Skip to main content

Shërbimet e monitorimit në distancë

Teknologjia më e fundit bashkë me shërbim të përkryer për të përmirësuar efikasitetin dhe besueshmërinë e instalimit tuaj HVAC-R.

bg-image

Ju ofrojmë një numër mënyrash për të menaxhuar produktet dhe instalimet tuaja në distancë. Nga monitorimi i performancës deri te logjika parashikuese dhe analiza dhe më shumë, Intelligent Network është një mënyrë me kosto efikase për të rritur sigurinë, kohën në punë dhe besueshmërinë e instalimit tuaj.

Planet e shërbimit të monitorimit në distancë

Ne ofrojmë tre plane shërbimi monitorimi për të mbështetur sistemin tuaj:

 • Alarmet dhe aplikacionet e uebit

  • Alarm 24/7 gjatë gjithë vitit dhe monitorim i ngjarjeve
  • Sistem alarmi i automatizuar
  • Marrje e përditësimeve të shërbimit përmes emailit
  • Akses në aplikacionin e uebit në distancë të Daikin
 • Monitorim aktiv

  • Analizim dhe kontroll i konsumit të energjisë
  • Planifikim i funksionimit të një njësie
  • Analizë diagnostikuese dhe e alarmeve nga specialistë teknikë
  • Zgjidhje me alarm jashtë vendit të instalimit
  • Mobilizim inteligjent i personelit të autorizuar
 • Mirëmbajtje në rrjet

  • Ekspertët e Daikin ofrojnë analizë dhe diagnostikim në distancë për alarmet
  • Shërbim i shpejtë dhe i besueshëm në distancë
  • Të gjitha nismat kombinohen me planin e duhur të shërbimit të Daikin

Përfitimet e monitorimit në distancë

Zbuloni avantazhet e përdorimit të shërbimeve tona të monitorimit në distancë.

 • Mbani në monitorim instalimin tuaj

  • Merrni në kohë reale informacione dhe njohuri rreth tendencave
  • Akses personal në ndërfaqen e bazuar në ueb
  • Nuk nevojitet softuer lokal
 • Akses te operatorët dhe specialistët e Daikin

  • Shërbimi më i mirë në kategorinë e vet
  • Merrni zgjidhje në distancë për të rregulluar problemet
  • Ndërhyrje kur është e nevojshme
 • Përmirësim i performancës së sistemit tuaj

  • Rritje e efikasitetit të energjisë
  • Mirëmbajtje parandaluese për të shmangur avaritë e mundshme
  • Pajtueshmëri e plotë me rregulloret e fundit

Kontrollet e Daikin Cloud

 • Daikin Cloud Service

  Monitorim në distancë, kontroll dhe shërbim për sisteme komerciale DX

 • Daikin on Site

  Monitorim në distancë, kontroll dhe shërbim për çillerët dhe njësitë e trajtimit të ajrit