Skip to main content

Bojlerët e kondensimit me gazolinë

Daikin Altherma C Oil ju ofron ngrohje të besueshme dhe efikase në energji.

Ngrohje bojlerët me gazolinë
Ngrohje bojlerët me gazolinë

Ngrohje

Zhvilluar me teknologjinë tonë TWINTEC të regjistruar me patentë dhe trupin sferik, bojleri ynë me kondensim me gazolinë është i lehtë për t'u mirëmbajtur dhe e ngroh shtëpinë tuaj me efikasitet.

Uji i ngrohtë i bojlerëve me gazolinë
Uji i ngrohtë i bojlerëve me gazolinë

Ujë i ngrohtë

Lidhni bojlerin tuaj me gazolinë me depozitën e ujit të ngrohtë për përdorim në shtëpi Daikin Altherma C Tank ose me depozitën termike Daikin Altherma ST duke u mbështetur tek energjia diellore.

Dizajn inovativ

Dizajn inovativ Bojlerët e kondensimit me gazolinë

Bojlerë me gazolinë me efikasitet të lartë

E ardhmja e ngrohjes me gazolinë është te zgjidhjet bio, dhe bojlerët tanë ROTEX me gazolinë janë të gatshëm për bio-gazolinë, që do të thotë se janë projektuar për të akomoduar bio-gazolinën ose karburantet me zëvendësues biogjenikë.

Kombinoni bojlerin me kondensim me gazolinë me mbështetjen diellore për të rritur kursimet tuaja të ujit të ngrohtë.

Bojlerë me gazolinë me efikasitet të lartë të gatshëm për bio-gazolinë
bg-image

Kursimet e ujit të ngrohtë me energji diellore

Reduktoni kostot e energjisë duke përfituar nga energjia e rinovueshme e diellit. Panelet tona diellore janë të lehtë për t'u instaluar dhe prodhojnë deri në 70% të energjisë që ka nevojë bojleri juaj i ujit të ngrohtë. Të disponueshme njësoj për të gjitha llojet e ndërtesave, sistemet tona solare për ujë të ngrohtë u përshtaten shtëpive të vogla dhe atyre të mëdha. Zgjidhni mes një sistemi për ujë të ngrohtë pa presion dhe të hermetizuar.

Sistem për ujë të ngrohtë termik pa presion

Sistem për ujë të ngrohtë termik pa presion
  • Ideale për shtëpitë e reja
  • Performancë më e lartë energjie se sistemet e hermetizuara
  • Kërkon lidhje direkte vertikale nga depozita me panelet diellore
  • Nëse nuk ka diell, sistemi shkarkohet automatikisht për të parandaluar ngrirjen e tubave

Sistem solar i hermetizuar

Sistem solar i hermetizuar
  • Ideale për rinovimet dhe shtëpitë ekzistuese
  • Mundësi për të përdorur tuba të harkuar për të lidhur depozitën me panelet diellore
  • Të mbushura me ujë dhe me antifriz për të parandaluar ngrirjen e tubave
  • Sistemi është i hermetizuar dhe i mbyllur për sigurinë tuaj
bg-image

Instalim i lehtë dhe i përballueshëm

Me pak pjesë për t'u montuar dhe me montim të lehtë, bojlerët tanë me kondensim me gazolinë janë idealë për rikonstruksione dhe zëvendësimin e bojlerëve të vjetër me gazolinë. Secili bojler kompakt integrohet në mënyrë të përkryer me tubat dhe radiatorët tuaj ekzistues.