Skip to main content

Daikin Altherma C Gas ECH₂O

Njësia me montim në mur kombinon teknologjinë efikase të kondensimit me gaz me një depozitë termike dhe depozitë ruajtjeje për të siguruar ngrohje dhe ujë të ngrohtë për shtëpinë tuaj.

bg-image

Instalim i lehtë dhe i përballueshëm

Daikin Altherma C Gas ECH₂O kombinon ngrohjen dhe ruajtjen e ujit të ngrohtë në një njësi kompakte. E pajisur me Intelligent Storage Management (ISM) dhe Smart Start Function, kjo njësi e optimizon vazhdimisht funksionimin e vet për të arritur më shumë efikasitet në energji dhe performancë të lartë në ngrohje dhe ujë të ngrohtë në shtëpi. Ky sistem është ideal për zëvendësimin e bojlerëve të vjetër me gaz, por mund të mbulojë gjithashtu nevojat e shtëpive dhe ndërtesave të izoluara mirë dhe që konsumojnë pak energji.

Ujë i ngrohtë efikas në energji

Depozita termike

 • Për prodhimin e ujit të ngrohtë
 • E pajtueshme me çdo lloj sistemi ngrohjeje
 • Furnizim me ujë të sigurt dhe të pastër të nxehtë me depozitë kundër legjionelës
 • Lidhni panelet diellore për të ngrohur ujin tuaj dhe ruajeni atë për përdorim të mëvonshëm
 • Projektuar si i gatshëm për rrjet inteligjent për të prodhuar dhe ruajtur ujë të ngrohtë në periudhat me tarifë të ulët energjie

ECH2O

Uji i ngrohtë në shtëpi është një aspekt i rëndësishëm për arritjen e komoditetit maksimal në shtëpi. Me gamën ECH20 të depozitave termike të Daikin, ju mund të keni në çdo moment ujë të ngrohtë gjysmë të gatshëm në shtëpi. E lehtë për t’u instaluar dhe me efikasitet në energji, gama ECH20 ruan standardet e larta të higjienizimit dhe sigurisë së ujit. Depozita termike e ECH2O përshtatet në mënyrë perfekte me çdo teknologji, duke përfshirë edhe pompat e nxehtësisë ajër-ujë, pompat hibride të nxehtësisë ose bojlerët.

Kursimet e ujit të ngrohtë me energji diellore

Reduktoni kostot e energjisë duke përfituar nga energjia e rinovueshme e diellit. Panelet tona diellore janë të lehtë për t'u instaluar dhe prodhojnë deri në 70% të energjisë që ka nevojë bojleri juaj i ujit të ngrohtë. Të disponueshme njësoj për të gjitha llojet e ndërtesave, sistemet tona solare për ujë të ngrohtë u përshtaten shtëpive të vogla dhe atyre të mëdha. Zgjidhni mes një sistemi për ujë të ngrohtë pa presion dhe të hermetizuar.

Sistem për ujë të ngrohtë termik pa presion

 • Ideale për shtëpitë e reja
 • Performancë më e lartë energjie se sistemet e hermetizuara
 • Kërkon lidhje direkte vertikale nga depozita me panelet diellore
 • Nëse nuk ka diell, sistemi shkarkohet automatikisht për të parandaluar ngrirjen e tubave

Sistem solar i hermetizuar

 • Ideale për rinovimet dhe shtëpitë ekzistuese
 • Mundësi për të përdorur tuba të harkuar për të lidhur depozitën me panelet diellore
 • Të mbushura me ujë dhe me antifriz për të parandaluar ngrirjen e tubave
 • Sistemi është i hermetizuar dhe i mbyllur për sigurinë tuaj

Gjithmonë në kontroll

Gjithmonë në kontroll

Thjesht lidhni Daikin Altherma C Gas ECH₂O me Wi-Fi dhe shkarkoni aplikacionin Daikin Online Controller për të kontrolluar termostatin, vendosni programet e temperaturës dhe analizoni konsumin tuaj të energjisë.

Shkarkoni aplikacionin nga Google Play ose Apple App Store.

Sistemet e ngrohjes të Daikin

Daikin ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh për ngrohje të pajisur me teknologjitë më efikase.