Skip to main content

Pse të zgjidhni Multi-Split?

Ftohni ose ngrohni disa dhoma me një njësi të jashtme

Funksionim i fshehtë

Shijoni një mjedis komod të brendshëm falë funksionimit të fshehtë dhe të qetë të Multi-Split.

Mëso më shumë

Mirëmbajtje e lehtë

Multi-Split kërkon më pak mirëmbajtje dhe është më i lehtë për t’u instaluar krahasuar me disa njësi të jashtme split.

Mëso më shumë

Efikasitet i jashtëzakonshëm në energji

Multi-Split përdor teknologji të avancuar dhe agjent ftohës me ndikim të ulët për të qenë jashtëzakonisht efikas në energji.

Mëso më shumë

Fleksibilitet i pashoq

Falë përputhshmërisë së tij me një gamë të gjerë njësish të brendshme, instalimit të lehtë dhe planifikimit fleksibël, Multi-Split i përshtatet çdo shtëpie apo stili jetese.

Mëso më shumë

Pesë në një

5 indoor units including wall mounted, floor standing and concealed ceiling connected to an outdoor unit. Illustration.

Lidhni deri në pesë njësi të brendshme të çdo game dhe stili me një njësi të jashtme Multi-Split.

E RE Vetëm një sistem për ujin e ngrohtë dhe ajrin e kondicionuar

Lidhni një depozitë të ujit të ngrohtë në shtëpi dhe deri në 3 njësi të brendshme me njësinë tuaj të jashtme multi

Mësoni më shumë

5 njësi të brendshme duke përfshirë njësi me montim në mur, me qëndrim në dysheme dhe të fshehur në tavan të lidhura me një njësi të jashtme. Ilustrim.

Përshtatet me stilin tuaj të jetesës

Multi-Split është një zgjidhje fleksibël, ideale për hapësira të vogla të jashtme si mure, çati ose tarraca. Plus: lidh deri në pesë njësi të çdo gamë apo stili.

Qoftë kur funksionon me një hapësirë të vogël të jashtme ose lidhet me një shumëllojshmëri njësish të brendshme, Multi Split është një zgjidhje ideale që mund të përshtatet për të plotësuar të gjitha nevojat dhe preferencat për kondicionerë.

  • Lidhni deri në pesë njësi të brendshme në dhoma të ndara
  • Ndryshoni dhe shtoni njësi në çdo moment
  • Instalojeni Multi Split në mur, çati ose tarracë
  • Përdorni aplikacionin Onecta për të planifikuar dhe ndryshuar klimën e secilës dhomë

Efikasitet në energji më i miri në kategori

bg-image

Multi-Split përdor teknologji të avancuara si agjent ftohës R-32 me ndikim të ulët dhe një kompresor me luhatje për të reduktuar ndikimin e tij në mjedis me 68%.

Ikona A++

Deri në A++ për ngrohje

Ikona A+++

Deri në A+++ për ftohje

Funksionim i fshehtë dhe i heshtur

bg-image

Me madhësinë e tij kompakte dhe zhurmën e ulët të funksionimit, Multi-Split është ideal për shtëpitë me hapësirë ​​të kufizuar të jashtme.

bg-image

Kontroll inteligjent i klimës

Multi-Split ofron mënyra të ndryshme për të menaxhuar mjedisin tuaj të shtëpisë. Kontrolloni njësinë duke përdorur telekomandën infra të kuqe, aplikacionin Onecta në smartfonin tuaj ose kontrollet zanore nëpërmjet Alexa ose Google Home.

Mësoni më shumë