Skip to main content

Sensira

Shijoni komoditet të qetë gjatë gjithë vitit.

Ftohje dhe ngrohje e fshehtë

Shijoni klimën tuaj të përsosur me performancën e jashtëzakonshme dhe funksionimin e qetë të njësisë me montim në mur Daikin Sensira.

Leverdi

Sensira ofron vlerë të jashtëzakonshme duke reduktuar ndikimin tuaj në mjedis - dhe faturën tuaj të energjisë.

Mëso më shumë

Komoditet optimal

Shijoni komoditet optimal në shtëpi me regjimin turbo dhe funksionimin e qetë të Sensira.

Mëso më shumë

Performancë e besueshme

Teknologjia jonë inovative ofron performancë të nivelit të lartë dhe funksionim të sigurt.

Mëso më shumë

Kontroll inteligjent i klimës

Menaxhoni me lehtësi Sensira me telekomandën infra të kuqe, nëpërmjet aplikacionit, Alexa ose Google Home.

Mëso më shumë

Rreth Sensira

bg-image

Efikasiteti takohet me komoditetin

Shijoni një mjedis komod pa kompromentuar efikasitetin e energjisë. Zgjedhja e Sensira R-32 redukton ndikimin tuaj mjedisor me 68% në krahasim me modelet R-410A, si dhe ul konsumin tuaj të energjisë - dhe faturat e energjisë.

Grafiku me decibelë me krahasim në jetë reale.

Dizajn i fshehtë

Me pamjen e saj elegante dhe funksionimin e qetë, Sensira përshtatet në mënyrë të përkryer në enterierin tuaj - dhe stilin e jetesës. Plus, falë modalitetit turbo ju mund të ngrohni ose ftohni shpejt një dhomë për komoditet maksimal.

Teknologji e besueshme

Sensira ofron vlerë të jashtëzakonshme për paratë duke siguruar funksionimin pa probleme të sistemit tuaj të ftohjes dhe ngrohjes. Njësia është e pajisur me një sërë teknologjish efikase të energjisë që rregullojnë automatikisht fuqinë për të konsumuar më pak energji dhe për të zvogëluar nivelet e zhurmës.

bg-image

Kontroll inteligjent i klimës

Sensira ofron mënyra të ndryshme për të menaxhuar mjedisin tuaj të shtëpisë. Kontrolloni njësinë duke përdorur telekomandën infra të kuqe, aplikacionin Daikin Residential Controller në smartfonin tuaj ose kontrollet zanore nëpërmjet Alexa ose Google Home.

Pse të zgjidhni Sensira?

Efikasitet deri në A++

Sensira R-32 krijon një ambient të brendshëm komod ndërkohë që ruan vlerësime të shkëlqyera të efikasitetit në energji.

bg-image

Efikasiteti sezonal jep një tregues më realist rreth mënyrës se si veprojnë kondicionerët efikasë gjatë një sezoni të tërë ngrohjeje dhe ftohjeje. Zgjedhja e një produkti me R-32 ul ndikimin në mjedis me 68% krahasuar me R-410A dhe sjell direkt konsumim më të ulët të energjisë falë efikasitet të tij të lartë të energjisë. Sensira R-32 arrin A++ në ngrohje me agjentin ftohës R-32.

Besueshmëri

Për të garantuar funksionimin e pandërprerë të sistemit tuaj të ngrohjes, gama e Sensira R-32 ofron veçori të përmirësuara:

bg-image
  • Kompresor me luhatje: kompresori i përmirësuar përdor teknologjinë e inverterit dhe hapat me kapacitet të vogël për të rregulluar fuqinë e njësisë dhe për të plotësuar kërkesat me energji. Në krahasim me një kompresor me rrotullim, kompresori me luhatje ofron më shumë kursime energjie, një rrezik më të ulët për prishjen e njësisë dhe funksionim më të qetë dhe pa dridhje
  • Testimi më i zgjeruar përpara se njësia të dalë nga fabrika

Komoditet

Me gamën e Sensira R-32, asnjëherë nuk do t’ju duhet të sakrifikoni komoditetin në këmbim të efikasitetit në energji.

Mësoni më shumë