Skip to main content

Intelligent Touch Manager

Kontrolloni me efikasitet të gjithë ndërtesën tuaj nga një ndërfaqe e centralizuar me sistemin e menaxhimit të ndërtesave të Daikin (BMS).

E lehtë për t'u përdorur

Ndërfaqja me përdorim të lehtë ju lejon të kontrolloni klimën tuaj nga çdo vend dhe në çdo kohë dhe të arrini komoditet optimal

Menaxhim inteligjent i energjisë

Monitoroni përdorimin tuaj të energjisë dhe zbuloni harxhimet e energjisë

Integrim për sistemet e palëve të treta

Integroni zgjidhjen tuaj të kontrollit të klimës me ndriçimin, alarmet, sensorët, ashensorët dhe më shumë

Kontroll fleksibël, për shumë njësi

Lidhni dhe kontrolloni deri në 512 njësi Daikin në një sistem të vetëm dhe kombinoni një numër të pakufizuar sistemesh me ndërfaqen tonë të uebit

Menaxhoni të gjithë ndërtesën me një ndërfaqe të vetme

intelligent Touch Manager i konsolidon të gjitha njësitë e kontrollit të klimës në një sistem të vetëm. Kontrolloni ngrohjen ftohjen, ujin e ngrohtë, ajrosjen, purifikimin, ftohjen frigoriferike dhe perdet e ajrit nga e njëjta ndërfaqe. Softueri fleksibël lejon integrimet e lehta të palëve të treta, që do të thotë se ju mund të kontrolloni gjithashtu dritat, alarmet, sensorët, ashensorët dhe më shumë nga i njëjti sistem. Me ndërfaqen tonë të uebit, ju mund ta kontrolloni ndërtesën tuaj nga çdo vendndodhje përmes ekranit me prekje, intranetit ose internetit.

Infografikë Intelligent Touch Manager

Menaxhim inteligjent i energjisë

Krijoni plane për shpenzimet tuaja të energjisë dhe monitoroni nga afër përdorimin e energjisë. intelligent Touch Manager ju sinjalizon se cilat zona ose njësi përdorin më shumë energji, në mënyrë që të merrni masat e duhura për të reduktuar përdorimin. Menaxhoni më tej shpenzimet e energjisë duke aktivizuar veçorinë e bllokimit, që fik njësitë kur hapen dritaret.

Infografikë Menaxhim inteligjent i energjisë
  1. Sipërfaqja
  2. Numri i orëve të devijimit nga rregulli
  3. Numri i ditëve të devijimit nga rregulli
  4. Emri i dhomës
  5. Numri i orëve dhe ditëve të devijimit nga rregulli
  6. Konsumi shtesë i energjisë
  7. Sa më në të djathtë të jetë një dhomë, aq më i lartë është konsumi shtesë i energjisë.

Menaxhim inteligjent i energjisë

Krijoni plane për shpenzimet tuaja të energjisë dhe monitoroni nga afër përdorimin e energjisë. Daikin Cloud Service krijon kufij të konsumit të VRV, krahason disa vendndodhje me njëra-tjetrën dhe thekson cilat zona ose njësi përdorin më shumë energji. Duke u informuar rreth konsumit tuaj të energjisë, ju mund të merrni masat e nevojshme për të reduktuar përdorimin e energjisë.

bg-image

BMS me çmim konkurrues

Shumica e sistemeve të menaxhimit të ndërtesave (BMS) kanë çmim të lartë. intelligent Touch Manager është një mini BMS i krijuar për ndërtesat komerciale të mesme deri të mëdha, të tilla si hotelet dhe zyrat. Ai ju siguron të gjitha përfitimet e një BMS normale, por me një çmim shumë më të përballueshëm.

Mësoni më shumë