Skip to main content

Kondicionim ajri efikas në energji për shtëpinë tuaj

Me mbi 90 vite përvojë, Daikin ofron zgjidhjet më komode, më efikase në energji dhe më të besueshme të klimës të disponueshme në treg.

bg-image

Teknologjitë efikase në energji për të ardhmen

Zgjidhjet tona të ftohjes klasifikohen me etiketat e efikasitetit më të lartë të energjisë në treg. Falë fokusit tonë te teknologjitë inovative dhe të energjisë së rinovueshme, ju përfitoni nga një zgjidhje totale që maksimizon kthimin tuaj të investimit. Dedikimi ynë ndaj zgjidhjeve ekologjike të klimës garanton që njësitë e Daikin janë jo vetëm në pajtim me standardet e legjislacionit, por janë me vite përpara tyre.

Konfigurime fleksibël për shtëpinë tuaj

Sistem Split

Sistem Split

Për një dhomë

Një sistem split lidh një njësi të brendshme me një njësi të jashtme, për nstalim të lehtë dhe ftohje e ngrohje të thjeshtë.

Sistem Multi-split

Sistem Multi-split

Për të gjithë shtëpinë tuaj

Me pompat e nxehtësisë ajër-ajër të Daikin, ju mund të lidhni deri në pesë njësi të brendshme me një njësi të jashtme për të ftohur ose ngrohur me efikasitet deri në pesë dhoma të ndryshme. Temperatura për secilën dhomë mund të kontrollohet në mënyrë të pavarur.

Pajisur me teknologjinë e inverterit të krijuar nga ne

Teknologjia jonë e inverterit redukton konsumin e energjisë me deri në 30% krahasuar me një sistem pa inverter, thjesht duke përshtatur shpejtësinë e motorit sipas kërkesës në vend që ta fikë dhe ta ndezë përsëri vazhdimisht.

Kondicioner i pajisur me teknologjinë e inverterit të krijuar nga ne

Dizajne të vlerësuara me çmime për enterierin tuaj

Falë gamës sonë të gjerë të njësive të brendshme dhe opsioneve të dizajnit, ju do të gjeni gjithmonë një zgjidhje për klimën që i përshtatet enterierit tuaj.

bg-image

Gjithmonë në kontroll

Kondicionerët Daikin ofrojnë mënyra të ndryshme për të menaxhuar mjedisin tuaj të shtëpisë. Përdorni aplikacionin Onecta në smartfonin tuaj, telekomandën me rreze infra të kuqe ose kontrollet zanore nëpërmjet Alexa ose Google Home.

Kondicionerët tanë më të pëlqyer

 • Ururu Sarara

  Zgjidhja premium A+++ me montim në mur për ftohje, ngrohje, lagështim dhe heqje të lagështirës, ajrosje dhe purifikim të ajrit.

 • Stylish

  Zgjidhja me montim në mur deri në A+++ e vlerësuar me çmime për ftohje dhe ngrohje. E disponueshme në katër ngjyra dhe e përshtatshme për të gjithë enterierët.

 • Daikin Emura

  Zgjidhja me montim në mur deri në A+++ e vlerësuar me çmime për ftohje dhe ngrohje. Ofrohet në ngjyrë të bardhë kristali mat dhe të argjendtë elegante.

 • Perfera

  Zgjidhja me montim në mur ose me qëndrim në dysheme deri në A+++ për ftohje dhe ngrohje, që ofron performancë dhe komoditet të lartë.

 • Optimised Heating 4

  Njësi për ngrohje dhe ftohje për klima të ftohta deri në -25°C me deri në A+++ efikasitet në energji në ngrohje.

Bluevolution

Me gamën Bluevolution, Daikin e çon komoditetin në një nivel krejtësisht të ri. Duke përdorur një agjent të ri ftohës të quajtur R-32, ne kemi përmirësuar efikasitetin e energjisë deri në A+++ si në ftohje ashtu edhe ngrohje.