Skip to main content

Pompa e nxehtësisë ajër-ujë Daikin Altherma me temperaturë të lartë

Zëvendësoni me lehtësi sistemin tuaj të vjetër të ngrohjes dhe të ujit të ngrohtë me pompën tonë të nxehtësisë me temperaturë të lartë Daikin Altherma efikase në energji.

ngrohje me radiator ajër-ujë me temperaturë të lartë
ngrohje me radiator ajër-ujë me temperaturë të lartë

Ngrohje

Pompat e nxehtësisë nxjerrin nxehtësinë e rinovueshme nga ajri, që e bën ngrohjen e shtëpisë suaj një proces efikas në energji.

Uji i ngrohtë teknologjia e pompës së nxehtësisë ajër-ujë

Ujë i ngrohtë

Vetëm duke përdorur energjinë e rinovueshme nga ajri, Daikin Altherma me temperaturë të lartë mund ta ngrohë ujin tuaj deri në 80°C.

bg-image

Rritni efikasitetin tuaj në energji, duke ruajtur radiatorët tuaj ekzistues

Pompat e nxehtësisë ajër-ujë me temperaturë të lartë janë ideale për rikonstruksionet dhe zëvendësimin e bojlerëve të vjetër. Dizajni kompakt i Daikin Altherma me temperaturë të lartë kërkon hapësirë minimale instalimi dhe integrohet në mënyrë të përkryer me tubat dhe radiatorët ekzistues. Në këtë mënyrë, mund të përfitoni efikasitetin e energjisë së një pompe nxehtësie pa qenë nevoja të zëvendësoni të gjithë sistemin tuaj.

Furnizim me energji të rinovueshme

Duke nxjerrë energjinë e rinovueshme nga ajri, Daikin Altherma me temperaturë të lartë ngroh dhe pajis shtëpinë tuaj me ujë të ngrohtë sipas një mënyre ekologjike.

  • Furnizim me 75% energji të rinovueshme të nxjerrë nga ajri dhe 25% energji elektrike
  • Arrin deri në etiketën e efikasitetit të energjisë A+++
  • Kombinoni pompën tuaj të nxehtësisë me mbështetjen diellore për të rritur kursimet tuaja të energjisë për ujin e ngrohtë