Skip to main content

Pompa hibride e nxehtësisë Daikin Altherma

Pompa jonë hibride e nxehtësisë kombinon një pompë nxehtësie dhe një bojler me kondensim me gaz për të optimizuar efikasitetin e energjisë pavarësisht nga temperaturat e jashtme.

teknologjia e pompës hibride të nxehtësisë
teknologjia e pompës hibride të nxehtësisë

Ngrohje

Një pompë hibride nxehtësie Daikin Altherma përcakton automatikisht kombinimin e ngrohjes më ekonomik dhe më efikas në energji.

pompa hibride e nxehtësisë ujë i ngrohtë
pompa hibride e nxehtësisë ujë i ngrohtë

Komoditet optimal

Secili sistem ngrohjeje është projektuar të punojë aq mirë, sa harroni se ndodhet aty. Kontrollet inteligjente dhe zhurma e qetë si pëshpërimë i bëjnë zgjidhjet e Daikin shokun më të mirë të shtëpisë që do të keni ndonjëherë...

pompa hibride e nxehtësisë ftohje
pompa hibride e nxehtësisë ftohje

Ftohje

Përfshini ftohjen për një zgjidhje totale që integrohet në mënyrë të përkryer me tubat dhe lidhjet elektrike ekzistuese.

Kombinimi ideal

Pompa jonë hibride e nxehtësisë Daikin Altherma kombinon teknologjinë e rinovueshme të pompës së nxehtësisë ajër-ujë me një bojler me kondensim me gaz, për të siguruar efikasitetin më të lartë. Programimi i saj inteligjent ndihmon të kursehet deri në 35% më shumë energji sesa një bojler tradicional me kondensim duke përcaktuar automatikisht kombinimin më ekonomik dhe më efikas në energji bazuar në çmimet e energjisë, temperaturat e jashtme dhe kapacitetin e brendshëm të ngrohjes.

Kombinimi ideal
Mbështetje me energji të rinovueshme

Mbështetje me energji të rinovueshme

Duke nxjerrë energjinë nga ajri, pompa jonë hibride e nxehtësisë Daikin Altherma përdor një kombinim optimal të energjisë së rinovueshme dhe energjisë tradicionale për të ngrohur shtëpinë tuaj dhe për t'i siguruar asaj ujë të ngrohtë. Kur funksionon në regjimin e pompës së nxehtësisë, sistemi furnizohet me energji të rinovueshme të nxjerrë nga ajri dhe mund të arrijë deri në një efikasitet energjie A++.

Teknologji kondensimi e regjistruar me patentë për ngrohje dhe ujë të ngrohtë

Projektuar me shkëmbyesin tonë unik të dyfishtë të nxehtësisë, pompa hibride e nxehtësisë e Daikin Altherma përdor teknologjinë e kondensimit për të prodhuar ngrohje dhe ujë të ngrohtë shtëpiak me 10 deri 15% më shumë efikasitet sesa bojlerët tradicionalë të kondensimit me gaz.

Teknologji kondensimi e regjistruar me patentë për ngrohje dhe ujë të ngrohtë
Instalim i lehtë dhe i përballueshëm

Instalim i lehtë dhe i përballueshëm

Pompat hibride të nxehtësisë janë ideale për rikonstruksionet dhe zëvendësimin e bojlerëve të vjetër. Dizajni kompakt i pompës hibride të Daikin Altherma kërkon hapësirë minimale instalimi dhe integrohet në mënyrë të përkryer me tubat dhe radiatorët ekzistues. Në këtë mënyrë, mund të përfitoni efikasitetin e energjisë së një pompe nxehtësie pa qenë nevoja të zëvendësoni të gjithë sistemin tuaj.

Pompa hibride e nxehtësisë Daikin Altherma + multi

Një kombinim i një sistemi multi-split dhe një pompe hibride nxehtësie, Hybrid Multi është një zgjidhje totale për kombinimin e kondicionimit të ajrit me ujin e ngrohtë. E pajtueshme me gamën tonë të njësive split, radiatorëve dhe ngrohjes nën dysheme, Hybrid Multi është zgjidhja juaj inteligjente për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë shtëpiak për komoditet klime gjatë gjithë vitit.

Pompa hibride e nxehtësisë Daikin Altherma + multi