Skip to main content

Multi+

Vetëm një sistem për ujin e ngrohtë + ajrin e kondicionuar

Pse të zgjidhni Multi+?

Ajri i kondicionuar dhe uji i ngrohtë në shtëpi në një

Komoditet i lartë

Ajri i kondicionuar + ngrohja + uji i ngrohtë të furnizuara me një sistem ju ofron të gjithë komoditetin që ju nevojitet.

Efikasitet i jashtëzakonshëm në energji

Zëvendësimi i sistemeve joefikase ose të vjetruara të ngrohjes së ujit në shtëpitë e vogla dhe të mesme me një zgjidhje Multi+ kursen energji dhe ofron një nivel të lartë komoditeti.

Fleksibilitet i pashoq

Falë përputhshmërisë së tij me një depozitë 90 dhe 120 litra dhe me një gamë të gjerë njësish të brendshme, instalimit të lehtë dhe planifikimit fleksibël, Multi+ i përshtatet çdo shtëpie apo stili jetese.

TË GJITHA NË NJË

Lidhni një depozitë të ujit të ngrohtë në shtëpi dhe deri në 3 njësi të brendshme me njësinë e jashtme Multi+.
Multi + “të gjitha në një”

PËRSHTATET ME STILIN TUAJ TË JETESËS

Multi+ është një zgjidhje fleksibël, ideale për hapësira të vogla të jashtme si mure, çati ose tarraca. Plus: lidhet me deri në tre njësi dhe një depozitë të ujit të ngrohtë në shtëpi.

Si funksionon?

Programi i ngrohjes së përditshme të ujit

Ngrohje plus për ditë të ftohta

Kjo është një situatë tjetër ku ju dilni fitues në të dyja anët. Si uji ashtu edhe dhomat tuaja ngrohen në mënyrë efikase - me një sistem pompe nxehtësie me efikasitet të lartë nga Daikin.

Komoditet optimal

Secili sistem ngrohjeje është projektuar të punojë aq mirë, sa harroni se ndodhet aty. Kontrollet inteligjente dhe zhurma e qetë si pëshpërimë i bëjnë zgjidhjet e Daikin shokun më të mirë të shtëpisë që do të keni ndonjëherë...

Programi i ftohjes plus për ajrin e kondicionuar
Programi i komoditetit plus për më shumë ujë të ngrohtë

Komoditet plus për më shumë ujë të ngrohtë

Ndoshta do të vijë dita kur do t’ju nevojitet më shumë ujë i ngrohtë se zakonisht. Thjesht aktivizoni butonin POWERFUL në depozitën e ujit të ngrohtë në shtëpi. Uji do të ngrohet në mënyrë elektrike dhe mund të shijoni ajrin e kondicionuar plotësisht në të njëjtën kohë.

Ngrohje plus për ditë të ftohta

Kjo është një situatë tjetër ku ju dilni fitues në të dyja anët. Si uji ashtu edhe dhomat tuaja ngrohen në mënyrë efikase - me një sistem pompe nxehtësie me efikasitet të lartë nga Daikin.

Programi i ngrohjes plus për ditë të ftohta

EFIKASITET I LARTË I ENERGJISË

Multi+ përdor teknologji të avancuara si agjent ftohës R-32 me ndikim të ulët dhe një kompresor me luhatje për të reduktuar ndikimin e tij në mjedis me 68%.

> Deri në A+++ në ftohje

> Deri në A++ në ngrohje

> B në ujin e ngrohtë në shtëpi

KONTROLL INTELIGJENT I KLIMËS

Multi+ ofron mënyra të ndryshme për të menaxhuar mjedisin tuaj të shtëpisë. Kontrolloni njësinë duke përdorur telekomandën infra të kuqe, aplikacionin Onecta në smartfonin tuaj ose kontrollin zanor nëpërmjet Alexa ose Google Home.

aplikacioni Onecta në smartfonin tuaj
KONTROLLUESI I UJIT TË NGROHTË NË SHTËPI

SI TË PËRDORNI KONTROLLUESIN E UJIT TË NGROHTË NË SHTËPI

Përdorni ekranin intuitiv me tekst të plotë në depozitën e ujit të ngrohtë në shtëpi për monitorimin dhe rregullimin e të gjitha cilësimeve, si programimin ose temperaturën e ujit, nëse është e nevojshme.

Video tutorialë

Produkte të ngjashme