Skip to main content

Daikin Altherma R HT

Zëvendësoni me lehtësi sistemin tuaj të vjetër të ngrohjes dhe të ujit të ngrohtë me pompën tonë të nxehtësisë me temperaturë të lartë Daikin Altherma efikase në energji.

bg-image

Ngrohje

Pompat e nxehtësisë nxjerrin nxehtësinë e rinovueshme nga ajri, që e bën ngrohjen e shtëpisë suaj një proces efikas në energji.

bg-image

Ujë i ngrohtë

Vetëm duke përdorur energjinë e rinovueshme nga ajri, Daikin Altherma me temperaturë të lartë mund ta ngrohë ujin tuaj deri në 80°C.

Lorem Ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse id nisi tellus. Morbi semper ligula tortor, et rhoncus purus vehicula sit amet. Etiam lectus sem, iaculis ut erat eget, sodales volutpat mauris.

Pse të zgjidhni pompën e nxehtësisë Daikin Altherma me temperaturë të lartë?

Sepse është zgjidhja e përkryer për rinovimet kur ju nevojitet një sistem i ri ngrohjeje

 • që funksionon me tubacionet dhe radiatorët tuaj ekzistues

 • që zëvendëson në mënyrë të përkryer bojlerin tradicional ekzistues

 • që siguron ngrohje dhe ujë të ngrohtë për shtëpinë

  Pompa e nxehtësisë Daikin Altherma me temperaturë të lartë ka një njësi të jashtme që ofron efikasitete të larta sezonale dhe mund të lidhet me sistemin solar për prodhimin e ujit të nxehtë, duke sjellë kursime shtesë.

 1. Njësia e brendshme dhe uji i ngrohtë në shtëpi
  Mund të stivohet me depozitën e ujit të ngrohtë për të kursyer hapësirë

 2. Radiatorët e temperaturës së lartë
  Nuk është nevoja që të ndërroni radiatorët ekzistues

 3. Njësia e jashtme
  Njësi e jashtme kompakte dhe e qetë

Kursimet e ujit të ngrohtë me energji diellore

Reduktoni kostot e energjisë duke përfituar nga energjia e rinovueshme e diellit. Panelet tona diellore janë të lehta për t’u instaluar dhe prodhojnë deri në 70% të energjisë që ka nevojë pompa juaj e nxehtësisë për ujë të ngrohtë. Të disponueshme njësoj për të gjitha llojet e ndërtesave, sistemet tona solare për ujë të ngrohtë u përshtaten shtëpive të vogla dhe atyre të mëdha. Zgjidhni mes një sistemi për ujë të ngrohtë pa presion ose të hermetizuar.

Depozita termike pa presion ECH2O

 • Ideale për shtëpitë e reja
 • Performancë më e lartë energjie se sistemet e hermetizuara
 • Kërkon lidhje direkte nga depozita me panelet diellore
 • Nëse nuk ka diell, sistemi shkarkohet automatikisht për të parandaluar ngrirjen e tubave

Depozita termike e hermetizuar ECH2O

 • Ideale për rinovimet dhe shtëpitë ekzistuese
 • Mundësi për të përdorur tuba të harkuar për të lidhur depozitën me panelet diellore
 • Të mbushura me ujë dhe me antifriz për të parandaluar ngrirjen e tubave
 • Sistemi është i hermetizuar dhe i mbyllur për sigurinë tuaj