Skip to main content

Daikin Altherma R Hybrid

Kombinoni ajrin dhe gazin për të ofruar, ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë

Ngrohje

Një pompë hibride nxehtësie Daikin Altherma përcakton automatikisht kombinimin e ngrohjes më ekonomik dhe më efikas në energji.

Komoditet optimal

Secili sistem ngrohjeje është projektuar të punojë aq mirë, sa harroni se ndodhet aty. Kontrollet inteligjente dhe zhurma e qetë si pëshpërimë i bëjnë zgjidhjet e Daikin shokun më të mirë të shtëpisë që do të keni ndonjëherë...

Ftohje

Përfshini ftohjen për një zgjidhje totale që integrohet në mënyrë të përkryer me tubat dhe lidhjet elektrike ekzistuese.

Instalim i thjeshtë dhe i shpejtë:

3 komponentë

> Njësi e jashtme me pompë nxehtësie

> Njësi e brendshme me pompë nxehtësie

> Bojler me kondensim me gaz

Njësia e jashtme Daikin me pompë nxehtësie.

Duke qenë se njësia e brendshme me pompë nxehtësie dhe bojleri me kondensim me gaz dorëzohen si njësi më vete, ato mund të përdoren dhe manovrohen më lehtë dhe janë më të lehta për t’u instaluar. Njësia e brendshme me pompë nxehtësie montohet me lehtësi në mur me një pllakë të pasme standarde. Me lidhjet e shpejta, bojleri me kondensim me gaz bashkohet me lehtësi me njësinë e brendshme me pompë nxehtësie, duke rezultuar në një njësi shumë kompakte. Në mënyrë të ngjashme me të gjithë bojlerët me gaz me montim në mur, lidhjet ndodhen poshtë dhe të gjithë komponentët mund të aksesohen nga përpara, gjë që e bën të lehtë servisin dhe mirëmbajtjen e njësisë.

Bojleri me kondensim me gaz i Daikin.

Aplikacioni Daikin Residential Controller, me kontroll zanor

  • Kontrolloni sistemin e ngrohjes nga shtëpia ose në distancë përmes smartfonit
  • Kontrolloni sistemin e ngrohjes me komanda zanore
  • Përfshini Google Assistant dhe Amazon Alexa
  • Veçori të tjera përfshijnë:
    • Programimi për përdorim të përditshëm ose regjimin e pushimit
    • Kontrolli i shumë njësive/përforcimi i performancës
    • Monitorimi i konsumit të energjisë
Ikona e Daikin Residential Controller.