontroll inteligjent i klimës

Stylish ofron mënyra të ndryshme për të menaxhuar mjedisin tuaj të shtëpisë. Kontrolloni njësinë duke përdorur telekomandën infra të kuqe ose menaxhojeni atë në mënyrë dixhitale nëpërmjet aplikacionit Daikin Residential Controller në smartfonin telefonin ose nëpërmjet kontrolleve zanore Alexa ose Google Home.

E disponueshme në 4 ngjyra: e bardhë, e argjendtë, e zezë dhe dru i zi

Një dizajn kompakt dhe funksional i përshtatshëm për çdo enterier.

-E RE- ngjyrë e zezë mat

Njësi Daikin Stylish në 4 ngjyra. E bardhë, e argjendtë, e zezë dhe dru i zi.
 
Njësia Daikin Stylish në versionin Dru i zi.
Njësia Daikin Stylish në versionin e Argjendtë.
Njësia Daikin Stylish në versionin e Bardhë.
Njësia Daikin Stylish në versionin e Zi.

Mësoni më shumë

Pse të zgjidhni Stylish?

Njësia Daikin Stylish.

Dizajni i vlerësuar me çmim

Frymëzuar nga pararendëset e veta, Daikin Emura dhe Ururu Sarara, Stylish fitoi Good Design Award për pamjen e vet inovative dhe kapacitetet funksionale. Ky çmim e vlerëson gjithashtu Stylish për aftësinë e saj për të arritur standarde të reja komoditeti dhe energjie në industrinë e HVAC-R. Stylish ka fituar një IF Design Award dhe Reddot Product Design Award për dizajnin e vet inovativ. Këto çmime janë dy prej kompeticioneve më prestigjioze dhe më të mëdha të dizajnit në botë.

Good Design Award 2017 me logon.
'iF' Design Award 2018.

E disponueshme në 4 ngjyra: e bardhë, e argjendtë, e zezë dhe dru i zi

Një dizajn kompakt dhe funksional i përshtatshëm për çdo enterier.

-E RE- ngjyrë e zezë mat

3 ngjyra
 
Pamje anësore, lart dhe poshtë e njësisë Daikin Stylish.

Dizajn me stil

  • Përdoruesit mund të zgjedhin mes tre ngjyrave të veçanta (e bardhë, e argjendtë dhe dru i zi)
  • Këndet e harkuara krijojnë një dizajn minimalist dhe që kursen hapësirë
  • Dimensionet e holla e bëjnë atë njësinë me dizajnin më kompakt në treg
  • Paneli i thjeshtë mundëson variacione në teksturë dhe ngjyrë për t’u gërshetuar me lehtësi në çdo dhomë

Dizajn inteligjent dhe efikas

  • Sensorët inteligjentë optimizojnë performancën
  • Efekti “koanda” optimizon shpërndarjen e temperaturës së dhomës
  • Ventilatori i përmirësuar ofron efikasitet të lartë me nivele të ulëta zhurme
  • Teknologjia e përparuar arrin më shumë komoditet dhe efikasitet në energji

Një pamje më nga afër brenda Stylish,

dhe teknologjive që përdoren

Mësoni më shumë