Skip to main content

Nepura

Për ngrohje të optimizuar

Largojuni ekstremeve, shijoni komoditet gjatë çdo sezoni
I krijuar për t’ju mbajtur ngrohtë në klimat më të ftohta deri në -30°C

Kush duhet të zgjedhë Nepura

Performancë e besueshme

Nëse jetoni në një rajon me klimë të ftohtë ekstreme, doni që të keni një zgjidhje të besueshme ngrohjeje. Nepura është projektuar të performojë në dimrat më të ftohtë, me një Funksionim të garantuar deri në -30°C.

Komoditet i jashtëzakonshëm

Me veçori inteligjente si kompensimi i motit dhe logjika e oxhakut, Nepura është gjithçka që ju nevojitet për të krijuar një strehë komode në shtëpi, pavarësisht se sa ftohtë është jashtë.

Komoditet me efikasitet energjie deri në A+++

Po kërkoni të kurseni energji? Mbështetuni
te Nepura për performancat më të mira në kategorinë e vet me vlera efikasiteti deri në A+++ në ngrohje, edhe në temperatura të ulëta të ambientit.

Kontroll inteligjent i klimës

Menaxhoni me lehtësi njësitë e brendshme Nepura me telekomandën me përdorim të thjeshtë për përdoruesit ose nga çdo vend e në çdo kohë me aplikacionin intuitiv Onecta në pajisjet tuaja inteligjente. E pajtueshme me kontrollin zanor.

Dizajn inteligjent që i përshtatet enterierit tuaj

Gama e Nepura përbëhet nga njësi të ndryshme të brendshme të Daikin:

Opsione të ndryshme dizajni për enterierin tuaj

Mbështetuni te Nepura për komoditetin më të lartë

Kompensimi i motit

Mbani një klimë komode në shtëpi, pavarësisht nga luhatjet e temperaturës jashtë. Nepura do të përshtatet automatikisht kur të bëhet më ftohtë jashtë, duke ruajtur një temperaturë të vazhdueshme të brendshme dhe duke e mbajtur vendin tuaj të ngrohtë.

E disponueshme në Perfera me montim në mur

Logjika e oxhakut

Sapo dhoma juaj të arrijë temperaturën e dëshiruar për shkak të burimit dytësor të nxehtësisë, funksioni i logjikës së oxhakut fillon automatikisht. Njësia e brendshme ndalon ngrohjen, por ventilatori vazhdon të rrotullohet për të shpërndarë ajrin e nxehtë nëpër dhomë.

E disponueshme në Daikin Emura, Stylish dhe Perfera me montim në mur.

Komoditet

Përforcuesi i ngrohjes

Për të shtuar komoditetin tuaj, njësia e ngroh shpejt dhomën kur e ndizni, duke u siguruar që të arrihet më shpejt temperatura e caktuar.

E disponueshme në gamën e plotë:
Daikin EmuraStylish, Perfera me montim në mur dhe Comfora.

Logjika e oxhakut

Kur temperatura e dhomës arrin temperaturën e vendosur me burim dytësor ngrohjeje, si oxhaku, kompresori ndalon dhe njësia e brendshme vazhdon të rrotullojë vetëm ventilatorin.

Për më tepër, rrotullimi i ventilatorit përshtatet automatikisht sipas temperaturës së caktuar dhe ndryshimit të temperaturës së ambientit të brendshëm.

*E disponueshme në njësitë me montim në mur Stylish dhe Perfera

Funksionim i qetë si pëshpërimë

Ju vështirë se mund ta dëgjoni njësinë në modalitetin e funksionimit. Nepura funksionon kaq pa zhurmë sa pothuajse do të harroni se ndodhet aty. Pra, komoditet i shkëlqyer akustik.

E disponueshme në Daikin Emura dhe Stylish.

illustration placeholder

Cilësi më e mirë e ajrit

90% të kohës e kaloni brenda. Falë teknologjisë
Flash Streamer, njësia e brendshme kap grimcat e pluhurit, zbërthen alergjenët dhe largon aromat shqetësuese, duke siguruar ajër më të mirë dhe më të pastër. Ja se si Nepura e mban shtëpinë tuaj të shëndetshme.

E disponueshme në Daikin EmuraStylish dhe Perfera.

Qarkullim inteligjent i ajrit

Nëse uleni përballë një rryme ajri, mund të jetë jo komode. Sensorët inteligjentë sigurohen që kjo të mos ndodhë duke e ridrejtuar rrymën e ajrit larg jush. Nëse nuk diktohet asnjë person, njësia e brendshme kalon automatikisht në cilësimin e kursimit të energjisë.

familje në dimër

Kontroll inteligjent i klimës me Onecta

illustration placeholder

Nuk jeni në shtëpi? Nuk ka problem.

Me aplikacionin Onecta mund të menaxhoni lehtësisht zgjidhjen tuaj të optimizuar të ngrohjes me një prekje në ekran. Aplikacioni intuitiv në smartfonin tuaj ju jep akses të menjëhershëm në funksione të ndryshme, në mënyrë që të rregulloni lehtësisht cilësimet nga çdo vend dhe në çdo kohë.

Zgjidhjet e Nepura për ngrohjen e brendshme

 • FTXJ20A2V1BW Përpara

  Daikin Emura

  Dizajni i tij flet vetë. Daikin Emura kënaq sytë dhe ka një fokus të fortë te komoditeti dhe përvoja e përdoruesit për të përmirësuar mirëqenien tuaj në shtëpi.

 • Stylish

  Shijoni kombinimin e dizajnit të këndshëm dhe teknologjisë së avancuar të klimës. Me kurbat e lakuara dhe dimensionet e holla, Stylish ofron elegancë.

 • Perfera (me montim në mur)

  Perfera e bën të lehtë jetën në atmosferë të ngrohtë. Njësia e brendshme është projektuar për t’i dhënë përparësi mirëqenies suaj dhe për të krijuar një mjedis optimal të përshtatur për nevojat tuaja.

 • Perfera (me qëndrim në dysheme)

  Nëse preferoni një zgjidhje klime diskrete me qëndrim në dysheme më shumë se një njësi me montim në mur, Perfera është ajo që ju duhet. Ajo e kthen shtëpinë në një strehë të vërtetë komoditeti.

 • Comfora

  Doni që të shfrytëzoni në maksimum hapësirën në shtëpinë tuaj? Me dimensionet e veta kompakte (vetëm 77 cm e gjerë), Comfora është e përkryer për instalimet mbi derë.

Mësoni më shumë për ngrohjen e optimizuar