Skip to main content

Perfera

Ftohni, ngrohni dhe purifikoni ajrin në mënyrë të qëndrueshme me një njësi inteligjente të montuar në mur ose në dysheme.

Performancë perfekte

Perfera është një zgjidhje e montuar në mur ose në dysheme me zgjidhje me efikasitet energjetik A+++ për ftohje dhe ngrohje.

Efikasitet i jashtëzakonshëm në energji

Perfera ofron performancë të jashtëzakonshme duke reduktuar ndikimin tuaj në mjedis - dhe faturën tuaj të energjisë.

Purifikim inteligjent i ajrit

Shijoni ajër të pastër në shtëpi falë teknologjive inteligjente të filtrave që shkatërrojnë alergjenët dhe largojnë aromat.

Kontroll inteligjent i klimës

Menaxhoni me lehtësi Perfera me telekomandën infra të kuqe ose nëpërmjet aplikacionit, Alexa ose Google Home.

Përforcimi i shpejtë i ngrohjes

Ngroheni shpejt shtëpinë tuaj në temperaturën tuaj ideale me funksionin e përforcimit të ngrohjes të Perfera.

Rreth Perfera

Njësia me montim në mur Perfera

Njësia me montim në mur Perfera

Qarkullimi inteligjent i ajrit

Sensori i diktimit të lëvizjes për 2 zona e drejton ajrin larg njerëzve dhe e kalon automatikisht sistemin në regjimin e kursimit të energjisë kur zbulon një dhomë bosh.

Komoditet optimal

Qarkullimi 3D i ajrit optimizon qarkullimin e ajrit në shtëpinë tuaj për t’u siguruar që edhe qoshet e hapësirave të mëdha të jenë në temperaturën e duhur.

Funksionim i heshtur

Perfera përdor një ventilator të projektuar posaçërisht që optimizon qarkullimin e ajrit dhe krijon efikasitet më të lartë energjie në nivele të ulëta zhurme.

Njësia me qëndrim në dysheme Perfera

Njësia me qëndrim në dysheme Perfera

Ngrohje komode

Funksioni Heat Plus simulon nxehtësinë rrezatuese për 30 minuta, për një efekt komod. Më pas, sistemi kalon në cilësimet e mëparshme.

Konveksion i optimizuar

Funksioni i ngrohjes së dyshemesë së Perfera shpërndan ajrin e nxehtë nga fundi i njësisë për një efekt komod.

Shpërndarje e njëtrajtshme e ajrit

Qarkullimi i dyfishtë i ajrit të njësisë me qëndrim në dysheme Perfera e drejton ajrin si lart ashtu edhe poshtë, për ngrohje komode dhe të qëndrueshme.

fëmijë që luajnë në kopsht.

Efikasitet në energji deri në A+++

Perfera e nxjerr 80% të fuqisë së saj nga ajri dhe vetëm 20% nga energjia elektrike. Përveç kësaj, njësia e redukton më tej konsumin e saj të energjisë me një sërë teknologjish inteligjente dhe cilësime për efikasitet në energji.

Purifikim inteligjent i ajrit

Shijoni ajër më të mirë dhe më të pastër. Daikin Flash Streamer zbërthen alergjenët si pjalmi dhe alergjenët e kërpudhave dhe largon aromat.

Gjithmonë në kontroll

Kondicionerët Daikin ofrojnë mënyra të ndryshme për të menaxhuar mjedisin tuaj të shtëpisë. Përdorni aplikacionin Daikin Residential Controller në smartfonin tuaj, telekomandën me rreze infra të kuqe ose kontrollet zanore nëpërmjet Alexa ose Google Home.

Përforcuesi i ngrohjes

Përforcuesi i ngrohjes e ngroh me shpejtësi shtëpinë tuaj duke e ndezur kondicionerin e ajrit.
Temperatura e vendosur arrihet 14% më shpejt se një kondicioner i zakonshëm ajri (vetëm çift).

*Gjendja e testimit të Ngrohjes Plus: Klasi 50, temperatura e jashtme 2°C - Temperatura e brendshme 10°C, Cilësimi R/C: 23°C”
Ilustrim i lidhjes mes njësisë së brendshme dhe të jashtme

Sistem Split

 • Lidhet 1 njësi e brendshme me 1 njësi të jashtme
 • Ngroh dhe ftoh 1 dhomë
 • Instalim i lehtë
Ilustrim i lidhjes mes njësisë së jashtme dhe disa njësive të brendshme

Sistem Multi-split

 • Lidh deri në 5 njësi të brendshme me 1 njësi të jashtme
 • Ngroh dhe ftoh deri 5 dhoma të ndryshme
 • Kontrollon dhoma individuale

Zbuloni produktet tona

 • FTXM-R

  Njësi tërheqëse me montim në mur me cilësi të përkryer të ajrit të brendshëm

 • FVXM-A

  Njësi moderne me qëndrim në dysheme për komoditet optimal në ngrohje, falë veçorive unike të ngrohjes

Njësia me montim në mur Perfera

Veçoritë speciale

Njësia me qëndrim në dysheme Perfera

Veçoritë speciale

Shikoni uebinarin tonë të Perfera

Mësoni më shumë