Skip to main content

Çiller i vogël me inverter me R-32

Garanton më të mirën në efikasitetin në kategori, emetimet më të ulëta CO2 dhe dorëzim të shpejtë në pikën e klientit

Pse të zgjidhni

Çiller i ri i vogël me inverter?

 • Ndikim i ulët në mjedis
  Çiller i vogël me inverter me R-32 ofron nivelet më të ulëta direkte dhe indirekte të emetimeve të CO2. Kjo e bën atë një seri miqësore për mjedisin, gjithashtu falë përdorimit të R-32, që njihet se është agjent ftohës me GWP të ulët dhe ekologjik
 • Efikasiteti më i mirë në kategori
  Kjo seri e re dallohet për faktin se është në gjendje të ofrojë nivelet më të mira të efikasitetit në treg, si në regjimin e ftohjes dhe të ngrohjes, duke lejuar kursime të konsiderueshme në faturat e energjisë.
 • Lider në teknologjinë e R-32
  Daikin ka numrin më të lartë të instalimeve R-32 nëpër botë. Kjo nuk do të thotë vetëm më shumë përvojë nga të tjerët, por do të thotë gjithashtu se është marka më e informuar dhe më e besueshme që prodhon teknologjinë R-32
 • Mundësitë e pafundme për aplikime
  Seria e Çillerit të vogël me inverter me R-32 është projektuar për të plotësuar nevojat e gamës më të gjerë të mundshme të aplikimeve, nga aplikimet për ftohjen e proceseve, deri tek aplikimet rezidenciale, komerciale dhe për qendrat e të dhënave. E gjitha kjo për t’u dhënë klientëve një zgjidhje jashtëzakonisht fleksibël për nevojat e tyre
 • Zgjidhje të optimizuara sistemi
  Menaxhimi i shumë njësive në paralel si edhe logjika e avancuar e kontrollit për optimizimin e prodhimit të ngrohjes dhe ftohjes dhe plotësimin e nevojave për ujë të ngrohtë në shtëpi, i japin kësaj serie të re një set të plotë me veçori të çmuara.
 • Lidhshmëria e përparuar
  Kompleksiteti është reduktuar duke lëvizur nga mjetet e harduerëve dhe të softuerëve. Falë një aplikacioni konfigurimi të sapoprojektuar, është e mundur që të lejohen njësitë e kësaj serie të komunikojnë me çdo BMS të jashtëm.

 • Dizajni kompakt
  Çilleri i ri i vogël me inverter me R-32 vjen në tre struktura të ndryshme, të cilat ofrojnë një gjurmë shumë kompakte pavarësisht kapacitetit në ftohje/ngrohje që ofrojnë. Kjo e bën serinë një zgjidhje fantastike për projektet që kanë probleme me hapësirën.
 • Rrjeti gjerë i mbështetjes
  Klientët e Daikin, përveçse përfitojnë nga standardet e cilësisë të shoqëruara me markën, mund të përfitojnë nga rrjeti i gjerë i instaluesve të Daikin dhe ekipet e mbështetjes pas shitjes në mbarë botën.

Tre struktura të ndryshme

›› 16 - 25 kW

›› 1152 mm x 802 mm

Çiller i vogël me inverter me R-32 16 deri 25 kiloWatt

›› 32 - 50 kW

›› 1752 mm x 802 mm

Çiller i vogël me inverter me R-32 32 deri 50 kiloWatt

›› 64 - 90 kW

›› 3506 mm x 802 mm

Çiller i vogël me inverter me R-32 64 deri 90 kiloWatt
bg-image

Versionet me pompë nxehtësie vetëm për ftohje ose ngrohje:

 • Gamë e gjerë kapaciteti: 16 – 90 kW
 • Gamë e gjerë ngrohjeje: 16 – 90 kW
 • EER: deri në 3.16
 • SEER: deri në 5.41
 • COP: deri në 3.41
 • SCOP: deri në 4.19
 • Kompresor me spirale i ndërtuar nga vetë Daikin me teknologjinë e inverterit

Veçoritë kyçe:

• Teknologjia me inverter të plotë

• Gamë e gjerë funksionimi: nga -20 °C deri në 46 °C në regjimin e ftohjes dhe nga 20 °C në 35 °C në regjimin e ngrohjes

• Kompleti me temperaturë të lartë i disponueshëm për të zgjeruar kufijtë e funksionimit deri në 52 °C

• Ujë i ngrohtë sanitar deri në 60 °C

• Nivelet më të mira të efikasitetit në treg

• Emetimet më të ulëta direkte dhe indirekte të CO2 në treg

• Funksionime pa zhurmë

• Funksion Master/E varur si standard

• I disponueshëm me kompletin me pompë me inverter me ngritje të ulët dhe të lartë

• Komplet opsional i lidhshmërisë së përparuar duke përfshirë: lidhshmërinë me çdo BMS, Daikin on Site dhe aplikacion Daikin për vënie të shpejtë në punë

Struktura:

• 1 ose 2 qarqe për agjentin ftohës

• Shkëmbyes i optimizuar i nxehtësisë me pllakë të kallajisur

• Serpentinë e optimizuar kondensimi bakër-alumin

bg-image

E përshtatshme për aplikime për komoditet dhe procese

 • Kushtet e punës

Ngrohje e garantuar gjatë gjithë vitit dhe prodhim i ujit të ngrohtë deri në 60°C dhe ftohje nga -20°C deri në 52°C për t’iu përgjigjur nevojave të instalimit të çdo shteti.

Teknologjia me inverter të plotë

Teknologjia më e përparuar me nivelet më të larta të efikasitetit dhe cilësisë. Besueshmëri e parivalizuar dhe e vërtetuar falë testimit të çillerëve dhe komponentëve në vende të ndryshme edhe në kushte ekstreme pune. Kompresor me spirale të Daikin mund të përfitojnë nga teknologjia e inverterit që rrit performancën e kësaj serie, si me ngarkesë të plotë edhe të pjesshme, që është shumë e rëndësishme, sepse çillerët dhe pompat e nxehtësisë zakonisht funksionojnë në kushte me ngarkesë të pjesshme shumicën e kohës së përdorimit. Nivele të larta efikasiteti në energji jepen po ashtu nga ventilatorët me inverter që, së bashku me kompresorët me spirale me inverter, e bëjnë këtë Çiller të vogël me inverter me R-32 një seri me inverter të plotë. Gama e funksionimit të njësisë mund të zgjerohet deri në kufirin standard të punës së njësisë falë KOMPLETIT PËR TEMPERATURË TË LARTË AMBIENTI dhe një dizajni specifik elektrik për temperatura të larta ambienti (deri në 52°C)

bg-image

Menaxhim dhe lidhshmëri e impiantit

Master/E varur ose Modbus RTU janë standarde për të garantuar një lidhshmëri të përkryer të impiantit

Monitorim në distancë dhe optimizim i sistemit me platformën e Daikin në re kompjuterike Daikin on Site.

›› Mirëmbajtje parandaluese për të parandaluar avaritë

›› Vizualizoni konsumin e energjisë për të reduktuar kostot e energjisë

›› Monitoroni dhe kontrolloni ndërtesën tuaj kudo që të ndodheni përmes Daikin on Site

›› Mbështetje diagnostikuese në distancë për të rritur jetëgjatësinë e sistemit

›› Menaxhoni disa pika

Gama e Çillerit të vogël me inverter me R-32