Skip to main content

Merlin Properties • P.E. Vía Norte

Madrid, Spanjë

Një zgjidhje më e përshtatshme

Parque Empresarial Vía Norte është një qendër biznesi në Madrid. Ndërtesa e Merlin Properties me një sipërfaqe totale prej 7500 m2 ofron kryesisht hapësira për zyra. Pronari donte që të aktualizonte sistemin R-22 nga viti 1996 në një zgjidhje më efikase, duke i mbajtur njëkohësisht kostot e investimit nën kontroll.

Zëvendësimi i sistemit përfshinte vetëm zëvendësimin e njësive të jashtme dhe të brendshme, duke ruajtur instalimet elektrike dhe tubacionet. Prandaj punimet mund të bëheshin më shpejt dhe me ndikim të reduktuar mbi përdoruesit e ambienteve.

Me sistemin e ri u kursye energji dhe komoditeti u ngrit në standardet më të larta.

Zgjidhje me një shikim

 • 371 njësi të brendshme
 • 23 njësi të jashtme
 • sistemi i kontrollit D-BACS

Mësoni më shumë

Artikujt përkatës

 • Ofrimi i një sistemi të plotë HVAC për një fabrikë përpunimi ushqimi

  Daikin së fundi furnizoi një sistem të plotë HVAC për të përmbushur nevojat për ftohje të një fabrike përpunimi ushqimi në Hungari. Përdoruesi përfundimtar operon në biznesin e suplementeve, duke prodhuar suplemente me bazë bimore, duke përfshirë proteinat vegane.
 • Hotel në Las Arenas, Valencia

  Las Arenas

  Kur bëhej fjalë për përmirësimin e sistemeve ekzistuese VRV për të reduktuar kostot e mirëmbajtjes dhe për të përmirësuar më tej kontrollin e komoditetit, zgjedhja e një zgjidhjeje zëvendësuese me gjurmë më të ulët të CO2 ishte në krye të axhendës.
 • Perial Asset Management

 • Hotel St. Annen

  Located in a quiet residential street in central Hamburg, the Hotel St Annen creates a warm and welcoming ambience for visitors in modern surroundings.
 • Hoteles Santos • Las Arenas

  Sistemi i zëvendësimit të Daikin VRV ishte zgjidhja e përkryer për një aktualizim sistemi për të reduktuar konsumin e energjisë duke e mbajtur njëkohësisht të pandërprerë biznesin e hotelit.
 • Residential property with home office

  Building a new residence with an all-round climate control solution
 • Zome

  The hubs from ZOME are modern and agile spaces to offer a personalised experience to customers.