Skip to main content

Bojlerë me kondensim me gaz

Bojlerët me kondensim me gaz të Daikin përdorin teknologji inovative për t'ju dhënë juve ngrohje e ujë të ngrohtë të sigurt dhe me efikasitet energjie.

bg-image

Efikasitet i lartë i energjisë

Të klasifikuar me një etiketë efikasiteti energjie A, bojlerët e Daikin me kondensim me montim në mur janë të pajisur me një kontrollues inteligjent që përshtat automatikisht prodhimin e nxehtësisë së bojlerit për të optimizuar më tej efikasitetin e tij. Rriteni efikasitetin tuaj të energjisë për ujin e ngrohtë duke shtuar panelet diellore.

bg-image

Instalim i lehtë dhe i përballueshëm

Me pak pjesë për t'u montuar dhe me montim të lehtë, bojlerët tanë me kondensim me gaz janë idealë për rikonstruksione dhe zëvendësimin e bojlerëve të vjetër me gaz. Secili bojler kompakt integrohet në mënyrë të përkryer me tubat dhe radiatorët tuaj ekzistues.

Bojlerët tanë më të pëlqyer me kondensim me gaz

Daikin Altherma 3 C Gas W

Daikin Altherma 3 C Gas W
 • Vetëm për ngrohje ose për ngrohje dhe ujë të ngrohtë
 • Etiketa e efikasitetit të energjisë A për ngrohje dhe ujë të ngrohtë
 • Lidh ngrohjen nën dysheme dhe radiatorët
 • Madhësi kompakte

Daikin Altherma C Gas W

Daikin Altherma C Gas W
 • Siguron ngrohje dhe ujë të ngrohtë
 • Lidh ngrohjen nën dysheme dhe radiatorët
 • Kosto të ulëta përdorimi si për ngrohje ashtu edhe për ujë të ngrohtë

Daikin Altherma C Gas ECH₂O

Daikin Altherma C Gas ECH₂O
 • Siguron ngrohje dhe ujë të ngrohtë
 • Kombinon një bojler me kondensim dhe teknologjinë ECH₂O
 • A++ për ujë të ngrohtë dhe A për ngrohje
 • Madhësi kompakte dhe me kursim hapësire
 • E përputhshme me panelet diellore