Skip to main content

Rikonstruktoni shtëpinë tuaj me Daikin

Çfarë duhet të keni parasysh kur modeloni shtëpinë tuaj dhe instaloni një zgjidhje të re ngrohjeje ose ftohjeje.

bg-image

Zgjidhja e duhur për shtëpinë tuaj

Zëvendësimi i një bojleri të vjetër me gaz ose me gazolinë me një njësi Daikin është i thjeshtë. Plus, nuk ka nevojë të zëvendësoni të gjithë sistemin tuaj: pompat tona të nxehtësisë dhe bojlerët janë të pajtueshëm me shumicën e radiatorëve dhe sistemeve të tubacioneve origjinale, për rritjen e fleksibilitetit gjatë rinovimeve.

bg-image

Zvogëloni ndikimin tuaj në mjedis - dhe faturën tuaj të energjisë

Po kërkoni një zgjidhje të qëndrueshme që përdor burime të rinovueshme të energjisë, një sistem hibrid ose një zgjidhje më tradicionale? Çfarëdo që ju nevojitet: Daikin ofron një sërë sistemesh të ftohjes, ngrohjes dhe ujit të ngrohtë që ulin kostot e energjisë dhe sjellin dobi për mjedisin.

bg-image

Investoni në të ardhmen tuaj

Rimodelimi i shtëpisë tuaj është një investim në të ardhmen tuaj.

Këshilla jonë: mendoni në planin afatgjatë kur kërkoni një zgjidhje për ftohje dhe ngrohje dhe gjeni një sistem që do t’i përshtatet shtëpisë dhe stilit të jetës tuaj për shumë vite në vijim.

Përshtatja e përsosur

Cila është zgjidhja optimale e ftohjes dhe ngrohjes për stilin tuaj të jetesës?
Cili burim energjie është më i mirë për shtëpinë tuaj?
Daikin ofron një sërë opsionesh për të siguruar përshtatjen ideale.

 • Pompa e nxehtësisë ajër-ujë Daikin Altherma me temperaturë të lartë

  Pompat e nxehtësisë me temperaturë të lartë ajër-ujë të Daikin Altherma lidhen me tubacionet dhe radiatorët ekzistues, duke i bërë ato të përsosura për zëvendësimin e bojlerëve të vjetër me gaz gjatë rinovimeve. Ato furnizohen nga ajri (65%), energjia elektrike (35%) dhe energjia diellore (opsionale).

 • Pompat e nxehtësisë ajër-ajër

  Të furnizuara nga ajri (80%) dhe energjia elektrike (20%), pompat e nxehtësisë ajër-ajër të Daikin për ftohje dhe ngrohje janë ideale për shtëpi të reja, ndërtesa të gjelbra dhe si zëvendësim për sistemet e vjetra elektrike.

 • Pompa nxehtësie hibride

  Pompat hibride të nxehtësisë furnizohen me një kombinim optimal të ajrit, energjisë elektrike dhe gazit, në varësi të kushteve sezonale dhe çmimeve të energjisë. Ato janë ideale për zëvendësimin e bojlerëve të vjetër me gaz gjatë rinovimeve - për ftohje, ngrohje dhe ujë të ngrohtë efikas dhe të besueshëm.

 • Bojlerë me kondensim me gaz

  Bojlerët me kondensim me gaz Daikin janë zgjidhja perfekte e ngrohjes dhe e ujit të ngrohtë për të zëvendësuar lehtësisht bojlerët e vjetër me gaz gjatë rinovimeve. Ato furnizohen me gaz me opsion për energji diellore.

 • Bojlerët e kondensimit me gazolinë

  • Për ngrohje dhe ujë të ngrohtë
  • Furnizim me gazolinë
  • Mbështetje opsionale diellore
  • Ideale për rikonstruksionet dhe zëvendësimet e bojlerëve të vjetër me gazolinë