Skip to main content

Pompat e nxehtësisë së ujit të ngrohtë në shtëpi

Përdorni energjinë e rinovueshme për ta pajisur shtëpinë tuaj me efikasitet me ujë të ngrohtë.

Pompa e nxehtësisë së ujit të ngrohtë në shtëpi

Pompa e nxehtësisë së ujit të ngrohtë në shtëpi përdor ajrin e jashtëm për të ngrohur furnizimin tuaj me ujë të ngrohtë. Ndryshe nga pompat standarde ajër-ujë, kjo pompë nxehtësie e veçantë siguron ujë të ngrohtë në shtëpi vetëm për dushe dhe lavamanë. Ky sistem është zgjidhja ideale për shtëpitë me ose pa ngrohje të ambientit (radiatorë/konvektorë të pompave të nxehtësisë).

Instalimi split
Instalimi split

Instalim i lehtë

Kompakte dhe e projektuar me kontrolle të aksesueshme, pompa jonë e nxehtësisë për ujë të ngrohtë është e lehtë për t'u instaluar dhe mirëmbajtur.

Efikasitet energjie

Pompa jonë e nxehtësisë për ujin e ngrohtë e nxjerr energjinë e rinovueshme nga ajri i jashtëm. Vazhdoni të rrisni kursimet tuaja të energjisë duke e lidhur njësinë tuaj me panelet diellore dhe duke arritur një efikasiteti energjie prej A+++.

Ujë i ngrohtë i freskët

Me dizajnin unik të depozitës termike ECH₂O, nuk ka asnjë rrezik bakteresh apo nevojë për të dezinfektuar depozitën.

Instalimi monobllok
Instalimi monobllok

Instalim i lehtë

Kompakte dhe e projektuar me kontrolle të aksesueshme, pompa jonë e nxehtësisë për ujë të ngrohtë është e lehtë për t'u instaluar dhe mirëmbajtur. Nevojitet vetëm një njësi e brendshme për të siguruar ujë të ngrohtë.

Efikasitet në energji

Pompa e nxehtësisë monobllok e ujit të ngrohtë në shtëpi përdor një kombinim të ajrit të jashtëm dhe elektricitetit për të arritur nivelet më të larta të efikasitetit në energji.

Rritni efikasitetin e energjisë dhe kursimet

Pompa jonë e nxehtësisë ECH2O për ujë të ngrohtë në shtëpi është kombinimi ideal i teknologjisë unike të pompës së nxehtësisë Daikin për ujin e ngrohtë në shtëpi dhe një depozitë uji me performancë të lartë për të arritur përdorimin e 3 herë më pak energji elektrike krahasuar me ngrohësit tradicionalë të ujit. Përdoruesit gjithashtu mund të lidhin edhe energjinë diellore për të arritur nivelet më të larta të efikasitetit të energjisë dhe kursime të konsiderueshme.

Efikasitet maksimal

Depozita e ruajtjes së ujit të ngrohtë është projektuar për të maksimizuar efikasitetin e prodhimit të ujit të ngrohtë:

 • Shtresat e shumta me shkumë poliuretani e izolojnë plotësisht ngrohësin e ujit
 • Shkëmbyesi i nxehtësisë prej inoksi, me kapacitet prej 29 litrash, shtrihet në të gjithë gjatësinë e depozitës.
 • Siguron ujë të ngrohtë në të gjitha nivelet.

Kursim energjie

Duke kombinuar një pompë nxehtësie me një depozitë të ruajtjes së ujit të ngrohtë, ju arrini kursime optimale:

 • Reduktoni deri në 70% sasinë e kërkuar të energjisë elektrike për të prodhuar ujë të ngrohtë në shtëpi, (krahasuar me një ngrohës tradicional të ujit të ngrohtë).
 • Prodhim pothuajse në çast i ujit të ngrohtë, pa energji elektrike shtesë për ciklin e dezinfektimit të ujit.

Kursimet e ujit të ngrohtë me energji diellore

Reduktoni kostot e energjisë duke përfituar nga energjia e rinovueshme e diellit. Panelet tona diellore janë të lehtë për t’u instaluar dhe prodhojnë deri në 70% të energjisë që ka nevojë pompa juaj e nxehtësisë për ujë të ngrohtë. Të disponueshme njësoj për të gjitha llojet e ndërtesave, sistemet tona solare për ujë të ngrohtë u përshtaten shtëpive të vogla dhe atyre të mëdha. Zgjidhni mes një sistemi për ujë të ngrohtë pa presion dhe të hermetizuar.

Depozita termike pa presion ECH2O

 • Ideale për shtëpitë e reja
 • Performancë më e lartë energjie se sistemet e hermetizuara
 • Kërkon lidhje direkte vertikale nga depozita me panelet diellore
 • Nëse nuk ka diell, sistemi shkarkohet automatikisht për të parandaluar ngrirjen e tubave

Depozita termike e hermetizuar ECH2O

 • Ideale për rinovimet dhe shtëpitë ekzistuese
 • Mundësi për të përdorur tuba të harkuar për të lidhur depozitën me panelet diellore
 • Të mbushura me ujë dhe me antifriz për të parandaluar ngrirjen e tubave
 • Sistemi është i hermetizuar dhe i mbyllur për sigurinë tuaj