Skip to main content

Stylish, optimizuar për ngrohje

Optimizuar për ngrohje

Inovacioni takohet me kreativitetin, edhe në -30°C

Pse duhet të zgjidhni Stylish

Projektuar për komoditet

Stylish është kombinim i dizajnit të shkëlqyer dhe teknologjisë për të ofruar një zgjidhje klime të vlerësuar me çmim për çdo enterier.

Mëso më shumë

Zgjidhje premium për klimën

Me Stylish, Daikin balancon funksionin dhe estetikën për të krijuar një produkt inovativ që i përshtatet çdo enterieri.

Mëso më shumë

Teknologjitë

Për të krijuar një njësi inovative me montim në mur, Daikin përdor teknologjitë e zhvilluara brenda kompanisë për të garantuar performancë maksimale dhe funksionim të sigurt.

Mëso më shumë

Kontroll inteligjent i klimës

Mund ta menaxhoni njësinë Stylish duke përdorur smartfonin tuaj ose telekomandën me rreze infra të kuqe.

Mëso më shumë
bg-image

Dizajni i vlerësuar me çmim

Frymëzuar nga pararendëset e veta, Daikin Emura dhe Ururu Sarara, Stylish fitoi Good Design Award për pamjen e vet inovative dhe kapacitetet funksionale. Ky çmim e vlerëson gjithashtu Stylish për aftësinë e saj për të arritur standarde të reja komoditeti dhe energjie në industrinë e HVAC-R. Stylish ka fituar një IF Design Award dhe Reddot Product Design Award për dizajnin e vet inovativ. Këto çmime janë dy prej kompeticioneve më prestigjioze dhe më të mëdha të dizajnit në botë.

E disponueshme në 2 ngjyra: e bardhë dhe e zezë mat

Një dizajn kompakt dhe funksional i përshtatshëm për çdo enterier.

Njësia Daikin Stylish e zezë
Njësia Daikin Stylish e bardhë
Pamje nga afër e detajuar nga një njësi Stylish

Dizajn me stil

  • Përdoruesit mund të zgjedhin mes tre ngjyrave të veçanta (e bardhë, e argjendtë dhe dru i zi)
  • Këndet e harkuara krijojnë një dizajn minimalist dhe që kursen hapësirë
  • Dimensionet e holla e bëjnë atë njësinë me dizajnin më kompakt në treg
  • Paneli i thjeshtë mundëson variacione në teksturë dhe ngjyrë për t’u gërshetuar me lehtësi në çdo dhomë

Dizajn inteligjent dhe efikas

  • Sensorët inteligjentë optimizojnë performancën
  • Efekti “koanda” optimizon shpërndarjen e temperaturës së dhomës
  • Ventilatori i përmirësuar ofron efikasitet të lartë me nivele të ulëta zhurme
  • Teknologjia e përparuar arrin më shumë komoditet dhe efikasitet në energji

Një pamje më nga afër brenda Stylish,

dhe teknologjive që përdoren

Efekti “koanda”

I pranishëm tashmë te Ururu Sarara, efekti “koanda” optimizon qarkullimin e ajrit për një klimë komode. Duke përdorur fletë të projektuara në mënyrë të posaçme, një qarkullim ajri më i përqendruar lejon shpërndarje më të mirë të temperaturës në të gjithë dhomën.

Diagrami i qarkullimit të ajrit që shpjegon efektin “koanda”
Sensori termik inteligjent

Lagështi e kontrolluar

Stylish përdor disa cilësime të ndryshme për të përshtatur automatikisht ventilatorin dhe kompresorët e vet për të krijuar ekuilibrin e duhur mes temperaturës dhe lagështirës për dhomën.

Temperatura të qëndrueshme dhome

Stylish përdor një sensor termik inteligjent për të matur temperaturën e sipërfaqes së dhomës duke e ndarë në një rrjetë me 64 katrorë të ndryshëm. Pasi përcakton temperaturën aktuale të dhomës, sensori i syrit e shpërndan ajrin njëtrajtësisht nëpër dhomë përpara se të kalojë në një motiv qarkullimi ajri që e drejton ajrin e ngrohtë ose të ftohtë në zonat që kanë nevojë për të.

Funksionim i heshtur

Stylish përdor një ventilator të sapo projektuar për të optimizuar qarkullimin e ajrit për efikasitet më të lartë energjie në nivele të ulëta zhurme. Ventilatori i ri arrin performancën më të lartë të energjisë, por punon me nivel zhurme që është praktikisht i padëgjueshëm për banorët.

diagram rreth njësisë së qetë Stylish
Ajër i freskët

Ajër i freskët dhe i purifikuar

Stylish ofron cilësinë më të mirë të ajrit të brendshëm duke përdorur teknologjinë Flash Streamer të Daikin. Ky sistem largon grimcat, alergjenët dhe aromat, për të ofruar një ajër të brendshëm të shëndetshëm.

bg-image

Kontroll inteligjent i klimës kudo që të shkoni

Mund ta menaxhoni njësinë Stylish duke përdorur smartfonin tuaj. Thjesht lidhuni me Wi-Fi dhe shkarkoni aplikacionin Daikin Residential Controller që të filloni të krijoni klimën tuaj të përkryer.

E RE! Tani e disponueshme me kontroll zanor përmes Amazon Alexa ose Google Assistant

Produkte të ngjashme

Mësoni më shumë për ngrohjen e optimizuar