Skip to main content

Shijoni komoditet të shkëlqyeshëm pa rritur faturën e energjisë

Njerëz të ndryshëm dhe rrethana të ndryshme mund të kërkojnë zgjidhje shumë të ndryshme për kontrollin e klimës. Një numër faktorësh kyç duhet të kihen parasysh kur zgjidhni njësinë e përsosur për hapësirën tuaj për të siguruar klimën e përsosur gjatë gjithë vitit.

Si të gjeni kondicionerin e duhur për ju

Çdo kondicioner në gamën e Daikin ofron ngrohje dhe ftohje. Njësitë tona i ftohin shtëpitë me një efikasitet energjie deri në A+++, vlerësimi më i lartë i efikasitetit të energjisë në treg, duke rezultuar në një faturë të ulët energjie.

Ato janë plot me karakteristika që e rrisin shumë komoditetin tuaj. Efekti Coanda optimizon qarkullimin e ajrit për klimë komode dhe një shpërndarje më të mirë të temperaturës në të gjithë dhomën. Sensori termik inteligjent përcakton temperaturën aktuale të dhomës dhe e shpërndan ajrin në mënyrë të barabartë në të gjithë dhomën. Dhe çdo njësi funksionon kaq pa zhurmë, sa pothuajse do të harroni se ndodhet aty.

Përveç ofrimit të teknologjisë së nivelit më të lartë për t'ju ndihmuar të arrini klimën e duhur, dizajnerët tanë bëjnë shumë përpjekje për t'i bërë njësitë tona të duken bukur dhe elegante, në mënyrë që ato të gërshetohen mirë në enterierin tuaj.

Njësia Daikin Ururu Sarara

Cili nga sistemet tona Daikin është më i përshtatshmi për ju?

Ururu Sarara

Kondicioneri më i plotë në treg me një etiketë energjie A+++. Kjo njësi ftoh, ngroh, lagështon, dehumidifikon dhe purifikon ajrin.
 • Zgjidhje premium për ngrohje, ftohje, lagështim, heqje lagështie, ajrosje dhe purifikim të ajrit
 • Njësi me montim në mur
 • Etiketa e efikasitetit të energjisë A+++
 • Kontroll nga çdo vendndodhje me aplikacion (opsional)
Njësia Daikin Stylish

Stylish

Ky model fitoi çmimin iF, çmimin Reddot dhe çmimin Good Design për dizajnin e tij inovativ dhe mundësitë funksionale.
 • Dizajn i vlerësuar me çmime i disponueshëm në 4 ngjyra: një dizajn kompakt dhe funksional i përshtatshëm për çdo enterier

 • Njësi kompakte me montim në mur

 • Deri në etiketën e efikasitetit të energjisë A+++

 • Kontroll nga çdo vendndodhje me aplikacion (standard)

Njësia Daikin Emura

Daikin Emura

Ngrohje, ftohje dhe purifikim i ajrit në një njësi të vetme.

 • Dizajn i vlerësuar me çmime i disponueshëm në 2 ngjyra: e bardhë kristal mat dhe elegante e argjendtë

 • Njësi me dizajn evropian me montim në mur

 • Deri në etiketën e efikasitetit të energjisë A+++

 • Kontroll nga çdo vendndodhje me aplikacion (standard)

Njësia Daikin Perfera

Perfera

Produkti inteligjent, i sigurt dhe i qëndrueshëm i klimës që mund të montohet në mure ose të instalohet si një njësi mbi dysheme.

 • Për ngrohje dhe ftohje

 • Deri në etiketën e efikasitetit të energjisë A+++

 • Njësi me montim në mur dhe me qëndrim në dysheme

 • Kontroll nga çdo vendndodhje me aplikacion (standard)

Artikujt përkatës