Lider në zgjidhjet e ajrit të kondicionuar

Lider në zgjidhjet e ajrit të kondicionuar

Falë gamës sonë të gjerë të njësive të kondicionerëve të ajrit me efikasitet në energji, do të gjeni gjithmonë një zgjidhje për ftohje dhe ngrohje që u përshtatet nevojave tuaja.

teknologjitë efikase në energji për ajrin e kondicionuar për të ardhmen

Teknologjitë efikase në energji për të ardhmen

Zgjidhjet tona të ftohjes klasifikohen me etiketat e efikasitetit më të lartë të energjisë në treg. Falë fokusit tonë te teknologjitë inovative dhe të energjisë së rinovueshme, ju përfitoni nga një zgjidhje totale që maksimizon kthimin tuaj të investimit. Dedikimi ynë ndaj zgjidhjeve ekologjike të klimës garanton që njësitë e Daikin janë jo vetëm në pajtim me standardet e legjislacionit, por janë me vite përpara tyre.

ajër i kondicionuar dizajn i mirë emura

Dizajni i mirë nuk bie shumë në sy

Falë gamës sonë të gjerë të njësive të brendshme dhe opsioneve të dizajnit, ju do të gjeni gjithmonë një zgjidhje për klimën që i përshtatet enterierit tuaj.

komoditet optimal me ajrin e kondicionuar

Komoditeti juaj është prioriteti ynë

Kondicionerët tanë bëjnë më shumë sesa vetëm ftohin ajrin. Ato balancojnë me kujdes temperaturën, ngrohjen, nivelet e lagështisë dhe pastërtinë e ajrit për t'ju dhënë klimën më komode të brendshme.

kontrollet e ajrit të kondicionuar

Menaxhoni me lehtësi përdorimin e energjisë

Kontrolli i klimës duhet të jetë i thjeshtë, inteligjent dhe efikas në energji. Qoftë kur kërkoni një zgjidhje për shtëpinë tuaj ose për biznesin tuaj, ne ofrojmë një shumëllojshmëri sistemesh që do t'ju ndihmojnë të keni kontroll mbi klimën tuaj.

Sistemi split për ajër të kondicionuar për një dhomë

Për një dhomë

Një sistem split lidh një njësi të brendshme me një njësi të jashtme, për nstalim të lehtë dhe ftohje e ngrohje të thjeshtë.

kondicioner multi-split për shtëpinë tuaj

Për të gjithë shtëpinë tuaj

Me pompat e nxehtësisë ajër-ajër të Daikin, ju mund të lidhni deri në pesë njësi të brendshme me një njësi të jashtme për të ftohur ose ngrohur me efikasitet deri në pesë dhoma të ndryshme. Temperatura për secilën dhomë mund të kontrollohet në mënyrë të pavarur.

ajër i kondicionuar për ndërtesa tregtare

Për ndërtesa komerciale dhe industriale

Sistemi Daikin Direct Expansion (DX) me bazë uji lidh një numër të pakufizuar njësish të brendshme me një sistem të jashtëm për të ofruar ftohje, ngrohje dhe ujë të ngrohtë. Temperatura në dhomat individuale dhe zonat mund të kontrollohet në mënyrë të pavarur.

Opsione të ndryshme dizajni për enterierin tuaj

FTXA-AW_1_01.4_installation-pictures.jpg

Njësi me montim në mur

Njësitë me montim në mur Daikin vijnë në një gamë stilesh të ndryshme dhe konfigurimesh, të gjitha të njohura në nivel ndërkombëtar për vlerën e tyre të madhe dhe dizajnin e shkëlqyer.

ajër i kondicionuar model me qëndrim në dysheme

Njësi që qëndron mbi dysheme

Njësitë me qëndrim në dysheme ofrojnë komoditet të shkëlqyer dhe stil falë dizajnit të tyre të bukur dhe madhësisë kompakte.

conceiled-ceiling.png

Njësitë e fshehura në tavan

Njësitë e fshehura në tavan Daikin janë ideale për çdo hapësirë dhe ndërthuren në mënyrë të përkryer me çdo enterier. Ato instalohen brenda tavaneve të lëshuara në mënyrë të tillë që vetëm grilat e ajrosjes janë të dukshme.

kasetë për ajër të kondicionuar

Kasetat për tavane

Kasetat për tavane Daikin janë projektuar për të sjellë qarkullim optimal ajri në të gjitha llojet e hapësirave, ndërkohë që lirojnë hapësirë në mure dhe në dysheme. Daikin ofron gamën më të madhe në treg për të garantuar një përshtatje të përkryer me ndërtesën tuaj dhe strukturën e enterierit.

ceiling-suspended.png

Kaseta me varje në tavan

Kasetat tona me varje në tavan janë zgjidhja ideale për hapësirat të cilave u mungojnë tavanet e varura ose kanë hapësirë të kufizuar në dysheme. Falë kontrollit të tyre individual të fletëve, dhe këndeve të ndryshme, ato përshtaten me lehtësi me çdo enterier.

Ajër i kondicionuar për të gjitha ndërtesat

Qoftë kur jeni pronar shtëpie, pronar dyqani, apo menaxher hoteli, kondicionerët Daikin do t’ju ofrojnë juve dhe klientëve tuaj komoditet dhe freski. Fillojeni projektin tuaj me ne duke zgjedhur llojin e ndërtesës.