Skip to main content

Njësitë për trajtimin e ajrit

Nga sistemet e mesme për rikuperimin e nxehtësisë, deri te njësitë e përpunimit të ajrit në shkallë të lartë, ne sigurojmë kushte optimale klime duke siguruar një mjedis të freskët, të shëndetshëm dhe komod për ndërtesat e të gjitha madhësive dhe përdorimet e ndryshme.

Ajrosja është e rëndësishme për ndërtesën tuaj

Me lindjen e projekteve të ndërtesave për efikasitet energjie, po rritet nevoja për sisteme ajrosjeje. Ndërtesat me efikasitet në energji kërkojnë më shumë izolim për të reduktuar humbjet e nxehtësisë dhe ftohjes. Kjo do të thotë se ajri brenda ndërtesës suaj qëndron brenda më gjatë dhe kthehet në ajër të ndenjur. Ajri i ndenjur sjell gjithashtu për ndërtesën tuaj një rrezik më të madh për alergji, aroma të këqija, kondensim, myk, etj.

Efikasitet energjie
Efikasitet energjie

Njësia tona të Daikin për trajtimin e ajrit janë projektuar me teknologjitë dhe pjesët më të mira për të rritur efikasitetin e tyre të energjisë dhe për të reduktuar koston tuaj të zotërimit dhe gjurmës së karbonit.

 • Teknologjia e rikuperimit të nxehtësisë rikuperon deri në 90% të nxehtësisë
 • Motori me efikasitet premium redukton konsumin e energjisë
 • Ventilatori me efikasitet të lartë rrit efikasitetin krahasuar me ventilatorët standardë
 • Logjika efikase e kontrollit ju lejon të menaxhoni ndërtesën tuaj dhe konsumin e energjisë
Shtypshkronjë
Shtypshkronjë

Zgjidhni një njësi të trajtimit të ajrit nga gama jonë e kategorive standarde ose personalizoni një zgjidhje premium për t'iu përshtatur ndërtesës dhe nevojave tuaja. Pa kosto shtesë, ju mund të personalizoni madhësinë e njësisë me shkallëzime prej një centimetri në mënyrë që ajo të përshtatet në mënyrë perfekte në hapësirën që keni në dispozicion në ndërtesë.

Komoditeti i Daikin
Komoditeti i Daikin

Sistemet e ajrosjes sjellin brenda ajrin e freskët nga jashtë, heqin ajrin e ndenjur dhe ekuilibrojnë nivelet e lagështisë. Këto veprime janë të rëndësishme për të mbajtur një mjedis komod dhe të shëndetshëm brenda ndërtesës suaj.

Paketa e ajrit të pastër Daikin

Paketa e ajrit të freskët Daikin

Sistemet e ajrosjes së Daikin mund të integrohen në një zgjidhje total për të gjithë ndërtesën. Me uniken DX Connection, ju mund të lidhni njësinë tuaj të trajtimit të ajrit me çdo Daikin VRV apo njësi kondensimi me inverter ERQ. Valvula e integruar e zgjerimit dhe kutia e kontrollit e bëjnë këtë vërtet një zgjidhje Plug-and-Play. Pa konfigurime të nevojshme shtesë dhe pa punë shtesë dizajni të nevojshme nga instaluesi, ju mund të zgjidhni cilësimin tuaj ideal siç do të bënit me çdo pajisje tjetër ajrosjeje.

Mjeti i përzgjedhjes së shpejtë të njësisë së trajtimit të ajrit

Përfitoni nga softueri ynë i përzgjedhjes së njësisë së trajtimit të ajrit për të vizualizuar zgjidhjen tuaj të personalizuar të njësisë së trajtimit të ajrit që u përshtatet nevojave dhe vendndodhjes suaj.

 • Ju kursen kohë duke reduktuar në mënyrë drastike kohën e përzgjedhjes me një ndërfaqe të re softueri
 • Parametrat e ngarkuar paraprakisht të disponueshëm brenda asistentit të konfigurimit e bëjnë atë një zgjidhje shumë konkurruese
 • Bërthama inteligjente e softuerit bën përzgjedhje shumë cilësore

Njësitë tona më të pëlqyera për ajrosjen dhe për trajtimin e ajrit

 • D-AHU Modular L

  • Zgjidhje e re e centralizuar për trajtimin e ajrit të freskët
  • Njësi plotësisht e pajisur me konceptin “Plug and Play”
  • Mbulim i gjerë me qarkullim ajri
  • Zgjedhja më e mirë kur nevojitet një njësi kompakte
  • Efikasitet i lartë rikuperimi i nxehtësisë termike
 • D-AHU Professional

  • Madhësi profesionale, të konfiguruara paraprakisht
  • Personalizuar sipas kërkesave të strukturës suaj, deri në centrimetrat e fundit
 • D-AHU Modular R

  • Madhësi të konfiguruara paraprakisht
  • Koncepti "Plug and play"
  • Rrota e rikuperimit të nxehtësisë
  • Dizajn kompakt
 • D-AHU Modular P

  • Madhësi të konfiguruara paraprakisht
  • Koncepti "Plug and play"
  • Teknologjia e ventilatorit EC
  • Shkëmbyes nxehtësie me pllakë alumini kundër rrymës me efikasitet të lartë
  • Dizajn kompakt
 • D-AHU Modular T

  D-AHU Modular T

  • Zgjidhje ideale për ventilim të decentralizuar, me shkëmbyes nxehtësie të pllakës me efikasitet të lartë dhe konsum të ulët të energjisë.
  • Në përputhje me ErP 2018
  • Shkëmbyes nxehtësie premium me pllakë kundër rrymës, që rikuperon deri në 93% të energjisë termike
  • Njësi kompakte, vetëm 550 mm e gjerë (rreth 800m³/orë) deri në 890 mm (rreth 3900 m3/orë). Të gjitha madhësitë kalojnë përmes dyerve standarde
  • Konsum i reduktuar i energjisë falë ventilatorëve centrifugalë me inverter EC

   

Mësoni më shumë