Gjeni ajrin kondicionuar të përkryer për shtëpinë tuaj

zgjidhje i përshtaten nevojave tuaja
ururusarara-kitchen-710x460.png

Një sistem i kontrollit të klimës i llojit “e gjitha në një”: Ururu Sarara

Efikasitet në energji në ftohje deri në A___ Efikasitet në energji në ngrohje deri në A___
Klimë mesatare
Me montim në mur
Zgjidhja më efikase në energji
Krijimi i lagështisë me Ururu
Heqja e lagështisë me Sarara
Ajrosja
Purifikimi i ajrit
Filtër me pastrim automatik
Sensori i diktimit të lëvizjes për 3 zona
Flash Streamer
Funksionim i heshtur
Dizajni i vlerësuar me çmim
Aplikacioni Daikin Online Controller
Një dhomë
header-air-conditioning-postprod.png

Nëse vlerësoni dizajnin e shkëlqyer: Daikin Emura

Efikasitet në energji në ftohje deri në A___ Efikasitet në energji në ngrohje deri në A__
Klimë mesatare
Me montim në mur
Sensori i diktimit të lëvizjes për 2 zona
E disponueshme në ngjyrë argjendi ose të bardhë
Dizajni i vlerësuar me çmim
Funksionim i heshtur
Aplikacioni Daikin Online Controller
Multi
Një dhomë
stylish_header_v2_1645px1080px.jpg

Një kombinim i dizajnit dhe kompakticitetit: Stylish

Efikasitet në energji në ftohje deri në A___ Efikasitet në energji në ngrohje deri në A___
Klimë mesatare
Klimë e ftohtë (deri në -25°C) - vetëm një dhomë
Me montim në mur
Sensori termik inteligjent
Flash Streamer
E disponueshme në ngjyrë dru i zi, argjendi ose të bardhë
Dizajn kompakt
Dizajni i vlerësuar me çmim
Funksionim i heshtur
Aplikacioni Daikin Online Controller
Multi
Një dhomë
perfera-article-grid-2020.jpg

Nëse vlerësoni zgjidhje me performancë të lartë: Perfera

Efikasitet në energji në ftohje deri në A___ Efikasitet në energji në ngrohje deri në A___
Klimë e ftohtë (deri në -25°C) - vetëm një dhomë
Klimë mesatare
Me montim në mur
Me qëndrim në dysheme
Sensori i diktimit të lëvizjes për 2 zona
Funksionim i heshtur/Praktikisht i padëgjueshëm
Flash Streamer
Aplikacioni Daikin Online Controller
Multi
Një dhomë
Daikin-sensira-installation-picture-kitchen.jpg

Konsum i ulët i energjisë dhe komoditet i kënaqshëm: FTXF

Efikasitet në energji në ftohje deri në A__ Efikasitet në energji në ngrohje deri në A_
Klimë mesatare
Me montim në mur
Funksionim i heshtur
Aplikacioni Daikin Online Controller
Një dhomë
FTXC-B_01_04.png

Ofron leverdi të lartë: FTXC-B

Efikasitet në energji në ftohje deri në A__ Efikasitet në energji në ngrohje deri në A_
Klimë mesatare
Me montim në mur
Funksionim i heshtur
Aplikacioni Daikin Online Controller
Një dhomë
conceiled_ceiling.png

Nëse vlerësoni një dizajn të padukshëm: Njësi e fshehur në tavan

Efikasitet në energji në ftohje deri në A_ Efikasitet në energji në ngrohje deri në A_
Klimë mesatare
Njësi e fshehur në tavan
Kompakte dhe që nuk bie në sy
Multi
Një dhomë
FVXM-F_02_IP.tif

Nëse preferoni një njësi standarde me qëndrim në dysheme: FVXM

Efikasitet në energji në ftohje deri në A__ Efikasitet në energji në ngrohje deri në A_
Klimë mesatare
Klimë e ftohtë (deri në -25°C) - vetëm një dhomë
Me qëndrim në dysheme (ose poshtë në mur)
Qarkullim ajri i dyfishtë
Funksionim i heshtur
Dizajn minimal dhe modern
Aplikacioni Daikin Online Controller
Multi
Një dhomë
headerWebsite1645px1080px_refrigeration_v2.jpg

Zgjidhja jonë për klimat më të ftohta: Optimised Heating 4

Efikasitet në energji në ftohje deri në A__ Efikasitet në energji në ngrohje deri në A___
Klimë e ftohtë (deri në -25°C) - vetëm një dhomë
Me montim në mur
Me qëndrim në dysheme (ose poshtë në mur)
Logjika e oxhakut
Sensori i diktimit të lëvizjes për 2 zona
Funksionim i heshtur/Praktikisht i padëgjueshëm
Teknologji e optimizuar shkrirjeje që rezulton në kosto të ulëta përdorimi
Aplikacioni Daikin Online Controller
Një dhomë
2-multi-split-balconies-4c-vertical_710x460.jpg

Ftohje në dhoma të shumta me vetëm një njësi të jashtme: Multi-Split

Efikasitet në energji në ftohje deri në A___ Efikasitet në energji në ngrohje deri në A__
Klimë mesatare
Lidhni deri në 5 njësi të brendshme me 1 njësi të jashtme
Me montim në mur
Me qëndrim në dysheme
Njësi e fshehur në tavan
Instalim fleksibël
Kurseni hapësirë
Aplikacioni Daikin Online Controller
FTXP-M_01_001_ip (2).png

Njësi e fshehtë me montim në mur që ofron efikasitet dhe komoditet të lartë: Comfora

Efikasitet në energji në ftohje A__ Efikasitet në energji në ngrohje deri në A__
Solution text
Klimë mesatare
Klimë e ftohtë (deri në -25°C) - vetëm një dhomë
Me montim në mur
Funksionim i heshtur
Aplikacioni Daikin Online Controller
Multi
Një dhomë
FTXP-M_01_02_unit_left.jpg

Emetuesit tanë me efikasitet në energji për sistemet e ngrohjes me bazë ujin: Daikin Altherma HPC

Klimë mesatare
Me montim në mur
Me qëndrim në dysheme
Njësi e fshehur në tavan
Dizajn minimal dhe modern
Instalim fleksibël
Një dhomë