Skip to main content

Ftohje, ngrohje dhe ujë të ngrohtë për shtëpinë tuaj të re

Ndërtimi i një shtëpie të re është emocionues, por ndonjëherë tepër i lodhshëm. Kur bëhet fjalë për gjetjen e zgjidhjes së duhur për klimën, ne kemi renditur disa këshilla praktike për t'ju ndihmuar.

Lista e kontrollit për zgjidhjen për klimën

Kur zgjidhni një zgjidhje për klimën ose pompë nxehtësie për shtëpinë tuaj të re, sigurohuni që të keni parasysh gjithçka: nga nevojat tuaja aktuale, te planet tuaja për të ardhmen.

Bibliotekë moderne në shtëpi

Merrni parasysh nevojat tuaja

 • Dëshironi ftohje, ngrohje, ujë të ngrohtë apo gjithçka në një?
 • Cilat lloje burimi energjie të rinovueshme keni në dispozicion?
 • A ka rregullore qeveritare apo incentiva për zgjidhje më efikase në energji?
Një çift që bisedon në divan

Fokusohuni në shtëpinë tuaj

 • Cilat burime tradicionale të energjisë do të përdorni?
 • Sa dhoma dëshironi të ftoheni dhe/ose të ngrohni?
 • Preferoni një instalim të brendshëm apo të jashtëm?
 • A preferoni njësitë që janë me montim në mur, me qëndrim në dysheme ose të inkasuara në mur ose tavan?
Një grua që shikon jashtë dritares

Planifikoni për të ardhmen

 • A planifikoni ta shtoni familjen?
 • Sa e rëndësishme është gjurma juaj e karbonit për ju?
 • A dëshironi të integroni burime të energjisë së rinovueshme si energjia diellore?
 • A jeni të gatshëm të shpenzoni pak më shumë tani për të kursyer shumë në faturat e ardhshme të energjisë?
bg-image

Reduktoni ndikimin e shtëpisë suaj në mjedis me Daikin

Zvogëloni ndikimin tuaj mjedisor dhe faturat tuaja të energjisë me një sistem ftohjeje, ngrohjeje ose uji të nxehtë me efikasitet energjie që përdor burime të rinovueshme të energjisë. Qoftë nëse po kërkoni një zgjidhje plotësisht ekologjike, hibride ose tradicionale, ne ofrojmë një gamë sistemesh që reduktojnë kostot e energjisë dhe sjellin përfitime për mjedisin.

Burimi i duhur i energjisë për shtëpinë tuaj të re

Po kërkoni zgjidhjen optimale të ftohjes, ngrohjes dhe ujit të ngrohtë për shtëpinë dhe stilin tuaj të jetesës?
Daikin ofron një sërë opsionesh për të siguruar përshtatjen e përsosur.

 • Pompë nxehtësie ajër-ujë temperaturë e ulët

  E furnizuar nga ajri (75%), energjia elektrike (25%) dhe energjia diellore (opsionale), pompa e nxehtësisë ajër-ujë e Daikin me temperaturë të ulët është zgjidhja ideale për ftohjen, ngrohjen dhe ujin e ngrohtë në shtëpitë e reja dhe ndërtesat e gjelbra.

 • Pompë nxehtësie ajër-ajër

  Të furnizuara nga ajri (80%) dhe energjia elektrike (20%), pompat e nxehtësisë ajër-ajër të Daikin për ftohje dhe ngrohje janë ideale për shtëpi të reja, ndërtesa të gjelbra dhe si zëvendësim për sistemet e vjetra elektrike.

 • Pompë nxehtësie me burim tokësor

  Pompat e nxehtësisë me burim tokësor prodhojnë ngrohje dhe ujë të ngrohtë. Ato furnizohen nga nxehtësia gjeotermike (80%) dhe energjia elektrike (20%) dhe janë të përshtatshme në mënyrë ideale për shtëpi të reja dhe rinovime ku toka është e disponueshme.

 • Pompat e nxehtësisë së ujit të ngrohtë në shtëpi

  Pompat e nxehtësisë së ujit të ngrohtë në shtëpi Daikin janë zëvendësimi i përsosur për rezervuarët elektrikë të ujit të nxehtë. Ato furnizohen kryesisht nga ajri dhe energjia diellore, dhe mbështeten nga energjia elektrike aty ku nevojitet.

 • Ngrohës për ujë të ngrohtë me mbështetje diellore

  Ngrohësit e ujit të ngrohtë me mbështetje diellore furnizohen kryesisht nga ajri dhe energjia diellore, dhe mbështeten nga energjia elektrike aty ku nevojitet. Ato janë zëvendësimi ideal për rezervuarët elektrikë të ujit të nxehtë.

Zgjedhja e burimit të duhur të energjisë për shtëpinë tuaj të re

Çdo shtëpi është e ndryshme dhe ka nevoja të ndryshme. Ne ofrojmë një shumëllojshmëri zgjidhjesh për ngrohje, ftohje dhe ujë të ngrohtë nga Daikin për shtëpinë tuaj të re. Shqyrtoni të gjitha opsionet tuaja përpara se të vendosni se cila zgjidhje është më e mira për ju.